kalafiorek 18.01.2014 03:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 a&l 16 a co to są te najciemnijesze płytki na górze 2 zdjęcia po prawej stronie?kalafiorek Wszystkim dziękuję za odpowiedzi. Wybraliśmy 123 Atlasu wg mnie jak rano podeschło idealna. Podłogi zafugowane, jeszcze schną, efekty wkleję po niedzieli. Wśród desek, które oglądaliśmy były też Danae, ale jak zwracaliśmy towar-wypożyczyliśmy ile się dało, to na miejscu spotkaliśmy Państwa którzy mieli te płytki i ostrzegli nas żeby ich nie kupować. Najpierw kupili w 2 gatunku i powiedzieli że nic się nie nadawało, potem wymienili na 1gatunek ale też z efektu nie zadowoleni-ale czemu?- już nie dopytywałam. Te płytki wg mnie dobre jak się chce wzór jodełki, ale oczywiście każdy ma inny gust. Przekazuję tylko co się dowiedziałam i dodaje zdjęcia. [ATTACH=CONFIG]235678[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]235679[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]235680[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
al 16 18.01.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 a&l 16 a co to są te najciemnijesze płytki na górze 2 zdjęcia po prawej stronie?kalafiorek[/quote danae właśnie o których wcześniej mowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 18.01.2014 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Dziś otrzymałam paczkę denae.Wyglądają bardzo dobrze nie widać żadnych przebarwień etc. O których wcześniej pisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 18.01.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Dziękuję. Muszę koniecznie zobaczyć je w rzeczywiśtości.kalafiorek a&l 16 a co to są te najciemnijesze płytki na górze 2 zdjęcia po prawej stronie?kalafiorek[/quote danae właśnie o których wcześniej mowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rolka83 18.01.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Witam, czy ktoś z Was się spotkał gdzieś z takimi płytkami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vega1 19.01.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 za 60zł są na Allegro od ręki. Zmiłuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
al 16 20.01.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Dla zainteresowanych wklejam zdjęcia zafugowanej już podłogi. Zdjęcia przekłamują kolor-płytki mają tonacje bardziej ciepłą. Proszę o informację osoby, które już mają położone płytki czy Wasze płytki są ułożone idealnie? Bo moje nie do końca-jest z 5 miejsc gdzie płytka nie jest na tej samej płaszczyźnie. Na pierwszy rzut oka niezauważalne, ale jak się usiądzie na podłodze to czuć różnicę. Wiem, że przy takim formacie 16x100cm płytki nie są łatwe do układania, ale jestem zawiedziona, że wszędzie nie jest tak samo:( Czy jest szansa żeby wymienić płytki, które mi nie pasują czy to nierealne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
al 16 20.01.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 I jeszcze parę fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endka 21.01.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Dla zainteresowanych wklejam zdjęcia zafugowanej już podłogi. Zdjęcia przekłamują kolor-płytki mają tonacje bardziej ciepłą. Proszę o informację osoby, które już mają położone płytki czy Wasze płytki są ułożone idealnie? Bo moje nie do końca-jest z 5 miejsc gdzie płytka nie jest na tej samej płaszczyźnie. Na pierwszy rzut oka niezauważalne, ale jak się usiądzie na podłodze to czuć różnicę. Wiem, że przy takim formacie 16x100cm płytki nie są łatwe do układania, ale jestem zawiedziona, że wszędzie nie jest tak samo:( Czy jest szansa żeby wymienić płytki, które mi nie pasują czy to nierealne? [ATTACH=CONFIG]236298[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]236299[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]236300[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]236301[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]236302[/ATTACH] Byłam tak bardzo zdecydowana na woodentic beige- który na zdjęciach wygląda naprawdę dobrze, na dużej powierzchni jeszcze lepiej. Niestety na żywo robi dużo gorsze wrażenie;/ Chciałam nim zrobić cały dół ok 80m2, ale zadecydowałam, że kupimy droższe płytki drewnopodobne i jakiś tańszy? gres i podzielimy parter- tylko czy to dobry pomysł???? czy sa jakieś kryteria kiedy wolno dzielić dwoma rodzajami płytek, a kiedy nie? czy zalezy to tylko od inwestora? a&l - ta gardenia jest naprawdę fantastyczna, kolor idealny dla mnie ( tylko czy będzie pasował do okien w kol. złoty dąb?) cena powiedzmy też do zaakceptowania ( chociaz najbardziej to marzy mi się marazzi ;] ) powiedz mi czym robiliście łączenie płytek? to korek? czy grubośc obu płytek jest taka sama? wylewka była na jednym poziomie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drewa 21.01.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 I jeszcze parę fotek [ATTACH=CONFIG]236303[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]236304[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]236305[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]236307[/ATTACH] Jaką dawałaś szerokość fugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
al 16 22.01.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Grubość płytek taka sama, wylewka na jednym poziomie. Szerokość fugi 1,5mm. Fuga nr 123 Atlas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziuby 23.01.2014 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Dostalam dziś wycene plytek treverkhome quercia 30/120 z Katowic, cena ok 185zl/m, wycenili mi tez treverkway quercia 15/90, cena duuzo nizsza, tylko zastanawiam się czy ten rozmiar 15/90 będzie ładny? Bardziej podoba mi się 30/120 bądź 20/120 ale za to cena już mniej mi się podoba:( Kolejny dylemat dla mnie do rozgryzienia:) ENDKA a Ty zastanawialas się nad treverkway? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endka 23.01.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Dostalam dziś wycene plytek treverkhome quercia 30/120 z Katowic z jakiego sklepu dokładnie? ENDKA a Ty zastanawialas się nad treverkway? Nie te progi ....... ;( na obecną chwilę biorę bardzo pod uwagę tą gardenie. Znalazłam te płytki w drugim gatunku, ale czy warto ryzykować? a&l 16 - jeszczetylko proszę odpowiedz co jest na łączeniu płytek? czy to jest korek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziuby 24.01.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 http://www.marazzi.katowice.pl Treverkway jak już wspomniałam jest rozmiarowo mniejszy ale koszty tez sa mniejsze ok 105/m (przy zamówieniu 45m). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endka 24.01.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 (edytowane) http://www.marazzi.katowice.pl to mam blisko Treverkway jak już wspomniałam jest rozmiarowo mniejszy ale koszty tez sa mniejsze ok 105/m (przy zamówieniu 45m). cena do przełknięcia, płytki bardzo ładne. wymiar też ok. Interesowałby mnie kolor dąb, beż. ale na forum nic nie znalazłam, google też mi nic nie pokazało. (zdj. "na żywo") no i nie chciałabym, zeby płytka była rustykalna. znalazłam ciekawego bloga: może kogoś zainteresuje http://domoranking.blogspot.com/2013/06/pytki-drewnopodobne-czesc-pierwsza.html http://domoranking.blogspot.com/2013/06/pytki-drewnopodobne-czesc-druga.html P.S Właśnie dziś zauwazyłam, że 500m odemnie własnie kończą budowę wielkiego salonu płytek firmy Marazzi. Edytowane 25 Stycznia 2014 przez endka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gniez 02.02.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Witam, wstepnie zdecydowalem sie na salon, kuchnie i korytarz - 70m2 plytki 15x90 Energie Ker seria Sequoia Whitney za 160zl/m2 i mam pytanie czy ktos mial z nimi stycznosc? Interesowaly mnie od poczatku prawdziwe deski pomalowane na bialo ale z racji 2 malych psow i dwojki dzieci odpuscilem a plytek nie moge identycznych poszukac zeby imitowaly prawdziwa deske pomalowana na bialo. Doradzcie cos budzet na material 10tys. Salon biale meble Belldeco i wszystkie dodatki. Kupilem mieszkanie sa tu plytki ciemne ala parkiet 30x30 i czas rozjasnic mieszkanie a odpada zywica itd na to chcemy starodawny styl a nie nowoczesny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sareczka 06.02.2014 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Witam, czy ma ktoś może płytki Nordic GOLD 15x60 Kalebodur??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 06.02.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 zapytaj Elfir, ona chyba układała ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sareczka 06.02.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Czy może Pani dodać zdjęcia z większej powierzchni??? wydaje mi się, że Umbra 58 jeszcze będzie za jasna. Czarnej zupełnie tu nie widzę. http://plytki24.pl/images/uploads/kolory3.png http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=231621&d=1387824062 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sareczka 06.02.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 (edytowane) Czy ktoś może jeszcze posiada fotki już ułożonych płytek: Tinta, Naturale, Nordic Brown, Nordic Gold???Chodzi o płytki firmy Kale Edytowane 6 Lutego 2014 przez Sareczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts