amglad1 09.01.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 bardzo proszę. zaraz pogrzebię i wrzucę, tylko ja mam robione tel kom - jak wszystkie i nie są najlepszej jakości. poza tym nie oddaja ich piekna nijak.... zaraz powrzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 09.01.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 powiem tak...zadne zdjęcie nie oddaje koloru prawdziwego...to cos pomiedzy..nie są takie białe jak na pierwszych fotach i nie są az tak miodowe jak na pozostałych...cos pomiedzy, jak wyobraźnia Wam pozwoli http://img842.imageshack.us/img842/915/p5jh.jpg http://img401.imageshack.us/img401/9849/y8v5.jpg http://img199.imageshack.us/img199/7271/nyw6.jpg http://img5.imageshack.us/img5/4172/m5oq.jpg jeszcze takie mam z łazienki http://img72.imageshack.us/img72/4763/17012013750.jpg http://img441.imageshack.us/img441/5710/1m6e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziuby 09.01.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Slyszalam ostatnio opinie, ze im większe plytki tym bardziej krzywe, mam nadzieje, iż z tymi tak nie jest, zwłaszcza za ta cene:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 09.01.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Slyszalam ostatnio opinie, ze im większe plytki tym bardziej krzywe, mam nadzieje, iż z tymi tak nie jest, zwłaszcza za ta cene:) mój kafelkarz na to nie narzekał...narzekał na twardość, bo sporo ciął. a potem jak montowali szklane ściany do prysznica, to kilka wierteł zniszczyli;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa4sz 09.01.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Cześć, długo mnie nie było a wypada się pochwalić dokonanymi wyborami jeszcze w zeszłym roku. Po intensywnym przemyśleniu tematu i braku na stanie płytek kalebodur NORDIC GOLD zdecydowałam się na płytki kalebodur tyle, że NORDIC BROWN. I okazało się, że wybór był jak najbardziej słuszny. Są oczywiście ciemniejsze od tych NORDIC GOLD, które ma Elfir ale nie aż tak ciemne jak się obawiałam. Sam odcień płytek bardzo mi odpowiada (cieplejszy i jaśniejszy od Legni Tinta - a o to mi właśnie chodziło). Faktura płytek i ich wielkość też jest ok no i ta cena A teraz kilka fotek: tu jeszcze w trakcie układania a tu początki fugowania wiec jeszcze nie są idealnie czyste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 09.01.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 ewa4sz a mozesz zrobic zdjęcie z dalszej perspektywy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa4sz 09.01.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 ewa4sz a mozesz zrobic zdjęcie z dalszej perspektywy?? Jasne ale pewnie dopiero w weekend. Jak narazie znalazłam coś takiego niestety całość jeszcze niezafugowana i niedomyta w trakcie przymierzania się do ustawienia i sprawdzenia jak będą na niej wyglądały meble :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merlee 09.01.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Wczoraj dostałam płytki Tarima Roble. To wzór starej, zniszczonej deski - są pęknięcia, sęki, wykwity żywicy (?). Podobno to stary dąb (Tarmia Roble -dąb szubieniczny), ale mnie bardziej przypomina belki z modrzewiowej chaty. Płytki mają bardzo dużą tonalność - dwie skrajnie tonalne płytki wyglądają jak z różnych kolekcji (jedna ciemny brąz a druga bardziej żółta). Może to dośc dziwnie wyglądac przy układaniu na dużej powierzchni, jak się nie wymiesza płytek z kilku różnych paczek. Dodatkowo duża jest różnica wzoru (w paczce z 9 sztukami każda była inna) - to na plus. Plytka jest tylko delikatnie falowana (mniej niż Kale), co z bliska kontrastuje ze wzorem, który sugeruje mocno zaznaczoną, chropowatą fakturę. Płytka ma delikatny satynowy połysk, ale chyba mniejszy od Noce My Way. Ogolnie wygląda dobrze, ale jest baaardzo rustykalna. Zdecydowanie do wiejskiej chaty. Czy można prosić jakieś zdjęcia tych płytek? Zastanwiam się nad nimi w łazience (ściany+podłoga) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubawesol 09.01.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Kubawesol możesz napisac ile płaciliście za te plytki marazzi traverk home? Sa przepiękne. Cos takiego wlasnie bym chciała ale wszystko zależy od ceny. Dziuby, my kupiliśmy je poniżej 200 zł /m2. Poniżej jeszcze kilka fotek (niestety z komórki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.01.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 dzisiaj majster wreszcie umył podłogę i mąż porobił zdjecia. Jakk zgra z telefonu to wrzucę.Tarima ma bardzo wyrazisty wzór. Chyba nie nadaje się na duże powierzchnie. U siebie mam jej trochę za dużo przez przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 09.01.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Dziuby, my kupiliśmy je poniżej 200 zł /m2. Poniżej jeszcze kilka fotek (niestety z komórki). hej Kuba:) a jaki masz rozmiar? bo u Ciebie na zdjęciach wydaja sie szersze i krótsze niz moje, może stąd róznica w cenie... tak czy siak, są śliczne pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmagra 09.01.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 a co myślicie na temat płytek z Paradyża - holtzer mały rozmiar 9.8x40cm. chcę je do łazienki na podłogę, a na ścianach do 2/3 wysokości jakieś białe kafelki. Podoba mi się kolor ochra, ale pan w sklepie powiedział, że one takie pomarańczowe wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.01.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Ja mam holtzer beige, jeszcze nie położony. Mnie się podoba bo NIE jest rustykalny przypomina bielony dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubawesol 09.01.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Dziuby, my kupiliśmy je poniżej 200 zł /m2. Poniżej jeszcze kilka fotek (niestety z komórki). hej Kuba:) a jaki masz rozmiar? bo u Ciebie na zdjęciach wydaja sie szersze i krótsze niz moje, może stąd róznica w cenie... tak czy siak, są śliczne pozdrawiam:bye: 30x120 One są właśnie tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmagra 09.01.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Ja mam holtzer beige, jeszcze nie położony. Mnie się podoba bo NIE jest rustykalny przypomina bielony dąb. Masz bardzo obszerny dziennik, gdzie mogłabym podejrzeć zdjęcia (na której stronie)? A widziałaś te płytki w kolorze ochra lub brown? Szukam czegoś, co będzie przypominało dąb, nie za ciemne. edit. właśnie doczytałam, że masz je nie położone. Edytowane 9 Stycznia 2014 przez elmagra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 09.01.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 30x120 tak własnie myślałam, na oko widac róznicę w rozmiarze.pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.01.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Właśnie wykopałam zdjęcia holtzera w różnych ułożeniach (wciąż nie wiem jakie wybiorę) Jeśli masz je od ręki (np w casto) to weź paczkę i ułóż sobie. Odcień zależy od oświetlenia, koloru ścian. Nie polegałabym na zdaniu sprzedawcy. Jak Ci się nie spodoba zawsze możesz oddać. Ochry nie widziałam u mnie był beige i brown. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 09.01.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Aneczka, sliczne one:yes::yes:te holtzery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.01.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Dzięki, nawet takie malutkie? ale kolor mają naprawdę fajny, taki rozbielony chłodny dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 09.01.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 one bardziej parkiet przypominają niż dechy. podróby dech to ma pierwsza miłość , ala parkiet - zaraz po dechach;) zdradź mi plis (na priv jak tu nie chcesz) ile one kosztują? tyle razy miałam Cię o to spytać i ciągle zapominam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts