Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czasopisma

ponury63

Recommended Posts

• Odpowiedzi 60
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wprost, Newsweek, Żagle, Rejs - regularnie. Przekrój, Polityka, Tygodnik Powszechny - z doskoku. O Muratorze nie wspominam, bo to jasne. Rajcują mnie mądrze opisane sprawy, problemy, wydarzenia wszelkiego autoramentu. No i dowcip na poziomie. Dodam, że panu z dużymi uszami nie dałam zarobić ani złotówki.

Ja ostatnio jestem przywalona robotą, i poza czasopismami budowlanymi mało co czytam. Ale w normalnych czasach przeglądam Wprost, Politykę, Newsweek, kiedyś ambitnie The Economist, ostatnio coraz lepszy Przekrój (bardzo polecam, poziomem odbiega od powierzchownych artykułów we Wprost i w Newsweeku)

od desko do deski, niezależnie od nawału pracy - Dziecko.

Pozdrawiam,

Gaga2

[ Ta wiadomość była edytowana przez: gaga2 dnia 2003-04-01 11:54 ]

Z budowlanych oprócz "M." "Ładny dom". Dodatkowo nieregularnie różne o wnętrzach i ogrodach, ale to już raczej moja bardziej rozrzutna połowa :smile:

Poza tym wybrane numery "Domowego fachowca" (Castorama) i wybrane pozycje dostępne na półkach

[ Ta wiadomość była edytowana przez: Bartt dnia 2003-04-01 18:51 ]

A ja: Politykę, Forum, Angorę (bardzo lubię za zbiorczość tematów i różnorodność źródeł), Marie Claire, Twój Styl z rzadka, Muratora już tylko z sentymentu. Generalnie ponieważ mam mało czasu a chcę być na bieżąco lubię tygodniki, które zbierają najciekawsze artykuły z tygodnia czyli: Angorę i Forum. Przekrój słyszałam że lepszy, zamierzam spróbować.

Próbowałam Glamour i moim zdaniem jest rzadkiej wody bezsens. Dosłowny przedruk z wydań brytyjskich lub niemieckich, wiadomości nie dłuższe niż 25 słów, żadnej logiki w treści, poprostu misz masz, żeby zająć oczy na jakiś czas, ale nie ruszyć ani jednej szarek komórki.

W poniedziałek: Angora, Newsweek, Przegląd, Wprost, Forum;

We wtorek: Nie (a jednak)

W środę: Polityka

W czwartek: Przekrój (nie ma Filutka i Kerna!!!!)

Codziennie: Wyborcza i Rzeczpospolita (nie całe, oczywiście),

a do tego wszystko co w oko wpadnie, oprócz sportu i wykrojów.

Rok 1968: Tylko MIŚ nie kłamie! :smile:

On 2003-04-04 09:09, Majka wrote:

Ciekawa jestem, kiedy znajdujesz czas na pracę, skoro tyle czytasz? A może twoja praca polega na czytaniu :grin:

Kiedyś moja praca polegałą na czytaniu, robiłem research i monitoring prasowy; ale teraz bida z nędzą w kraju rządzą...

Tylko że mania czytelnictwa pozostała (ale nie przejmuj się, nie czytam od deski do deski :smile: )

Pozdriv

• 6 months później...