ReniaAdi 26.11.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Taki układ fajnie wygląda, bo przypomina naturalną deskę, tylko fuga nietrafiona, bo już naturalnej szczeliny między deskami nie przypomina. Gdyby była ciemna, byłoby super. Wlasnie nie ma jeszcze fugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarWoj_Ch 26.11.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 A tak wygląda fuga MAPEI orzech do płytek Marazzi treverk home [ATTACH=CONFIG]226269[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]226273[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]226283[/ATTACH] dziękuję bardzo, fuga na zdjęciach wygląda na sporo jaśniejszą od płytek ale efekt naprawdę fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sniper 26.11.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Wlasnie nie ma jeszcze fugi. A to myślałem, że tam gdzie krzyżyki wyjęte, to już fuga jest położona. Co w takim razie się tak świeci na biało? Ten gres ma takie jasne krawędzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ReniaAdi 26.11.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 O tak wyglada: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubawesol 26.11.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 jak przykładałem próbniki do płytki to wygladała na bardziej zbliżoną kolorystycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek.k 02.12.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Witajcie:) Czy orientuje się ktoś może, gdzie można w okolicach Wrocławia obejrzeć płytki drewnopodobne cerim wood essence white? Znalazłam je w jednym sklepie internetowym, ale nie chcą sprzedać jednej płytki niestety. Raczej nie zaryzykuję kupna w ciemno:) Jakby ktoś ma informacje o tych płytkach i się nimi podzieli to będę bardzo wdzięczna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drewa 02.12.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Które płytki wybrać, Rovere giallo czy rovere bianco? Które wg Was są ładniejsze? Chcę je położyć na całej górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.12.2013 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 A do czego mają pasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.12.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Ale te pierwsze są śliczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 03.12.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 śliczne zgadzam sie, ale fuga stanowczo za jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drewa 03.12.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 joliska nie wiem do czego mają pasować Później będę wybierać co pasuje do podłogi, chyba zdecyduję się na giallo. Co myślicie o ułożeniu płytek jak na 2 zdjęciu? Da się tak zrobić jeśli okaże się, że płytki są krzywe? Jeszcze Wam coś wrzucę - wszystkie zdjęcia to ta sama płytka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.12.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 śliczne zgadzam sie, ale fuga stanowczo za jasna wygląda jak deska Boen z białą fazką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sniper 04.12.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 joliska nie wiem do czego mają pasować Później będę wybierać co pasuje do podłogi, chyba zdecyduję się na giallo. Ja też uważam, że najpierw podłoga, a później do tego meble. Co myślicie o ułożeniu płytek jak na 2 zdjęciu? Da się tak zrobić jeśli okaże się, że płytki są krzywe?. Jeśli masz na myśli wykonanie takiej donicy, to dobry glazurnik sobie poradzi, tylko musi dysponować wysokiej klasy sprzętem i ciąć płytki tak, żeby z jednej wykonać kilka elementów. Wtedy robota miałaby sens. Bo jeśli na z jednej płytki wykona tylko jeden fragment, to potrzeba blisko 40 płytek. W paczce jest 5 szt., czyli 8 paczek na donicę. Wyjdzie jakieś 1000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.12.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Ok, najpierw podłoga, ale styl całości trzeba mieć już określony... Chyba że jest Ci wszystko jedno, czy będziesz mieć loft, vintage, shabby, NYS czy wszystko równocześnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drewa 04.12.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Sniper oczywiście pokręciłam, chodziło mi o podłogę i ułożenie jej z płytek różnej wielkości. Układa się ją łatwiej czy trudniej niż same płytki o wymiarach np. 15x120 ? Dziś "fachman" mi powiedział, że płytki drewnopodobne układa się bardzo ciężko i jak się je dociska to potrafią pękać. To prawda? joliska na dole będę miała szare płytki, białe ściany. Na górze najpierw chciałam dać panele jasne (może jakiś dąb bielony), ale m nie chce. Mamy ogrzewanie pogłogowe w całym domu i m chce płytki także na górze. W znośnej cenie nie znalazłam nic jasnego drewnopodobnego, ładnego. Biorąc pod uwagę Rovere to giallo jest jednak ładniejsze od bianco (wg mnie oczywiście ) A czy wprowadzę w sypialniach jakiś "styl"? Nie wiem. Na pewno białe, szare, czarne ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 04.12.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 (edytowane) drewa, u mnie były podobne założenia. Na poddaszu miał być parkiet dębowy bielony, ale ponieważ nie znalazłam wykonawcy, ktory dałby mi gwarancję, ze totto nie zżółknie skończyło się na bielonych płytkach.2 lata temu kupiłam je w cenie Rovere. Są świetne. Nie widać na nich żadnego kurzu - nic.Co do układania płytek drewnopodobnych, u mnie nie było żadnego problemu, a mam też elementy docinane do szer. 2cm, nic nie pękało ani w tych ani w Noce Naturale, które mam w łazience.Monocibec Ontario Faggio naturale:http://sal.pl/allegro/domek/IMG_3907a.jpg Edytowane 4 Grudnia 2013 przez sheenaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drewa 04.12.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 sheenaz pięknie to wygląda. Przy wyborze płytek brałaś pod uwagę rovere bianco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 04.12.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Drewa, brałam je pod uwagę, ale były zbyt białe. dla mnie wyglądały bardzo nienaturalnie, były zbyt jednolite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drewa 04.12.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Właśnie takie samo odniosłam wrażenie. Niestety. Gdzie kupowałaś swoje płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 04.12.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 (edytowane) drewa, poszło na priv. Podrzucam jeszcze zdjęcie tych plytek na tle białej elewacji. Edytowane 4 Grudnia 2013 przez sheenaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts