ariama 28.05.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 my kupiliśmy na caly parter 70m2 Kwadro Holtzer Ochra. Strasznie się bałam jak wyjdą, Ile to się naczytałam o tym, że krzywe, nierówne, obtłuczone, że za taką kasę to żadne płytki tylko odpad. No i jestem zaskoczona. Płytki są równe, proste. Płytkarz ma tylko jedną uwagę ma do tego, że trochę małe, a tak to mówi, że są super. Położone sa z fugą 2mm i przesunięciem 1/3 i wyglądają rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdab 29.05.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 (edytowane) Jak wybieralismy plytki to nie znalezlismy nigdzie zdjec z realizacji plytek z serii Saman produkcji Baldocer wiec gdyby ktos szukal to dodaje - kolor Forest. Na razie bez fugi (dzisiaj byly fugowane wiec jutro postaram sie zrobic jeszcze kilka fotek). Edytowane 29 Maja 2013 przez mdab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 30.05.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Mdab, super kolor, napisz jaki to wymiar, gdzie sa polozone i koniecznie wyslij wiecej fotek...plisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdab 31.05.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Mdab, super kolor, napisz jaki to wymiar, gdzie sa polozone i koniecznie wyslij wiecej fotek...plisssss Plytki sa w rozmiarze 17,5 x 50cm, polozone sa na calym parterze (calosc ogrzewanie podlogowe), poza kotlownia i spizarka. Zgodnie z obietnica, oraz prosba dolaczam kilka fotek juz z fuga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 01.06.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Mdab, wielkie dzieki za fotki - od zawsze podobaly mi sie w takim kolorze plytki, ale nie widzialam na duzej powierzchni, tym bardziej, ze chcemy klasc jeden rodzaj w calym domu (no, moze bez lazienki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usrobo 01.06.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 hej blusestyle talia 60x10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela i Krzyś 04.06.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Witam. Ja też mogę się pochwalić swoimi płytkami. Są bardzo ładne, ale bardzo łódkowate, co zmusiło nas do położenia ich z minimalnym przesunięciem (15cm). Płytki to Ancona Cersanit (15cm x 60cm), są rektyfikowane, lecz drugi raz chyba bym ich już nie kupiła. Położone są w salonie i kuchni te jasne, a te ciemniejsze w wiatrołapie i korytarzach. Dom jest parterowy. Zdjęcia tylko z korytarza, gdyż tylko tam jest już zafugowane, z salonu wrzucę później. Zdjęcie trochę przekłamuje, gdyż w rzeczywistości nie są tak rudawe, tylko bardziej brązowe. Edytowane 4 Czerwca 2013 przez Ela i Krzyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 13.06.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Witam, pewnie było to już wiele razy, ale ja znalazłam tylko jedną informację na forum, więc zapytam: jaką fugę dobieraliście do My Way Noce Naturale? Chodzi mi o efekt ztopienia się z płytkami, aby fuga była jak najmniej widoczna, a płytki są cieniowane (jasniejsze i ciemniejsze). pozdrawiam i dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 13.06.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 bettka, u mnie jest Mapei brąz. Wg mnie pasuje idealnie, choć tu słabo widać http://sal.pl/dom/lazienka3-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 13.06.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 bettka, u mnie jest Mapei brąz. Wg mnie pasuje idealnie, choć tu słabo widać http://sal.pl/dom/lazienka3-1.jpg u mnie ceresit carmel , ale dla mnie za jasna. p.s. sheenaz cudna łazienka, u mnie te same kolory, ale moja do twojej sie umywa jaki kolor dodatkow planujesz, a moze juz masz- ide do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 13.06.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 marnajola, dziękuję Łazienka wciaż niegotowa, wiec za dużo sie jej nie poogladasz w dzienniku. Dodatki bedą białe, szare i stalowe To ma być jedyny miejsce w domu bez intensywnych kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 14.06.2013 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Jako że u mnie wszystko dzieje się "na wczoraj" to już zakupiłam, wybrałam sopro karmel, zobaczymy. A łazienka faktycznie bardzo ładnie sie zapowiada, jaki to WC? czy może Roca GAP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 14.06.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 bettka, roca Gap mam w drugiej łazience, tu jest Villeroy Subway Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 15.06.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Sheenaz, mam tyle pytań do Ciebie że aż napisałam PW Mam nadzieję, ze będziesz miała chwilkę, żeby odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiuncia 23.06.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 A czy ktoś z Was słyszał coś na temat płytek STN ceramica tarima roble/ Chcę je kupić, ale w internecie brak opinii na ich temat, nie wiem, czy ryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 23.06.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 To ja pokaże swoje płytki- tak jakby ktoś kiedyś był zainteresowany - bo ja się naszukałam ale nie znalazłam ani na Forum ani w sieci - żadnej realizacji (może słabo szukałam,albo nikomu się takie "dechy" nie podobają Ceramstic Drevo Grys http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=197059&d=1372017451 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 24.06.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Mam pytanie do tyc, którzy kładli płytki My Way, czy były bardzo krzywe? U mnie długość 120 cm, czyli dość długie dechy, niestety po przesunięciu leciutko wyczuwalne sa garby (u mnie te płytki są akurat na ścianie). I teraz nie wiem, czy czepiać się fachowców czy to kwestia płytek. A pytam, bo chę je zastsować także w drugiej łazience... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Netka_Mrowka 25.06.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 wrzucam zdjecia mojej kuchni i przedpokoju: płytki rovere naturale by my way PARADYŻ - 89,8 x 14,8 + fuga mapei czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 26.06.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Świeżo ułożone na balkonie płyteczki Nova Gala Stone Wood sw 06 15x60cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajanecka 26.06.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Bardzo ładnie na tarasie wyglądają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts