Elfir 13.01.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 zadałaś już raz to pytanie. Nie powielaj go, tylko poczejkaj na odpowiedź. Łączę z tematem o płytkach drewnopodobnych i napiszę to samo, co poprzednio - My Way BYŁ TU PREZENTOWANY!!!! Starczy poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 13.01.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 A czy ktoś widział na żywo kafle Bayur Ceniza 17,5x50? http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/6/9pdj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_sm 13.01.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Elfir to był nowy temat, ale administrator przeniósł go tutaj. Czytałam forum, ale zadałam pytanie o te płytki, ponieważ ludzie pisali, że zamierzają zakładać płytki hasel, ale niestety zdjęć nie zamieścili. Na dniach byłam w salonie paradyż-a aby zobaczyć na żywo płytki woodentic, ale na żywo wyglądają one zdecydowanie inaczej niż na zdjęciach i zniechęciłam się do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.01.2014 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 (edytowane) a po co zakładać nowy temat, jak już istnieją aż dwa o płytkach drewnopodobnych, w którym ludzie wklejali zdjęcia podłóg z płytek o które pytasz (My way)? Gdybyś tylko uzyła wyszukiwarki wiedziałabyś, że cronin pokazywała zakupione przez siebie płytki Hasel Beige http://forum.muratordom.pl/showthread.php?64040-P%C5%81YTKI-DREWNOPODOBNE-imituj%C4%85ce-drewno-zdj%C4%99cia-uk%C5%82adanie-jakie-wybra%C4%87/page88 Edytowane 13 Stycznia 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_sm 13.01.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 a po co zakładać nowy temat, jak już istnieją aż dwa o płytkach drewnopodobnych, w którym ludzie wklejali zdjęcia podłóg z płytek o które pytasz (My way)? Gdybyś tylko uzyła wyszukiwarki wiedziałabyś, że cronin pokazywała zakupione przez siebie płytki Hasel Beige http://forum.muratordom.pl/showthread.php?64040-P%C5%81YTKI-DREWNOPODOBNE-imituj%C4%85ce-drewno-zdj%C4%99cia-uk%C5%82adanie-jakie-wybra%C4%87/page88 holtzer beige to nie Hasel begine, poza tym najbardziej interesują mnie Hasel Ochra i Hasel Brown, niestety nie są popularne i nie ma jeszcze na forum interesujących mnie zdjęć, mam nadzieje, że po moim poście pojawią się one. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.01.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 ania - w swoim poście nie napisałaś o jaki kolor ci chodzi. Teraz zaczynasz wymyslać i się plątać. Witam Zakładał ktoś może już płytki paradyża kolekcji HASEL albo My Way -Wood Design i mógłby się pochwalić zdjęciami ? Gdzie tu jest wymieniony kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_sm 13.01.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 (edytowane) ania - w swoim poście nie napisałaś o jaki kolor ci chodzi. Teraz zaczynasz wymyslać i się plątać. Witam Zakładał ktoś może już płytki paradyża kolekcji HASEL albo My Way -Wood Design i mógłby się pochwalić zdjęciami ? Gdzie tu jest wymieniony kolor? Nie wiem po co piszesz tyle razy to samo, ja napisałam tylko to pytanie, aby zainteresować ludzi tematem i może znalazłoby się kilka osób, które mogą się pochwalić zdjęciami. Czytałam z grubsza ten temat, ale nie było interesujących mnie zdjęć. Moje pytanie skierowane było do konkretnych osób. Przez Twoje bezsensowne uwagi, jest kilka wpisów, które nic nie wnoszą w temat. Edytowane 13 Stycznia 2014 przez ania_sm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.01.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 odpisuję po prostu na twoje wpisy. A że je powielasz, to powielają się moje odpowiedzi. A byłoby łatwiej gdybyś po prostu poznała zasady poruszania się na forum i szukania informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
al 16 14.01.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Super! My wybraliśmy Gardenia Orchidea Just Life Beige Biondo 16x100cm właśnie się kładzie. Wg mnie bardzo podobne. Cena 125zł/m2. Wasza zapewne już zafugowana, jaki kolor fugi dobraliście? Czy mogę prosić więcej zdjęć na priv? pozdrawiam i gratulujemy wyboru! Odkąd wpadlismy na pomysł położenia w salonie płytek drewnopodobnych od razu zakochaliśmy się w Marazzi Treverk home rovere (dąb) o wymiarach 30x120. Nasza miłość trwa nadal a płytki po położeniu wyglądają tak (bez fug i czyszczenia): [ATTACH=CONFIG]224817[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]224818[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]224819[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.01.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Pięknie wyglądają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
al 16 14.01.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Tak jak wspomniałam u nas płytki Gardenia Orchidea Just Life Beige Biondo 16x100cm. Na żywo wyglądają jak dla nas idealnie, a dodam, że zanim kupiliśmy zrobiliśmy wiele przymiarek innych. Pokazuje może komuś się przydadzą. Podobno dobrze się kładą i nie są łódeczkowate. Teraz pozostaje dobrać fugę tylko cały czas nie wiemy jaką czy ciemniejszą czy w kolorze płytek? pod uwagę bierzemy ceresit 43bahama, ceresit 58czekolada i mapei 144czekolada. Jakieś uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 14.01.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 PiekneGdzie kupowaliscie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
al 16 14.01.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Nie bardzo potrafię korzystać z forum i nie wiem czy to pytanie do mnie. My w Glazomacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 14.01.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Dzięki a&l 16.Wrzucisz Ew więcej zdjęć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
al 16 14.01.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Jasne! Jeszcze takie póki co mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 14.01.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Te płytki są matowe??został wam może 1-2*szt żeby Ew zobaczyć??Pytam bo szukamy czegoś podobnego w kolorze dębu naturalnego.Stąd podpytuje.Nam się podoba atlas Concorde Eric rovere ale są droższe oraz cerrad ale te są krótsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 14.01.2014 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Tak jak wspomniałam u nas płytki Gardenia Orchidea Just Life Beige Biondo 16x100cm. Na żywo wyglądają jak dla nas idealnie, a dodam, że zanim kupiliśmy zrobiliśmy wiele przymiarek innych. Pokazuje może komuś się przydadzą. Podobno dobrze się kładą i nie są łódeczkowate. Teraz pozostaje dobrać fugę tylko cały czas nie wiemy jaką czy ciemniejszą czy w kolorze płytek? pod uwagę bierzemy ceresit 43bahama, ceresit 58czekolada i mapei 144czekolada. Jakieś uwagi? [ATTACH=CONFIG]235163[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]235164[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]235165[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]235166[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]235167[/ATTACH] moim zdaniem 43 ciut za jasne, a czekolady za ciemne, płytki bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 15.01.2014 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Też mi się wydaje że 43 za jasna a pozostałe może nie za ciemne a raczej odcień brązu nie ten. Tylko nie wiem czy można dostać ciemniejszy brąz ale nie czekoladowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
al 16 15.01.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 moim zdaniem 43 ciut za jasne, a czekolady za ciemne, płytki bardzo ładne Dzięki! Dalej szukamy, ale chyba po wyschnięciu najlepsza póki co czekolada ceresit.-na zdjęciach po prawej. Zrobiliśmy probe tych 3 fug. Po wyschnięciu fugi zawsze są jaśniejsze Na zdjęciach w kolejności fugi od lewej mapei czekolada, bahama ceresit, czekolada ceresit. Pierwsze zdjęcie na mokro przed wyschnięciem, drugie po wyschnięciu. na mokro po wyschnięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystynajoanna 15.01.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Moim zdaniem, ceresit bahama, nie nie nie czekolada jedna i druga tylko wtedy jeżeli chcecie mieć ciemne fugi specjalnie dopasowane do tej ciemnobrązowej podłogi obok. Jeżeli nie, to chyba 142 brąz mapei by tu pasował do samej płytki. Ja impregnowałam moje fugi mapei brąz do woodentica i zrobiły się ciut ciemniejsze niż były przed impregnowaniem, to tak jakby fuga teraz miała swój właściwy kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts