Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PŁYTKI DREWNOPODOBNE, imitujące drewno - zdjęcia, układanie, jakie wybrać?

iga9

Recommended Posts

No to Elfir ci się udało - ja właśnie otrzymałam smutną wiadomość - najbliższa dostawa najszybciej w połowie grudnia :mad:

Udało mi się nawet znaleźć druga firmę z Krakowa i usłyszałam to samo.

Teraz dylemat - czekać, nie czekać, szukać czegoś innego - hmmmmmmm trudny orzech do zgryzienia :-?

Ale patrząc na zdjęcia i oglądając moje próbki przekonuję się coraz bardziej, że chcę właśnie te płytki - do tej pory żadne aż tak mi się nie spodobały, a już na pewno nie w tej cenie.

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i my dostalismy wzory płytek

nasz typ to Nordic Gold Kale

Choć maż twierdzi że byłaby jeszcze łądniejsza gdyby była ciut cieplejsza.

Sama już nie wiem czy ma racje.

Moze ciutke, co ew moze być cieplejszego ale w dobrej cenie?

[ATTACH=CONFIG]222515[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]222517[/ATTACH]

witam,

ostatnio poszukuje intesywnie płytki drewnopodobne do salonu i holu i jestem prawie zdecydowana na novabell eco dream kolor miele. Czy ma ktoś moze zdjęcia tych plytek już polozonych na podlodze? przeszukałam forum, ale niestety nic na ich temat nie znalazlam.. Mam zdjęcie zrobione w sklepie (to sa te pierwsze po lewej), jednak jestme ciekawa jak wygladają na wiekszej powierzchni, gdyz nawet pojedyńcze płytki róznią sie od siebie delikatnie odcieniem.

2013-10-30-093.jpg

ciekawe dlaczego dostawa tak późno? Co za problem zamowić tira z Hiszpani?

zdaje się, że z Turcji - weszłam właśnie na ich stronę, bo firma mi nie znana, a jedne mi się bardzo spodobały :

http://www.kale.com.tr/i/assets/images/canakkale-seramik-intro-hover.jpg

Ciekawe jak z jakością.

Kale to turecki koncern który wykupił fabryki w Hiszpanii w czasie kryzysu.

Płytki, które dostałam są bardzo ładne. Kale ma w ofercie o wiele więcej dewnopodobnych, szkoda, że taka mała oferta na rynku od nich jest.

Edytowane przez Elfir

Witam, mam pytanie do osob, które mają juz położone płytki drewnopodobne. Jak dobieracie kolor fugi? U nas leżą w salonie Ceramiche Gardenia Orchidea w kolorze Rovere Naturale i nie mam pomysłu na kolor fugi. Może ktoś ma położony jasny gres drewnopodobny i jest w stanie podpowiedzieć, pokazać na zdjęciach.

Pozdrawiam!