ewa72_krakow 05.04.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Justyna_k super wyszla podloga - bardzo mi sie podoba, poza tym kazda fuga z czasem ciemnieje (przynajmniej nie znam nikogo, kto by temu zaprzeczyl). Przeslij wiecej zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna_k 06.04.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 wiem wiem fuga jest do d..py juz rozwazam jakby tu ja wymienic. maz kreci nosem, 60 metrow roboty fuga wybrana w 2min w leroy i efekt na zalaczonym obrazku ale zem optymista nie spedza mi to snu z powiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamel50 06.04.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 wiem wiem fuga jest do d..py juz rozwazam jakby tu ja wymienic. maz kreci nosem, 60 metrow roboty fuga wybrana w 2min w leroy i efekt na zalaczonym obrazku ale zem optymista nie spedza mi to snu z powiek justyna, a mozesz wkleic foto tych plytek jakos bardziej z widokiem wiekszej powierzchni np salonu. Zastanawiam sie powaznie nad nimi, troche ta fuga nie pasuje, ale jak sie pobrudzi bedzie ok;) a to bedzie szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna_k 06.04.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) wrzucam kolejne, niestety aparat nie najnowszy a i swiatlo nie pomaga po kolei 1. z fleszem 2. bezfleszowe 3. to samo ujecie bez ( moim zdaniem najlepiej oddaje) 4. to samo z fuga do wymiany a gdybym miala mozliwosc to wymielilabym takze okna z orzecha na dab, bynajmniej nie złoty przepraszam za zabawki nie mam siły zbierac Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez justyna_k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.04.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 justyna k, ja bym fugi nie wymianiała, wtopiła sie ładnie w płytki i nie ma efektu poszatkowania. Ewentualnie jeśli boisz sie, ze sie zabrudzi, to możesz zaimpregnować jakimś ''Delfinem''. Z białymi listwami będzie wyglądać super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamel50 08.04.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 dziekuje;) nie na kazdym ujeciu ta fuga przeszkadza, ladna podloga. Stwierdzam ze w tej cenie nie ma ladniejszej wg mnie. Takie ktore mi sie podobaja, kosztuja min 300zl/m2 . Ja bede potrzebowal 130m2 wiec taka cena odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna_k 09.04.2013 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 najlepiej wygladalo bez fugi hehe zdjecia nie wypadaja najlepiej, ale na zywo jest naprawde dobrze, gdyby byla cieniejsza mysle ze idealnieszukalismy wzgledem budzetu, 60m, 5tys, wyrobilismy sie zastanawiam sie czy ich nie zaimpregnowac, pomazalismy 1 plytke w zabudowanej szafie i wyglada calkiem calkiem, tak jakby tłustawo. ale kolor przez to robi sie cieplejszy, a nie bardzo mi to pasuje do drzwi mimo wsyztsko polecam te plytki, w stalej ofercie sa jescze kolory szare i jasne ( przynajmniej u nas w Bialym) a na zamowienie jescze kilka oddieni do lazienki na sciane kupilam kolejne drewnopodobne, ale to juz calkiem inna historia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamel50 09.04.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 a to moje: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vi/ui/ofjw/Cq8EbDVGI8SrB5wZyB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/vi/ui/ofjw/C02aYf7zhB3yjUFEPB.jpg po długich poszukiwaniach zdecydowaliśmy się na czarną fugę, która wg mnie na czarną nie wygląda;) super podloga, tego szukalem ale wpisujac te plytki w google, one jakies jasne sa w sklepach i w galerii google. U viebie wygladaja na ciemne, jak to jest. Szukam ciemnych plytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraneta 10.04.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Justyna a gdzie budujesz swój domek, Fajne są te płyki ja poszukuje własnie czegos takiego na jakies 45 m2 tylko na twoich zdjeciach wygladaja inaczej niz na stronach w necie. U ciebie są mnie rude , bardzo bym chciała je zobacyzc na zywo bo boje sie kupowac na " czuja" i z internetu. Ja jestem o Trojmiasta czy ktoś wie gdzie mozna by je zobaczyc na zywo w okolicy. Wiem ze mozna zamówic jedna na sieci ale koszt 40 zł niby nie duzy w obliczu całej podłogi potem ale mąż mnie udusi jak zamowie kolejne bo juz kupiłam 3 inne probki wcześniej miedzy innymi woodentic brown Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna_k 10.04.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 saraneta mogę Ci wysłac kawałek kurierem poznasz strukture i wzór, bo co do odcienia to nie wiem czy po ułożeniu wiekszej ilosci nie bedzie troche inny. napisz na priv dom w Białymstoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAPIMASZ 11.04.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 basbur a co to za płytka, bo chyba mi coś umknęło ?? justyna_k super podłoga ! zazdroszczę że już jest, też bym chciała już cykać fotki swojej kupiłam jednak Paradyż My Way Rovere Rosso przyjeżdżają jutro ! do łazienki kupiłam Ceramstic Eleganza Notte i Luce, a do kuchni Ceramstic SUPERWHITE mam nadzieję że wszystko będzie super ! nie wiem jeszcze jakie te fugi wybrać... mówicie że lepiej jak najciemniejsze ?? w poniedziałek wpada już ekipa :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzoanna1719511266 11.04.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Witajm Was po raz pierszwy na forum, justyna_k zainspirowana zdjęciami Twojej podłogi zamówiłam po jednej sztuce koloru TINTA i NATURAL. Bardziej do gustu przypadł mi kolor TINTA, czyli ten który Ty masz. Trochę martwię się, że będzie na nich widać bardziej kurz, bo są z tych ciemniejszych. Powiedz mi jeśli już możesz, nie wiem jak długo mieszkasz w swoim domku, jak w praktyce sprawują się płytki. Chodzi mi głównie o ten kurz i jakies plamy, czy widać mocno zwłaszcza pod światło. Bo na początku zastanawiałm sie nad Woodentic'iem kolor Ochra, a nie Brown z racji tego że na Brownie widać bardziej kurz. Chociaż wydaje mi się że TINTA nie jest aż taka ciemna. Będę wdzięczna za odpowiedż. Pozdrawiam,Dzoanna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna_k 12.04.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 tak, ja mam Tinta, nie jest ciemny, chociaz to kwestia gustu. tesc powiedzial ze ciemny zastanawiam sie czy nie impregnowac bo bardzo widac tluste plamy, schodza, ale jak spadnie jakies jedzenie to straszna plama zostaje kurzu nie widac w ogole, ale to moze dlatego ze ja mam ciagele niedomyta podloge chyba musze kupic parownice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrabożenka 12.04.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Obłędne są te płytki, aż mi się oczy zaświeciły . Gratuluję ładnych podłóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicja_M 16.04.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Witam Szukam opini na temat plytki Lafaenza Amazzonia 16100T wygląd,jakość,utrzymanie zdjecia mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nadina 17.04.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Ponawiam moje pytanie o kolekcje Capri z ceramika Pilch: ma ktoś? jakieś opinie od osób które na żywo widziały te plytki byłyby mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiosenna1 26.04.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Witam, chciałam się podzielić opinią o płytkach Atlas Concorde Etic Noce. Przed zakupem próbowałam się o nich czegoś dowiedzieć niestety z marnym skutkiem. Płytki nadal nam się bardzo podobają, jednak są niestety krzywe- w naszym przypadku -są wygięte do góry środkiem. Przy układaniu równo jedna nad drugą nie ma żadnych różnic - tak mamy na ścianach i jest równiutko. Problem jest na podłodze gdzie ułożyliśmy z przsunięciem o pół płytki, tutaj niestety czuć różnicę. Płytkarz mówi, że nie są tak tragiczne bo ukladał już gorsze, ale te długie drewnopodobne tak w większości mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edziag 14.05.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 (edytowane) A to moje w sypialni, co prawda położyli mi trochę inny wzór niż chciałam ale jestem zadowolona: Rondine ECOWOOD ALMOND Edytowane 24 Czerwca 2013 przez edziag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasylwek 15.05.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Witam. To i ja podzielę się opinią na temat płytek Atlas Concorde Etic Noce oraz Etic Palisander. Etic Noce mamy w salonie, kuchni i holu, sa prościutkie, nie ma żadnych krzywizn. Glazurnik, był pod dużym pozytywnym wrażeniem. Natomiast...Etic Palisander zakupiony do położenia na ściany w łazience...... porażka, Niesamowite góry na środku. Glazurnik niestety podkreślił wypuklenia, bo położył płytki z przesunięciem o połowę, gdyby położył tak jak miało być, czyli z przesunięciem 1/3, defekt płytek byłby mniej widoczny.Reasumując, płytki są piękne ale jest ryzyko, ze trafi się kiepska partia….Gdyby te ze ściany miały iść na podłogę, myślę, ze nie byłabym w stanie tego zaakceptować :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzoanna1719511266 26.05.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 A czy ktos z Was spotkał się z płytkami Ragno Harmony?? Możecie cos powiedziec na ich temat? Poważnie zastanawiam się nad ich kupnem, bo widziałam je na żywo i prezentuja sie super. Cenowo przy moich 40 m^ wyjdzie 100 zł za metr. Generalnie brałam pod uwagę tańsze płytki, ale jak te zobaczyłam to szybko zmieniłam zdanie. Tylko czy ktos z Was ma je moze u siebie i moze cokolwiek o nich powiedziec, bo nigdzie o nich nikt nie pisze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts