Ela i Krzyś 05.07.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) Co myślicie o kolekcji Cersanit Ancona. Mi na pierwszy rzut się spodobały. Nie wiem jak w realu, cena przystępna ok. 60zł. Rozmiar 15x60 jest też większy 30x60. Jest w czterech kolorach. Szary i ciemny brąz jest super. Edytowane 5 Lipca 2012 przez Ela i Krzyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forumuser 06.07.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Spodobały Wam się na podstawie tych marnych fotek? Nigdy w życiu nie odważyłbym się kupić płytek na podstawie zdjęcia z internetu, chyba że chodziłoby o płytki do garażu po 15zeta za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela i Krzyś 06.07.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Spodobały Wam się na podstawie tych marnych fotek? Nigdy w życiu nie odważyłbym się kupić płytek na podstawie zdjęcia z internetu, chyba że chodziłoby o płytki do garażu po 15zeta za m2 Nie napisałam, że je kupię w ciemno. To jest forum do wymiany doświadczeń, poglądów. Miałam nadzieję, że odezwie się ktoś, kto widział te płytki w realu lub je ułożył. Takie było moje zamierzenie umieszczając tego posta. Nie musisz być uszczypliwy(a), bo to nie o to w tym chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forumuser 06.07.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Nie miałem zamiaru "być uszczypliwy". Jeżeli tak to odebraliście to sorry. Po prostu dla mnie kolejność powinna być odwrotna, tzn. najpierw odwiedzam kilka dobrze wyposażonych salonów płytkowych, a potem - jak już wiem w jakim stylu szukam produktu - mogę zacząć rozpytywać na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 18.07.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Od czasu do czasu trzeba zamieść (nie mamy wiatrołapu), myte z łatwizną raz w tygodniu. Jak się coś rozleje i wyschnie to widać, trzeba wtedy umyć, ale to chyba normalne. Ogólnie nie sprawiają jakichś problemów. Na ochrze chyba mniej się rzuca w oczy wszelki bród. Wszystkie opinie i zdjecia zadecydowaly, ze jednak wybiore Woodentic i kolor ochra, bo od ponad roku sie nad nimi zastanawiam - spodobaly sie od pierwszego ujrzenia same zdjecia bo nie mialam jeszcze szansy w realu i mysle, ze bede mogla zakonczyc ten etap poszukiwan co mnie cieszy, widzialam rowniez inne jednak cenowo juz mniej kuszace, w koncu mam przeszlo 90m2 do ulozenia a wydatek np: 200 zl za m2 to troszke duzo od innego producenta. Thx Liwko za opinie i zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupiradelko 19.07.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 POMOCY! Pomóżcie proszę. Zamierzam położyć w dwóch pomieszczeniach gres stonewood 15x60cm z przesunięciem 1/3 do 2/3. Pomieszczenia mają 12,8m2 i 5,7m2. Jaki nadmiar gresu muszę kupić. Wiadomo, są straty. Proszę, pomóżcie wyliczyć metraż. Sprawa jest pilna, co zamierzam płytki zamawiać najdalej jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natja 19.07.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 My mamy Woodentic Brown 90,5x21,5 - uwielbiam je, kuchnia nabrała fajnego ciepła Do tego prawie identyczne blaty kuchenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 19.07.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 My mamy Woodentic Brown 90,5x21,5 - uwielbiam je, kuchnia nabrała fajnego ciepła Do tego prawie identyczne blaty kuchenne Nie bądź sknera, dawaj zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natja 19.07.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Nie bądź sknera, dawaj zdjęcia Moja kuchnia jest jeszcze w strzępach http://i45.tinypic.com/33mubdy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 19.07.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 A ja poszukuję płytek drewnopodobnych jasnoszarych 15x60.Czy ktoś takowe posiada i może pochwalić się zdjęciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Semira_ 19.07.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 witam wszystkich. Czy ktoś z Was kojarzy płytkę FRASSINO z grupy porcelanosa? Mam możliwoś kupienia tej płytki w lepszej cenie bo już jest wycofana z produkcji. Płytka wygląda bardzo fajnie,m a rozmiar 15x60 bodajże. Chce ją ułożyc w łazience z przesunięciem 1/3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 24.07.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Dzisiaj doprowadziłem do konfrontacji z dwa razy droższą Porcelanosą i cieszę się bardzo,bo Xilema wizualnie wygrywa i to z dużą przewagą,a więc Larice lub Castagno. pozdrawiam w jakiej cenie masz Xileme? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 25.07.2012 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 cieszę się bardzo,bo Xilema wizualnie wygrywa i to z dużą przewagą,a więc Larice lub Castagno. pozdrawiam będziesz zadowolony mam Xilemy Cilego na całym parterze (wejście, kuchnia, salon i wc) i wygląda to obłędnie co do kładzenia płytek: mnie trafiły sie proste i szybko i bezproblemowo sie je układa:) polecam z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.07.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Musisięudać płytki piękne!!!!! jaka cena za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 25.07.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 MusiSieUdac piękne te płytki! Ja też poproszę cenę na priv. I jaki to dokładnie kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 25.07.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 A ta cena to jakaś tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 25.07.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Zadna, mozna znalezc na Internecie, ile kosztuja Czyli około 200zł/m2 gotowej podłogi. Nie ma się czego wstydzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 25.07.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Mówiłem o m2 gotowej podłogi;)http://www.ceneo.pl/15606609 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.07.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 ....jak dla mnie to ciagle za wysoka , poszlo na priv ..i co w związku z tym, ze obtrąbiłes wszystkim ile mnie to kosztowało, a nie tylko zainteresowanym? trudno skumać czy ta cena dla Ciebie jest zbyt wysoka czy też nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.07.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 czy ktoś z czytających wątek ma doswiadczenia z płytkami atlas Concorde Etic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts