odaro 25.10.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 odaro, danutka wcale nie ma ułozonych płytek w cegiełkę A co wolisz taką cegiełkę jak w ścianie murowanej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 28.10.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 My również zaraziliśmy się manią drewnopodobnych płytek i mamy nimi wyłożone wszystkie pomieszczenia w których jest ogrzewanie podłogowe przy czym w różnych odcieniach są to NovaBell Naturall wood: Jednak naj wierniej upodobniają się do drewna te na blacie w łazience na poddaszu: Gdyby ich cena była mniejsza chętnie użylibyśmy ich wszystkich podłogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorzowianka 28.10.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 piękne!!! te na blacie :o zdradzisz co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 28.10.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 A rzeczywiście zapomniałem napisać to Settecento Naturalia w kolorze FrumentoSą też inne kolory: http://www.settecento.com/images/prodotti/NATURALIA/catalogo.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 28.10.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 emjot, ja to tylko napiszę: WOW!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.10.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 emjot, szacun, chałupa jak marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 29.10.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 My również zaraziliśmy się manią drewnopodobnych płytek i mamy nimi wyłożone wszystkie pomieszczenia w których jest ogrzewanie podłogowe przy czym w różnych odcieniach są to NovaBell Naturall wood: Pięknie wykończony domek trochę Ci zazdroszczę że masz już to za sobą a ja jeszcze nie Na tym zdjęciu widać jak płytki z podłogi przechodzą na ścianę czy tak. Masz może więcej zdjęć tego elementu bardzo mnie zaciekawiło takie rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 29.10.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Hmm...tam raczej nie ma ściany, tylko ciągnie się podłoga, chyba w stronę kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.10.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 29.10.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Dziękuję wszystkim. Fajnie że i Wam się podoba Liwko Chałupa jeszcze nie do końca zrobiona. Nie mamy jeszcze wszędzie lamp, a na zewnątrz elewacji, podbitki schodów i ogrodu W tym roku już nic nie robimy. Odpoczywamy od majstrów i od bałaganu Odaro to zdjęcie było zrobione z góry na antresoli. Mamy otwartą przestrzeń nad jadalnią i rzeczywiście połączone kuchnie jadalnie i salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 29.10.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Hmm...tam raczej nie ma ściany, tylko ciągnie się podłoga, chyba w stronę kuchni... Ale rano zaraz po przebudzeniu były jeszcze na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 30.10.2011 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 tzw. 'złudzenie apteczne' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celdom 01.11.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Emjot piekne masz "wnetrza" , lazienka bossska, gratuluje dobrego smaku. Masz moze jakiegos bloga ze zdjeciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forumuser 02.11.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Czemu wszyscy glazurnicy kładą płytki drewnopodobne w cegiełkę. Ja swojemu glazurnikowi też musiałem pokazać i nauczyć że można inaczej. Odaro, pokaż w końcu jak ty masz położone te płytki u siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 02.11.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 celdom Hej. Dzięki. Fajnie że się podoba nie tylko nam Na razie nie mam żadnego albumu, ale nie długo założę taki na Picasawebie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 02.11.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 No ciekawe jak się sprawdzą w użytkowaniu. Czemu wszyscy glazurnicy kładą płytki drewnopodobne w cegiełkę. Ja swojemu glazurnikowi też musiałem pokazać i nauczyć że można inaczej. Można inaczej, ale w większości przypadków takie są zalecenia producentów płytek drewnopodobnych, np. Woodentic Paradyża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 02.11.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Zgadza się. Ja również gdy kupowałem wszystkie moje płytki drewnopodobne czy to były NovaBell czy też Settecento to na samym opakowaniu było wyraźnie narysowane jak należy układać płytki na podłodze a jak nie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 02.11.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 a gdzie sie podzial watek o woodenticu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.11.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 a gdzie sie podzial watek o woodenticu ?? No nima:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 02.11.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 ale został usunięty czy połączony z innym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts