hrhrhr 23.08.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 hrhrhr wpadłam do Twojego dziennika zobaczyc serenissimy w salonie masz? a jakie konkretnie? w salonie, aneksie kuchennym i korytarzu; Serenissima Timber Country Suede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blackluk 23.08.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Dziękuje wam serdecznie decyzja podjęta jutro zamawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alvar 28.08.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 ja mam w salonie płytki paradyż my way noce z [ moderowano - reklama ] Polecam, ładnie wyglądają, dobrze się czyścii i fachowiec nie miał problemu z położeniem : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 28.08.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 ja mam w salonie płytki paradyż my way noce z [ moderowano - reklama ] Polecam, ładnie wyglądają, dobrze się czyścii i fachowiec nie miał problemu z położeniem : ) A nie możesz pokazać, jak wyglądają w tym salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forumuser 29.08.2011 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 ja mam w salonie płytki paradyż my way noce z [ moderowano - reklama ] Polecam, ładnie wyglądają, dobrze się czyścii i fachowiec nie miał problemu z położeniem : ) jakie masz rozmiary? no i proszę również o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celdom 06.09.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 (edytowane) No i polozone, plytki firmy Egen, seria Bayur. Wrazenia pozytywne wizualnie ale kladacy je troche wyzywal, chyba mowi sie na to lodkowanie, nie wszytskie ale pare kartonow bylo gorszych. Niestety nie umywaja sie do wg mnie najladniejszej Serenissimy (tej duzej) ale jako z potrzebowalam 50 metrow to zaplacic 3 tys a 9 tys to jest dla mnie roznica ale efekt za ta cene jak najbardziej mnie zadowala. Jeszcze nie zafugowane i nie do konca polozone. Troche za pozno sie skapnelam ze wzory na plytkach mozna laczyc http://img198.imageshack.us/img198/3637/p1100052y.jpg http://img594.imageshack.us/img594/4170/p1100044.jpg Edytowane 6 Września 2011 przez celdom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 06.09.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 celdom No i bardzo fajnie wyszły Na prawdę za tą cenę wyglądają super. Co do tej "łódkowatości" to zdarza się to nawet płytkom za ponad 200 zł. Zastanawia mnie tylko, dlaczego w taki sposób połączyliście te 2 kolory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 06.09.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 No właśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celdom 06.09.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Emjot dziekuje za opinie Co do laczenia to jasne plytki sa w kuchni otwartej na salon, bez mebli na nich wygladaja smiesznie wiec rozumiem pytanie tych kilku od lewej nie bedzie widac bo bedzie na nich lodowka, bedzie widac laczenie 6 plytek a po prawej ta ostatnia bedzie tez pod szafka. Nie trzeba dawac listwy maskujacej dlatego tak wykombinowalismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniunia81 06.09.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Celdom, piękne płytki. Bardzo mi się podobają te jasne - proszę powiedz gdzie kupiłaś, bo po nazwach w internecie nie potrafię ich znaleźć. Jak się dokładnie nazywają i gdzie je kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celdom 06.09.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Aniunia pewnie mala szansa bys byla z Bydgoszczy, mozna je zobaczyc w sklepie Blu. Ich katalog http://www.egen.pl/download/plytka.pdf ale tylko jedna jasna plytke pokazali. Tu masz jeszcze moje zdjecie http://img16.imageshack.us/img16/3741/p1100053b.jpg Kurcze fajnie ze wam sie podobaja bo nikt z was ich nie kladl i nie wiedzialam jak to wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.09.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Trochę szkoda, że nie poszliście po całości z tymi jasnymi. Łatwiejsze będą w utrzymaniu a i efekt przestrzeni byłby lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 07.09.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Czy ktoś może wie gdzie w Warszawie lub okolicach można pociąć płytki gresowe na mozaikę????? Gdzie pytać o takie usługi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.09.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Zapytaj Google, wie prawie wszystko;)http://www.google.interia.pl/szukaj/?q=ci%C4%99cie+p%C5%82ytek+gresowych+Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.09.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Witam serdecznie. Czy ktoś ma może położone płytki Venis Tavola Foresta? Baaardzo mi się spodobały, jednak widziałam je na małej powierzchni. Jestem ciekawa jak wyglądałyby na większej... http://www.aquasaniter.hu/galeria/venis/6_parker/venis_tavola_foresta.jpg I ogromna prośba do miłośników płytek drewnopodobnych: czy ma ktoś z Was zestawienie w łazience (lub gdziekolwiek indziej) płytki drewnopodobnej z szarym/grafitem? Jeśli tak bardzo gorąco proszę o wklejenie zdjęcia i podanie producenta. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.09.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Tak na szybkiego znalazłem. Przewertuj ten temat, może jeszcze coś znajdziesz. plytki porcelanosa vintage zebrano chyba jedyne co moge poradzic to szukanie ekspozycji, wazne, zebys plytki zobaczyl na zywo i sprawdzil czy faktura Ci odpowiada ja jestem zadowolona, ale nie kazdemu porcelanosa sie podoba (zwlaszcza nie kazdemu cena porcelanosa sie podoba, nawet zarcik z faktura mi wyszedl ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.09.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Dziękuję. Właśnie to zdjęcie już znalazłam. Nie wiem czyja łazienka, ale cudna! Nie ma niestety informacji n.t. szarej kolekcji. A ja nie mogę od miesiąca znaleźć nic, co byłoby idealne ;( Porcelanosa Vintage piękna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 07.09.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Zapytaj Google, wie prawie wszystko;) http://www.google.interia.pl/szukaj/?q=ci%C4%99cie+p%C5%82ytek+gresowych+Warszawa Tak już próbowałem nic z tego nie wyszło potrzebuje jakiś zakład z polecania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miejski 07.09.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 I ogromna prośba do miłośników płytek drewnopodobnych: czy ma ktoś z Was zestawienie w łazience (lub gdziekolwiek indziej) płytki drewnopodobnej z szarym/grafitem? Jeśli tak bardzo gorąco proszę o wklejenie zdjęcia i podanie producenta. Z góry dziękuję i pozdrawiam Zerknij w mój dziennik. Są tam zdjęcia naszej małej łazienki. Na podłodze (i troszkę w prysznicu) Paradyż My Way Rovere Giallo, ściany Paradyż Mistral grafit. Zdjęcia dość kiepskie i płytki jeszcze nie zafugowane, ale w razie czego mogę zrobić jakieś inne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.09.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Tak już próbowałem nic z tego nie wyszło potrzebuje jakiś zakład z polecania. Ciężko będzie. Popytaj tych od nagrobków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts