elizakop 11.10.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Zamierzony. Tak chcieliśmy Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 11.10.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 elizakop a sposób ułozenia zamierzony? taki jak stemple drewniane Jak się pytałem o sposoby ułożenia nikt mi nic nie podpowiedział to sobie sam wymyśliłem swoje i wyszło super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 11.10.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 (edytowane) Odaro - zapewne wyszło Ci super. Pokażesz zdjęcie? Edytowane 11 Października 2011 przez elizakop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 11.10.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Odaro - zapewne wyszło Ci super. Pokażesz zdjęcie? Jak znajdę czas żeby je zrobić to się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 12.10.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 odaro no to czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 12.10.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 odaro no to czekamy na fotki W sumie to teraz nie wiem.... Będzie mieli taką samą podłogę jak ja a musiałem stoczyć bój z glazurnikiem żeby mu to wytłumaczyć o co mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 12.10.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Dawaj, dawaj...ja nawet jakbym chciała to już paternu nie zmienię Pokaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kucykowa 12.10.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Hej, na razie podloga lezy niedokonczona, robimy inne brudne rzeczy by po zafugowaniu jej nie brudzic zbytnio fugi. Kuchni tez brak. Mimo to podloga juz uzbierala pochlebne opinie od ludzi krecacych sie po domu Dopiero w listopadzie bede mogla stwierdzic jak sie ow podloge uzytkuje, czy widac kurz, czy latwo sie myje itd. Co do plytek do kuchni to chodzi o drewnopodobne czy normalne? Moja sasiadka ma kremowa blyszczaca plytke w kuchni i strasznie narzeka. Zdecydowaliśmy się jendak na Egen bayur kolor nogal Za 2 tyg powinniśmy ruszyć z remonetm tak więc w podobnym czasie zaczniemy je użytkowac już nie mogę się doczekać jak finansowo nam się uda wszystko pogodzić to i niebawem staną szafki Pozdrawiam i udanego dalej remontu życzę oby zdążyć do świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celdom 15.10.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Kucykowa mam nadzieje ze bedziesz zadowolona z plytek, jak polozycie poprosze zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danutka33 19.10.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Kupuj smiało. Moje własnie są połozone w salonie i powim skromnie był to strzał w 10 . Wygladają ślicznie identycznie jak w folderze. Mogę ci podesłać kilka fotek na priv nie wiem jak wkleja sie na forum fotki. Co prawda brakuje im fug ale i tak są sliczne, Glazurnik mówił tylko ze sa baaardzo krzywe i troszkę musiał popracowac aby je ułozyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.10.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 danutka - opis wklejania zdjęć jest umieszczony w kilkunastu miejscach na forum, również w dziale "Wnętrza" - na samej górze jest to temat przyklejony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.10.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 to nie pisz, że nie umiesz wklejać, tylko, że nie chcesz wklejać :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 24.10.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Ciemne Prezentują się elgancko, zwłaszcza te w salonie. Jakiego koloru fugę planujesz? Koniecznie wstaw zdjęcia jak już wszystko będzie gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 24.10.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Oj będzie latania ze szmatą, będzie:) Ale wyglądają ekstra;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 24.10.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Pochwalę sie kilkoma fotkami mojej podłogi, nieskończona jeszcze bez fug i zdjęcia tez takie średniej jakości (budowa na odległość więc liczę na przychylnośc rodziny która podsyła fotki). Jednak spełniły moje oczekiwania My way w salonie http://img838.imageshack.us/img838/5619/dscn0347h.jpg No ciekawe jak się sprawdzą w użytkowaniu. Czemu wszyscy glazurnicy kładą płytki drewnopodobne w cegiełkę. Ja swojemu glazurnikowi też musiałem pokazać i nauczyć że można inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 25.10.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Danutka, my też budujemy na odległośc. Swojej podłogi jeszcze na oczy nie widziałam, ale dzięki Liwko wiem jaka fuga u nas będzie pasowac Mamy ułożone w cegiełkę i baaardzo mi się to podoba. Wygląda pięknie i równo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 25.10.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 eliza co to za kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 25.10.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 eliza co to za kolor? Ochra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobeczek1 25.10.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 odaro, danutka wcale nie ma ułozonych płytek w cegiełkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 25.10.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Danutka, smutno nie jest , tylko te nerwy!!! Chciałabym zobaczyc domek, ale niestety mogę dopiero w maju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts