wingerman 29.09.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 http://img.archiexpo.com/images_ae/photo-g/imitation-wood-marble-tile-60959.jpg Czy ktoś z was potrafi powiedzieć co to za płytki te drewnopodobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebastian_2342 29.09.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Świetne są te płytki imitujące drewno Naprawdę kosztują 300 zł za m2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 29.09.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Świetne są te płytki imitujące drewno Naprawdę kosztują 300 zł za m2 ? skąd wiesz ile kosztują? skoro nie wiadomo jakie to sa plytki:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 29.09.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Świetne są te płytki imitujące drewno Naprawdę kosztują 300 zł za m2 ? być może jako płytki są świetne, ale jak dla mnie to za bardzo się błyszczą jak na świetne płytki imitujące drewno (przynajmniej na zdjęciu) ja mam takie - rovere, te jasniejsze. Są przepiekne. znajomi dziwią się, że mamy drewno pod prysznicem i pytają, jak się kąpiemy ) http://www.domusweb.it/it/news/la-palma-d-oro-del-finto-legno/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 30.09.2012 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Dla mnie, to że się tak błyszczą jest zaletą. Coś co na pierwszy rzut oka wygląda jak drewno po chwili okazuje się ceramiką, to jest cool i taki efekt chciałbym właśnie zastosować u siebie. do tego bialutkie glossy. Pytanie dalej aktualne - co to za płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.09.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 wingerman,czy mi sie zdaje czy fuga miedzypłytkami drewnopodobnymi jest jasna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 30.09.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Słuchajcie, przecież to wcale nie musza być płytki. Przecież to może być kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 01.10.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 (edytowane) wingerman, czy mi sie zdaje czy fuga miedzypłytkami drewnopodobnymi jest jasna? Na to mi wygląda. Prawdopodobnie jest to ta sama fuga co w reszcie łazienki a szkoda, ładniej wyglądałaby "lisim" kolorze. Słuchajcie, przecież to wcale nie musza być płytki. Przecież to może być kamień W sumie też prawda. W takim razie kto mi powie co to za kamień... lub co to za płytka? Edytowane 1 Października 2012 przez wingerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.10.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Na to mi wygląda. Prawdopodobnie jest to ta sama fuga co w reszcie łazienki a szkoda, ładniej wyglądałaby "lisim" kolorze. w ten sposób wyglada jak deska boen z jasna fazą..... po 330zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 01.10.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Wingerman - a które drewno się _tak_ błyszczy?Bo jak dla mnie, to już nie jest imitacja drewna - z daleka widać że to nie jest drewno (właśnie przez połysk). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.10.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 salik, kazde wykończone wysoki połysk:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 01.10.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Wojgoc - nie o to chodzi.Drewno wykończone na wysoki połysk nie daje odblasków.(pokaż mi drewno które się _tak_ świeci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.10.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 żadne drewno tak sie błyszczy:bash: - wątpię również by kamien mial taki polysk, więc pozostaje ceramika, jakas terakota:yes: mnie sie te pytki nie podobają, ale intryguje fuga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 01.10.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Wingerman - a które drewno się _tak_ błyszczy? Bo jak dla mnie, to już nie jest imitacja drewna - z daleka widać że to nie jest drewno (właśnie przez połysk). Każde odpowiednio polakierowane bez wyjątków. Jeśli szukałbym płytek odzwierciedlających drewno jak najdokładniej to szukałbym półmatu lub satyny, ponieważ drewno najczęściej występuje w takim właśnie wydaniu. Jednak ja szukam wysokiego połysku bo mam taką właśnie potrzebę Jak zauważyła Magda 34 możliwe, że to kamień a taki połysk da się uzyskać przez odpowiednie jego spolerowanie. W każdym razie dalej jestem w punkcie wyjścia. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 01.10.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Stawiałabym na onyx, może ceramstic onyx brown nowej gali, na pewno nie płytki drewnopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.10.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Ja bym obstawiała czerwony trawertyn. Perski. Jest pocięty na prostokąty o różnych wymiarach (zwróćcie uwagę, że nie każda płytka jest w jednakowym rozmiarze) i wypolerowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viikii 01.10.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Planuje położyć w łazience (5m2) płytki wodentic beige lub ochra na całej podłodze+ na ścianie pas zabudowa geberita (i wyżej) o szerokości 74cm. Jak kłaść płytki na ścianie? Jedna nad drugą czy z przesunięciem o 1/3? Dawalibyście większy czy mniejszy format płytek? Proszę o rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zeberr 01.10.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Ja mam świeżo położony w łazience. Na podłodze z przesunięciem i tu w kilku miejscach widać nierówności (co prawda mam II kategorię tych płytek). Na ścianie bez przesunięcia i tam jest super. Mam większe - bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selenes 18.10.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Gdzie można znaleźć takie płytki oprócz dużych sklepow? Mieszkam kolo Bialego nie ma tam nawet Leroy Merlin, może bardziej się opłaca przez internet? Podobają mi się My Way'e z Paradyża. jakieś rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 18.10.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Selenes, nie wierze, ze w Bialymstoku nie nzjadziesz My Way. A jesli serio nie ma, to poświęć jeden dzień na przyjazd np. na Bartyccką do Wawy i zobaczysz kilkadziesiąt takich płytek. Wybierasz, pozniej kupujesz w jakims sklepie interentowym za 2/3 ceny z Bartyckiej i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts