Lafiryndka 23.08.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Witam wszystkich zakochanych w projekcie Afrodyta. My tez podzielamy ta milosc, ale niestety dom wewnatrz nie byl nam tak bliski jak zewnatrz, dlatego kupilismy projekt Astra, i zamieniajac miejscami wiatropol z lazienka na dole uzyskalismy wyglad Afrodyty tylko ze z bardziej wygodnym (dla nas) wnentrzem. Jesli ktos sie zainteresuje, moge wytlumaczyc bardziej dokladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liakon 23.08.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Falubaz, pozamiatałeś tymi zdjęciami wszystkie Afrodyty wszechczasow. Witaj Lafiryndka, smialo mozesz pisac. W koncu forum sluzy wymianie doswiadczen. Ewentualny fragment zmian na jakims obrazku - mile widziany. Moze komus sie przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuziaa32 26.08.2012 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Darasek witam:)Jetem na etapie wybierania cegły i szukam pomysłu,nie ukrywam ,że twoja mi sie podoba:)Czy można wiedzieć jaka to cegła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meteor65 27.08.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Witam wszystkich bardzo serdecznie, planujemy budowę Afrodyty. Czy możecie nam polecić jakieś ekipy budowlane do stanu surowego zamk? Byłbym wdzięczny za informacje na priv. Budujemy w okolicy Grodziska Maz Kończę budowę pod Radziejowicami, kilka ekip mogę polecić szczególnie murarza. Zadzwoń 606945334 Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marysia1982 27.08.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Witam zamierzam budowac Afrodytę,czy jest ktoś w woj. opolskim buduje ten piękny domek ?Bardzo chętnie bym go zobaczyła na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hilton 30.08.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Kończę budowę pod Radziejowicami, kilka ekip mogę polecić szczególnie murarza. Zadzwoń 606945334 Piotrek Dzięki, będziemy w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankes46 02.09.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 No i jutro skończymy krycie dachu deskami i papą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suwina 03.09.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Hej jestem w trakcie budowy Afrodyty. Czy ktoś z was robił sobie dach, okna, drzwi zewnętrzne oraz bramę garażową w kolorze antracytu? Dach już mam w tym kolorze i właściwie jestem już zdecydowana na te okna, zastanawiam się jednak czy ze względu na tak ciemny kolor wnętrze domu nie będzie zbyt ciemne. Tak wygląda obecnie nasz dom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbijar 03.09.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Witam wszystkich, planujemy budowę Afrodyty koło Niepołomic. Czy ktoś zbudował Afrodytę w Małopolsce i czy można by było oglądnąć ?Szukamy również ekipy z Małopolski, która dobrze buduje, może możecie kogoś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
afrodom 03.09.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Witam wszystkich, planujemy budowę Afrodyty koło Niepołomic. Czy ktoś zbudował Afrodytę w Małopolsce i czy można by było oglądnąć ? Szukamy również ekipy z Małopolski, która dobrze buduje, może możecie kogoś polecić ? Hej jak Was interesuje to okolice Gorlic , ale jestesmy jescze tylo 2 tygodnie . pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbijar 03.09.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Hej jak Was interesuje to okolice Gorlic , ale jestesmy jescze tylo 2 tygodnie . pozdrowienia Hej, dzięki za odpowiedź. Nie wiem czy w ciągu 2 tygodni znajdziemy troszkę czasu na wizytę u Was...a w późniejszym terminie już Was nie będzie ? Jeżeli możecie, to prześlijcie fotkę domu na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marysia1982 04.09.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Witam. Planujemy budowę Afrodyty ,ale mamy dużo wątpliwości .Czy jest może ktoś z woj .opolskiego lub dolnośląskiego kto zechciałby pokazać nam ten śliczny domek? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowal22 04.09.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Witam, przesyłam klika aktualnych zdjeć naszej Artemidy , któa znajduje się w Małopolsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatunka 06.09.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Witaj kowal22!mam pytanko?1Teraz w sobote bedziemy u rodziny w okolicy Wadowic, a dokładnie mówiąc w Tomicach, czy byłaby mozliwośc zobaczenia twojego domku w realu?PozdrawiamTatunka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowal22 06.09.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Nie ma problemu Tatunka. Zapraszam- 661423705 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuziaa32 07.09.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Witam serdecznie:) U nas kończy się elewacja:) No i moje pierwsze szarości czyli pomieszczenie na opał Pozdrawiam budujących:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.09.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Witam, przesyłam klika aktualnych zdjeć naszej Artemidy , któa znajduje się w Małopolsce. Artemida to nie ten wątek Tutaj jest o Artemidzie: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?82624-projekt-ARTEMIDA-pracownia-DOBRE-DOMY&highlight=artemida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
potiomkinn 08.09.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Niestety na podanym przez Elfira linku nic się od dawna nie dzieje. My także budujemy Artemidę i głównie wspieramy się tym wątkiem forum. Zbijar jeżeli macie ochotę zobaczyć bliźniaczą siostrę Afrodyty to zapraszamy, budujemy w okolicach Bochni. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.09.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 potiomkin - wątki żyją dzięki użytkownikom.Jesli nikt w nich nie robi wpisów, nie ma na nich ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
potiomkinn 09.09.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 potiomkin - wątki żyją dzięki użytkownikom. Jesli nikt w nich nie robi wpisów, nie ma na nich ruchu. Elfir masz rację ale z drugiej strony, po co rozwijać kolejny temat, jeżeli mamy te same problemy te same pomysły na ich rozwiązanie a projekty różnią się kilkoma szczegółami. Dodam tylko, że najwięcej informacji uzyskaliśmy tu od użytkownika TS147 inwestora Artemidy. Spora część budujących Afrodytę elewację wykonało właśnie na wzór TS147. To troszkę tak jak byś ze strony 153 forum próbował wyprosić starych użytkowników w tym budujących Artemidę. POZDRAWIAM stały (wiecznie w budowie użytkownik forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts