kori 13.09.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 heja, a ja poszukuje płytek, które bedą identyczne bądź bardzo podobne do desek na załaczonym zdjęciu. z góry dziekuje za pomoc [ATTACH=CONFIG]212154[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiuncia 14.09.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 ewa_72 krakow płytki masz śliczne, fuga może ciut za jasna, ale ważne, ze tobie się podoba. My też kupiliśmy tę fugę, w sklepie po przyłożeniu do płytki wyglądała idealnie, stapiała się z płytką, ale zrobiliśmy próbę w domu i okazała sie duużo jaśniejsza niż w próbniku, dlatego każdy, kto ją planuje, niech weźmie to pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 14.09.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 ewa_72 krakow płytki masz śliczne, fuga może ciut za jasna, ale ważne, ze tobie się podoba. My też kupiliśmy tę fugę, w sklepie po przyłożeniu do płytki wyglądała idealnie, stapiała się z płytką, ale zrobiliśmy próbę w domu i okazała sie duużo jaśniejsza niż w próbniku, dlatego każdy, kto ją planuje, niech weźmie to pod uwagę Dzieki, tyle rzeczy trzeba zawsze brac pod uwage, ze sie czasami zapomnina...Przede wszystkim trzeba pilnowac i zawsze byc czujnym (w lazience bede pilnowac kazda plytke, jaka beda klasc ), a z fuga musze zrobic proby, bo tam juz jasna nie przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszaxs 22.09.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 bardzo ładne, ale w tej cenie nie ma już brzydkich płytek Mnie niestety nie stać na płytki po 100zł/m2 bo muszę ich kupić ze 40m2. I jak tak patrze na wszystkie te płytki drewnopodobne w przedziale cenowym około 50zł/m2 to stwierdzam, że chyba położę zwykłe płytki nie imitujące drewna. Wolę mieć te zwykłe niż tanią imitację nie udającą tak naprawdę niczego. A najgorsze, że zachorowałem na płytki, na które nigdy mnie stać chyba nie będzie... Serenissima Timber Country Suede Witam!!! Jestem na etapie poszukiwania fajnych płytek drewnopodobnych w przyzwoitej cenie i ostatnio znalazłam w Praktikerze hiszpańskie płytki WOOD LOOK kolor ROBLE Kupiłam paczkę rozłożyłam w salonie i wyglądają bardzo dobrze Ceny w sklepach internetowych zaczynają się od ok 64zł więc może takie będą Ci się podobać Ja osobiście chyba na te właśnie się zdecyduję. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma takie płytki u siebie chętnie obejrzę zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Convallaria 26.09.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Hej, Czy ktoś ma położone u siebie Meissen Keramik z serii Legno Rustico (Beige lub Brown)? http://meissenkeramik.de/kolekcje,legno-rustico,produkty.html Chciałąbym zobaczyć, jak prezentują się gotowe, z fugą, ale widzę, że chyba nie są zbyt popularne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 26.09.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 A mnie zastanawia w jaki sposób dodajecie takie duże zdjęcia? Ja mogę(potrafię) dodać tylko takie miniaturki. Zdradzi ktoś sekret jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.09.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 ten sekret znajdziesz we wątku "NAJCZĘŚCIEJ SZUKANE TEMATY" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 26.09.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 słuchajcie, czy posiadacie zdjęcia ułożonej płytki drewnopodobnej odwzorowujacej dąb naturalny??będę wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.09.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 dąb to np. My Way rovere Giallo i takie płytki były pokazywane tutaj we wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ioc 27.09.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Z ciekawości śledzę wątek, a skoro ponownie pojawia się temat ciemnej fugi do jasnych płytek, to my zaryzykowaliśmy i wyszło tak jak na załączonych zdjęciach. Może komuś się przyda przy podejmowaniu decyzji. Nam się podoba i po 2 latach stwierdzam że jest bardzo, ale to bardzo praktyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 27.09.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Elfir przekopała i znaleźć nie mogę, kojarzysz kto ma taką podłogę, żeby ew podejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturo85 27.09.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Mam podobne co ioc i sporo osób myślało z początku, że to panele. Naprawdę super efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gremlinka 27.09.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Kori zajrzyj do mojego dziennika w stopce. Mamy rovere giallo. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 27.09.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 juz idę w odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.09.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Czy istnieje jakaś reguła według której powinno sie układać te płytki? No nie wiem ...tak jak w zwykłych kaflach jest metoda w karo np Jestem zielona w tym temacie a wiem ze płytki drewnopodobne to mój faworyt na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 28.09.2013 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 (edytowane) Ja obstawiam mieszanie różnych formatów i brak regularności. Co zaś do samej fugi to zdecydowanie ciemna przynajmniej tak ciemna jak najciemniejszy odcień w płytkach. No ale to moje zdanie i tak sobie ułożyłem u siebie. Jeszcze nie wykończone: Edytowane 28 Września 2013 przez wingerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiuncia 01.10.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Oto moje płytki, niestety, zakurzone jeszcze i w świetle lampy, w rzeczywistości fuga ciemniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.10.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 napisz co to za model i jaka firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi02 07.10.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 my będziemy mieli na całym dole (salon, jadalnia + kuchnia) czyli ok 70 metrów położone płytki keraben madeira toscana wyglądają one podglądowo tak za 2 miesiące powinny być położone wtedy wkleję zdjęcie, ale podobały mi się bo widziałam je na ekspozycji w max flizie w katowicach i mają fajne wymiary bo 25x100 cm zobaczymy jak to będzie w rzeczywistości na podłodze wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiuncia 07.10.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Kori, a Pamesa Fronda Nogal? Cena bardzo dobra i wygląd też całkiem niezły- kilka dni temu odwiedzłam znajomych i położyli te płytki, ładnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts