ponury63 30.03.2003 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2003 ANKIETA: Jakie czasopismo czytasz najchętniej i dlaczego jest to właśnie "Murator"? A poważnie - zastanawiam się, co czytacie - oprócz książek, oczywiście. Gdybyście mogli krótko opisać, co Was rajcuje w danym piśmie? Pozdriv ponury63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 31.03.2003 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Bardzo cieszy mnie ogromna ilość Waszych opinii na w/w temat. Kiedy ja to przeczytam...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 31.03.2003 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Wprost, Newsweek, Żagle, Rejs - regularnie. Przekrój, Polityka, Tygodnik Powszechny - z doskoku. O Muratorze nie wspominam, bo to jasne. Rajcują mnie mądrze opisane sprawy, problemy, wydarzenia wszelkiego autoramentu. No i dowcip na poziomie. Dodam, że panu z dużymi uszami nie dałam zarobić ani złotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.04.2003 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Cinema, Newsweek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 01.04.2003 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Ja ostatnio jestem przywalona robotą, i poza czasopismami budowlanymi mało co czytam. Ale w normalnych czasach przeglądam Wprost, Politykę, Newsweek, kiedyś ambitnie The Economist, ostatnio coraz lepszy Przekrój (bardzo polecam, poziomem odbiega od powierzchownych artykułów we Wprost i w Newsweeku)od desko do deski, niezależnie od nawału pracy - Dziecko.Pozdrawiam,Gaga2 [ Ta wiadomość była edytowana przez: gaga2 dnia 2003-04-01 11:54 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 01.04.2003 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Ja bardzo lubie czytac glownie ksiazki, ale czasopisma tez. Poniewaz uwielbiam kino, moja ulubiona gazeta jest Film. Poza tym lubie tez Samo Zdrowie i czytam wlasciwie wszystko co mi wpadnie w rece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 01.04.2003 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Luśka, czuję podobnie (zwłaszcza co do tego z uszami), ale jeżeli chodzi o "Przekrój", to wolałam, jak był robiony w Krakowie. Teraz też czytuję, ale z mniejszą przyjemnością. No i Filutka nie będzie:sad: Ludzie, co wy robicie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 01.04.2003 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Z budowlanych oprócz "M." "Ładny dom". Dodatkowo nieregularnie różne o wnętrzach i ogrodach, ale to już raczej moja bardziej rozrzutna połowa Poza tym wybrane numery "Domowego fachowca" (Castorama) i wybrane pozycje dostępne na półkach [ Ta wiadomość była edytowana przez: Bartt dnia 2003-04-01 18:51 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.04.2003 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Hurrrrra!!Jeszcze, jeszcze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.04.2003 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 Ja jako na rozrzutną połowę przystało czytuje: Ogrody,Mój piekny ogród, Kwietnik, M jak mieszkanie, Cztery kąty, Moje mieskanie, Focus, Jestem - wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 02.04.2003 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 A ja: Politykę, Forum, Angorę (bardzo lubię za zbiorczość tematów i różnorodność źródeł), Marie Claire, Twój Styl z rzadka, Muratora już tylko z sentymentu. Generalnie ponieważ mam mało czasu a chcę być na bieżąco lubię tygodniki, które zbierają najciekawsze artykuły z tygodnia czyli: Angorę i Forum. Przekrój słyszałam że lepszy, zamierzam spróbować.Próbowałam Glamour i moim zdaniem jest rzadkiej wody bezsens. Dosłowny przedruk z wydań brytyjskich lub niemieckich, wiadomości nie dłuższe niż 25 słów, żadnej logiki w treści, poprostu misz masz, żeby zająć oczy na jakiś czas, ale nie ruszyć ani jednej szarek komórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 02.04.2003 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 Hejka ja też się dołaczam Czytam Świat Nauki, Nową Fantastykę, Mój Piękny Ogród, Claudię, Newsweek, Nacional Geographic, Komputer Świat i takie tam inne od czasu do czasu. http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/sandrine.gif Oczywiście Murator ale nie ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 02.04.2003 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 On 2003-04-02 14:25, emems wrote: Nacional Geographic O właśnie, też chętnie czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.04.2003 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 W poniedziałek: Angora, Newsweek, Przegląd, Wprost, Forum; We wtorek: Nie (a jednak) W środę: Polityka W czwartek: Przekrój (nie ma Filutka i Kerna!!!!) Codziennie: Wyborcza i Rzeczpospolita (nie całe, oczywiście), a do tego wszystko co w oko wpadnie, oprócz sportu i wykrojów. Rok 1968: Tylko MIŚ nie kłamie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.04.2003 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Ciekawa jestem, kiedy znajdujesz czas na pracę, skoro tyle czytasz? A może twoja praca polega na czytaniu Ja czytam czasopisma "branżowe", czasami Wprost czy Neewsweeka, codziennie GW. Na więcej szkoda mi czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.04.2003 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Poczytaj Komandosa - tam dowiesz sie prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.04.2003 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 On 2003-04-04 09:09, Majka wrote: Ciekawa jestem, kiedy znajdujesz czas na pracę, skoro tyle czytasz? A może twoja praca polega na czytaniu Kiedyś moja praca polegałą na czytaniu, robiłem research i monitoring prasowy; ale teraz bida z nędzą w kraju rządzą... Tylko że mania czytelnictwa pozostała (ale nie przejmuj się, nie czytam od deski do deski ) Pozdriv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 16.10.2003 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Dawno nikt nie pisał to się dopiszę. Chip Digit KomputerWorld Murator AutoŚwiat i inne Przekrój Polityka/Wprost Choć ostatnio to forum zaczyna wypierać niektóre tytuły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 18.10.2003 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 a ja kupuje "jak leci", czasem nawet po dwa egzemplarze, byle z filmami dvd. Najczesciej zreszta samo czasopismo zostawiam kioskarce, bo np Gali albo Przyjaciolki nie czytuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 18.10.2003 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 Ale Ma, to co w końcu czytasz, jeśli kupujesz "jak leci" ? Bo rozumiem, że brukowcami i plotkawcami gardzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts