fajna kobieta 25.04.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 U mnie juz dzisiaj panowie kafelkarze zaczęli kłaść na tzw " mijanke" Wyglada dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biegu 26.04.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Biegu - moje płytki sa poprzesuwane o ok. 15 % Tarimę mam już położoną w łazience. Łazienka była projektowana pod ten pierwszy wymiar płytek i prawie wcale nie miałam odpadów. OK. Super. Widziałem fotki. Pamiętam tylko , że gdzieś w swoich postach pisałaś , że jak byłyby tańsze dłuższe ... itd. Tak dla informacji. Życzę wypoczynku w Loooong Weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly0608 28.04.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Witam, mam pytanie odnośnie fugi przy płytkach położonych na dylatacji, rozumiem, że musi być silikonowa, ale obawiam się, że ona będzie się bardzo odróżniać od pozostałej fugi. Jak jest u Was? (płytki legni quercia natural, z przesunięciem 1/3, fuga 2mm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.04.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 ja mam posadzki anhydrytowe i nie mam dylatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek008 29.04.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 ja na dylatacji kładłem fuge epoksydowa przy takich plytkach: http://wykonczmieszkanie.pl/pl/p/Azteca-lumber-wenge-15x67%2C5/26 ale trzeba uważać, bo fuga nie moze byc za waska, 2-3mm to minimum... ja akurat kladlem kerakola, ale mozna tez mapei- dostepny w casto. Witam, mam pytanie odnośnie fugi przy płytkach położonych na dylatacji, rozumiem, że musi być silikonowa, ale obawiam się, że ona będzie się bardzo odróżniać od pozostałej fugi. Jak jest u Was? (płytki legni quercia natural, z przesunięciem 1/3, fuga 2mm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly0608 30.04.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Proszę o poradę przy wyborze fugi do legni natural, chciałabym fugę, która nie zlewa się z płytkami. Elfir jak uważasz czy brąz mapei będzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.04.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 nie wiem, no to już kwestia twojej estetyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 01.05.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Przejrzałam cały wątek, co nieco poczytałam , ja też planuję u siebie płytki drewnopodobne (w łazience). Podobają mi się Atlas Concorde Etic Rovere, może ktoś ma i pokaże jak to u niego wygląda? Widziałam Etic Noce, ale skłaniam się bardziej ku Rovere. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loky 01.05.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 CelinaDolorose, bardzo dizękuję, bardzo mi to pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 02.05.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 U mnie juz dzisiaj panowie kafelkarze zaczęli kłaść na tzw " mijanke" Wyglada dobrze. Fajna kobieta proszę o zdjęcia płytek .Obiecałaś :yes: Też za mną chodzi ta płytka i bardzo chętnie obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.05.2014 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Położone ale jeszcze nie zafugowane.Wrzuce jutro zdjęcia bez fugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.05.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Rovere giallo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ntomek 03.05.2014 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Cześć, a to moje płytki Cerrad Setim Honey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 03.05.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 (edytowane) Rovere giallo Dziękuję Bardzo mi się podobają Będzie zagwozdka czy wybrać woodentic ochra czy rovere giallo:rolleyes: Obie mi się podobają ale chyba rovere bardziej drewniana. A jak się je kładło czy kafelkarz narzekał ? Czy były krzywe? Na jakim kleju ? Edytowane 4 Maja 2014 przez modena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 05.05.2014 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 ntomek setim honey w miare równe płytki w układaniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lajla80 05.05.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Też mi sie te płytki bardzo podobały, jednak ich cena juz mniej:) Takie zdjęcie znalazłam na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ntomek 05.05.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 ntomek setim honey w miare równe płytki w układaniu?? Fliziarz coś tam narzekał, ale dał radę. Przy układaniu z przesunięciem schodów nie ma. Układaliśmy w jednym pomieszczeniu przesunięcie prawie o 1/2 a w drugim o kilka cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.05.2014 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Dziękuję Bardzo mi się podobają Będzie zagwozdka czy wybrać woodentic ochra czy rovere giallo:rolleyes: Obie mi się podobają ale chyba rovere bardziej drewniana. A jak się je kładło czy kafelkarz narzekał ? Czy były krzywe? Na jakim kleju ? Nam zależało żeby była jak najbardziej debowa.I ta taka jest .Jak przylozylismy do schodów to aż zamarlismy- dokładnie taki sam kolor :pKafelkarze nie narzekaja kładzie sie ok bez niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.05.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 No i zafugowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 06.05.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Fajna a co to za fuga dokładnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts