pumpaluna 28.05.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Mamy woodentic ochra, plytki kupowane po nowym rokuStonewood nawet nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miamaja 28.05.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 PAMPALUNAPisałaś, że przy przeprowadzce kiepsko się myło Woodentic. A jak teraz w użytkowaniu? Bardzo się brudzi? LIWKOWyglądają super, ale pytanie to samo: jak się użytkują? Przepraszam, że tak dopytuję ale muszę się na coś w końcu zdecydować, a że to na taras i na niemałą powierzchnię to nie chcę sobie potem pluć w brodę, że to zły wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.05.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 LIWKO Wyglądają super, ale pytanie to samo: jak się użytkują? Od czasu do czasu trzeba zamieść (nie mamy wiatrołapu), myte z łatwizną raz w tygodniu. Jak się coś rozleje i wyschnie to widać, trzeba wtedy umyć, ale to chyba normalne. Ogólnie nie sprawiają jakichś problemów. Na ochrze chyba mniej się rzuca w oczy wszelki bród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miamaja 30.05.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Witam prześledziłam bardzo dokładnie cały watek... poszukuję ok 60 m2 płytki imitującej drewno do wyłożenia salonu i korytarza ( dolny i górny) w rozsądnej cenie oczywiście. W czasie poszukiwania w sklepach spotkałam sie z płytkami z Ceramiki Grees- Milo Colonial http://www.tarasy-milo.pl/Strona_glowna/Katalog_produktow Na forum niestety nie wyczytałam by ktoś takie płytki ułożył lub nawet był nimi zainteresowany.... Zastanawiam się czy kolor brown nie wyjdzie zbyt czerwony, niestety w sklepie są dostępne pojedyncze sztuki na próbniku Hej kupiłaś w końcu te płytki? Ciekawa jestem jak wyglądają po ułożeniu. Widziałam je wczoraj i faktycznie kolor brown wpada bardziej w pomarańczowo-czerwony. Kolor umbra jest prawie identyczny jak Stonewood sw07. Na żywo jedne i drugie Coloniale wyglądają jednak jaśniej niż na zdjęciach w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.05.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 PAMPALUNA Pisałaś, że przy przeprowadzce kiepsko się myło Woodentic. A jak teraz w użytkowaniu? Bardzo się brudzi? Przepraszam, że tak dopytuję ale muszę się na coś w końcu zdecydować, a że to na taras i na niemałą powierzchnię to nie chcę sobie potem pluć w brodę, że to zły wybór. z codziennych zabrudzeń i kurzu czyści się je dobrze, grunt to porządny mop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oki_net 31.05.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Miamaja ale woodentica na taras chcesz? nam odradzili a kupowalam go sporo bo mamy wszedzie na dole poza salonem woodentic wygladaja ladnie ale nasz majster sie skarzyl bo i wymiaru zdazylo im sie nie trzymac no i neistety bardzo lodkowaly :/ wygladaja fajnie ale przy przeprowadzce mylo sie je tragicznie. aha no i woodentic jest baaaardzo kruchy. upadlo mi cos i sie plytka odszczerbala, szukamy mazaka zeby to zamalowac jakos A mogłabyś wkleić zdjęcia? Kurcze nadal nie mogę wybrać płytek, zastanawiam się teraz pomiędzy woodentic ochra, a Xilema Ciliegio - różnica w cenie spora, tylko xilema mocniejsza i wydaje mi się ładniejsza, ale nie wiem czy warto płacić prawie 2 razy więcej, u nas będzie salon z jadalnią i korytarz w tych płytkach coś ok 50 m kw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oki_net 31.05.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Fuga tak jak pisałem tofi chyba ceresit Zdjęcia słabe ale coś tam widać (na żywo jest ciut ciemniejsza) [ATTACH=CONFIG]96015[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]96016[/ATTACH] A tu podłoga z przedpokoju (nie pamiętam nazwy)mała płytka ok 40cm dlugości. [ATTACH=CONFIG]96019[/ATTACH] P.S. niestety nie umyte jeszcze podłogi, bo jakoś czasu nie mam i niedługo zaczynał robić parkiety więc znowu wszędzie będzie pył A mógłbyś napisać jak Ci się użytkuje ta xilema? i czy kupowałeś ją lokalnie w sklepie czy może przez net? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.05.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Nie mam zdjęć podłogi samej w sobie. Mogę wrzucić jedynie foto poglądowe jak wygląda woodentic ochra w zestawieniu z panelem balterio dąb liberty (przed założeniem listwy) bo nie jestem zwolenniczką upubliczniania wnętrz http://images35.fotosik.pl/1420/d5c2ea93499f003d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oki_net 31.05.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 woodentic to ten na dole? ma już położoną fugę? - jeżeli tak to jaki kolor i szerokość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.05.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 tak, panel od góry, płytka na dole. Fuga 1,5mm, kolor taki jak u wszystkich mapei brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oki_net 31.05.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 tak, panel od góry, płytka na dole. Fuga 1,5mm, kolor taki jak u wszystkich mapei brąz Gdyby nie ta fuga to cięzko by bylo odróżnić który panel a która płytka A masz tak że w salonie część płytek i część paneli? masz może podłogówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.05.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 W salonie mam płytki jeszcze wokół kominka (taka opaska na 3płytki) a reszta to panele. Pod panelami podłogówkę mam w garderobie na piętrze i cały hall na piętrze. Baterio nadają się na podłogówkę chociaż przy ich 9mm grubości nie są do końca takie super ciepłoodające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glazurnik_Ekspert 31.05.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Nie mam zdjęć podłogi samej w sobie. Mogę wrzucić jedynie foto poglądowe jak wygląda woodentic ochra w zestawieniu z panelem balterio dąb liberty (przed założeniem listwy) bo nie jestem zwolenniczką upubliczniania wnętrz swietnie dobrane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 31.05.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 w fazie układania...:rolleyes:pozdrawiamhttp://images39.fotosik.pl/1556/1ff1ef7ca3ec4afam.jpg/img]http://images35.fotosik.pl/1422/4e7e66e06dc67aa5m.jpg/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 31.05.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 pomogę: http://images39.fotosik.pl/1556/1ff1ef7ca3ec4afam.jpg http://images35.fotosik.pl/1422/4e7e66e06dc67aa5m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 31.05.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 aksamitka, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 31.05.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 ie ma za co brakło znaczka [ przed /img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 31.05.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 na początku? teraz już będę wiedziała. dzięki ie ma za co brakło znaczka [ przed /img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oki_net 01.06.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 w fazie układania...:rolleyes:pozdrawiam http://images39.fotosik.pl/1556/1ff1ef7ca3ec4afam.jpg/img] http://images35.fotosik.pl/1422/4e7e66e06dc67aa5m.jpg/img] A co to są za płytki? I czy mogłabyś dać trochę większe zdjęcia? na tych ledwo co widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 01.06.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 :(właśnie nie mam lepszego zdjęcia, te są z telefonu, ale nie sądziłam, że będą takie malutkie. Postaram się aparatem zrobić, bo podłoga wygląda po prostu obłędnie... Płytki to marazzi rovere A co to są za płytki? I czy mogłabyś dać trochę większe zdjęcia? na tych ledwo co widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts