sheenaz1719505693 20.03.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 oki_net , to chyba kafelkarz ci nakłamał.Zalecenia producenta dla tych płytek są zupełnie inne:http://www.myway-paradyz.com/porady/jak_ulozyc_plytki_ceramiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.03.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 płytki drewnopodobne ma Emigres (cenowo bardzo przystępne) zamowilam takie do malutkiej lazienki http://domus.pl/upload/articles/plytki_podlogowe/emigres/mde2/MDE6200.jpg wczoraj dotaly, ale bylo ciemno jak je ogladalam (tzn przy budowlanej lampie) jeśli kogos intersuje ten kolor i format, to postaram sie zrobic w weekend zdjecia przy dziennym swietle i ocenic fakture plytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAPIMASZ 26.03.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Witam wszystkich, Właśnie próbuję wybrać płytki drewnopodobne do domu (salon + jadalnia + korytarz + pokój) Na tą chwilę wygrywa Paradyż by My Way Rovere Giallo Czy ktoś układał może tą płytkę ?? Jeśli ktoś ma fotki z ułożonych już płytek i podrzuci to będę bardzo wdzięczna Od dłuższego czasu próbuję coś wybrać, ale za każdym razem jak już wydaje mi się że jestem zdecydowana, znajduje fotkę albo większe ułożenie w sklepie i już mi się nie podoba (jednak pojedyńcza płytka wygląda całkiem inaczej) Te aranżacje internetowe są dopieszczone, photoshopowane i nie do końca oddają to co powinny. Mam nadzieję że ktoś je układał i pomoże podjąć decyzję Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAPIMASZ 27.03.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Byłam wczoiraj oglądać te płytki jeszcze raz w sklepie.... i teraz zaczęłam się zastanawiać czy Giallo czy Rosso (takie ciemniejsze) ??? już sama nie wiem... podrzućcie jakieś fotki, może mi ułatwicie wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 27.03.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 KAPIMASZ wybór płytek jest uzależniony przede wszystkim od tego w jakim stylu i kolorystyce będziesz aranżowała swoje wnętrze. A ponieważ nie wiemy sama musisz podjąc decyzję bez względu na to, czy ktoś wklei swoje wnętrza z tymi płytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vega1 27.03.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 do jakiej ceny szukacie tych płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAPIMASZ 27.03.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Aleksandryta wnętrze ma byc nowoczesne, a kolory raczej jasne, ale nie wiem dokladnie... zdjęcia bym chciala zobaczyć ponieważ nigdzie nie mogę takich namierzyc i nie wiem jak wyglądają na wiekszych powierzchniach, w sklepach są pojedyńcze plytki, w necie też nie ma aranżacji z tymi płytkami dlatego pomyslałam że ktoś kto ma takie ułożone mógłby sie pochwalić a ja zobaczę mniej więcej jak one wyglądają ułożone... Mógłby też ktoś się podzielić informacją czy jest z nich zadowolony, czy spełniły jego oczekiwania itp. Tylko o to mi chodzi, nie chcę żeby ktoś podejmował decyzję za mnie, tylko chciałabym je zobaczyć. vega1 szukamy tak max 150 zł / m2. Mamy do położenia jakieś 80 m2 więc cena jest ważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vega1 27.03.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 aj faktycznie przeoczyłem że szukacie jasnych. Miałem polecić to:http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://klinkier24.pl/images/183317dd4beb5a4a805fcdc53682e1a6.jpg&imgrefurl=http://klinkier24.pl/Serenissima-Timber-Country-Suede-15x90-cm-plytki-panelopodobne-p9756.html&h=531&w=750&sz=303&tbnid=tbAoQAV8xJNdHM:&tbnh=90&tbnw=127&zoom=1&usg=__QUUrcDb632t1bvjVugAmDBFA0wM=&docid=3IH1ghGLnEKlyM&sa=X&ei=GSxTUaDWJILItQaXpYDoCw&ved=0CDIQ9QEwAQ&dur=233no ale w tym wypadku... choć są piękne, polecam innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 27.03.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 aj faktycznie przeoczyłem że szukacie jasnych. Miałem polecić to: http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://klinkier24.pl/images/183317dd4beb5a4a805fcdc53682e1a6.jpg&imgrefurl=http://klinkier24.pl/Serenissima-Timber-Country-Suede-15x90-cm-plytki-panelopodobne-p9756.html&h=531&w=750&sz=303&tbnid=tbAoQAV8xJNdHM:&tbnh=90&tbnw=127&zoom=1&usg=__QUUrcDb632t1bvjVugAmDBFA0wM=&docid=3IH1ghGLnEKlyM&sa=X&ei=GSxTUaDWJILItQaXpYDoCw&ved=0CDIQ9QEwAQ&dur=233 no ale w tym wypadku... choć są piękne, polecam innym. Jak sie wejdzie na strone, sa w roznych odcieniach i mocno przecenione...tez jestem przed zakupem i zauwazylam, ze ostatnio sporo obnizaja ceny na plytki drewnopodobne - trzeba szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAPIMASZ 28.03.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 vega1 szukam płytek ciemniejszych, reszta pomieszczenia ma być jasna - ściany, meble itp... a podłoga podoba mi się ciemna dzięki za link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vega1 28.03.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 spoko, tylko czemu one są takie drogieee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAPIMASZ 28.03.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 vega1 mnie się podobają takie za 300 za metr, ale niestety nie stać mnie an takie, zwłaszcza że mam do położenia jakieś 80 metrów trzeba szukać na niższej półce, ale te Paradyża by my way są naprawdę ładne, a cena przystępna tylko tak jak pisałam wcześniej chciałabym je zobaczyć na większej powierzchni, bo czasem płytka po ułożeniu wygląda całkiem inaczej, niestety czasem gorzej a wszędzie są aranżacje, albo ułożone w sklepie te Naturale, a tych Rosso nie ma nigdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAPIMASZ 29.03.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 I jeszcze takie pytanie: czy kupowaliście płytki przez internet ?? Jeśli tak to czy polecacie jakiś sklep internetowy ?? Szukam po różnych i właśnie się zastanawiam który Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 30.03.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 tak jak pisałam wcześniej chciałabym je zobaczyć na większej powierzchni, bo czasem płytka po ułożeniu wygląda całkiem inaczej, niestety czasem gorzej a wszędzie są aranżacje, albo ułożone w sklepie te Naturale, a tych Rosso nie ma nigdzie.... Ja mam te plytki w łazience i garderobie i są piękne, ale cieszę się, że nei mam ich na większej powierzchni. Widać na nich każdy ślad typu zasknięte krople, ślady stóp i ogólnie mam wrażenie, że są mało przyjazne uzytkownikowi. Ja nie jestem typem który biega codziennie z mopem, więc mi to przeszkadza. Tobie nie musi. Co do zdjęc większej powierzchni. Przejrzyj ten wątek. Jestem pewna, że w ciagu ostatniego roku były takie zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nadina 03.04.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 a ja mam pytanie co sądzicie o płytkach z ceramika Pilch kolekcja Capri? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna_k 05.04.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 dzieci sie pochorowały przy przeprowadzce, podłoga jeszce myslę, że po kilkunastokrotnym ( ) mycie się zmieni, ale już jest fajnie słońca w Białymstoku brak, ale może jutro zrobię przy swietle dziennym, bo plytki sa troche ciemniejsze w realu, do tego jak sie patrzy pod kątem to fuga nie jest tak widoczna jak na foto fuga za jasna, gdybym wybierala teraz wzielabym inna jest cersanit toffi sciany biale, drzwi porta koncept akacja srebrna minusy plytek: - malo wzorow, chyba tylko 5-6 rodzajów - bardzo chropowate, nie wiem jak bede szorowac , nie impregnowalam, moze po impregnacji sie troche zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna_k 05.04.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 witam, układamy EDILCUOGHI LEGNI QUERCIA TINTA 15X60 Płytka gresowa ścienno-podłogowa, cena 73zł/1m w brudzie ale pięknie [ATTACH=CONFIG]173800[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]173801[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]173803[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]173804[/ATTACH] własnie obejrzalam wlasne zdjecia bez fugi i bardziej zaluje tego toffi fugi ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna_k 05.04.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 wrzucam jeszcze jedno bo nie moge przestac myslec podloga nie jest zbyt fotogeniczna listwy beda drewniane białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vega1 05.04.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 moim zdaniem ciemna fuga byłaby lepsza. Wszystko jednak kwestia gustu, Ty tam będziesz mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 05.04.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 moim zdaniem ciemna fuga byłaby lepsza. I przede wszystkim praktyczniejsza. Radzę już dzisiaj zakupić parownicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts