_ZBYCH_ 18.10.2003 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 Systemy Alarmowe, Zabezpieczenia, Twierdza, BOS, Ochrona Mienia, Inteligentny Budynek, Instalator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 18.10.2003 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 Ale Ma, to co w końcu czytasz? oczywiscie muratora, czasem cztery katy albo wnetrza, ponadto przekroj, kuchnie, cucina italiana, rozne komputerowe, wprost i polityke. Ale tak w ogole, to nie jestem bardzo obowiazkowa wole ksiazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 20.10.2003 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Mamie podbieram Twój Styl i Zwierciadło, mężowi Akwarystykę, Twoje Akwarium, Enter i Chip (choc z tych dwóch ostatnich niewiele rozumiem ) kumplowi Fantastykę. Czytam tez Muratora i Przeglad Budowlany, z doskoku GW i lokalnego szmatławca . Dawniej kupowałam też Cztery Kąty, Majstra, Dobre Wnetrze, ale teraz kasy mniej, to i zakupy sie skurczyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 20.10.2003 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Alanta, jak miło że wreszcie ktoś wymienił pisemko, które redaguję. Pozdrów męża! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.10.2003 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 GW, Wprost, Polityka, czasami Newsweek, Zwierciadło (z obowiązku), czasami komputerowe z testami sprzętu bo w tym przypadku rozumiem co czytam, czasopisma specjalistyczne z mojej branży - niestety nie polskie. Murator obowiązkowo, a czasami inne budowlano-wykończeniowo-ogrodnicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.10.2003 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Tomek, dlaczego "Zwierciadło" z obowiązku ??? Przecież czytanie to ma być przyjemność.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.10.2003 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Muszę wiedzieć co tam zmieszcza dobrze znana mi osoba. Pisze bardzo fajnie. A pismo jest na bardzo wysokim poziomie. Niestety nie cieszy się taką popularnością jak inne "damskie" pisemka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arsen 22.10.2003 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Enter, Chip, PC World Komputer, Akwarium, Świat Brydża, Brydż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 22.10.2003 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Kassandryczne Wprost, Polityka, GW (internet), Cztery Kąty (z Muratora to tylko forum mnie interesuje), Altes Haus renovieren (i pochodne), Architectural Digestchciałbym wrócić do Fantastyki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 22.10.2003 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Świat Brydża, Brydż... Rety!! Żywy brydżysta na Forum!! Witam serdecznie. ja też czytam to co powyżej. przy obecnych portalach internetowych newsy ze świata biorę z netu, a papier kupuję jak ma załączone płyty DVD. Nie dotyczy to rzecz jasna wyżej wymienionej literatury do tej szlachetnej gry!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 22.10.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 papier kupuję jak ma załączone płyty DVD. witaj w klubie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 24.10.2003 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 a ja..... kynplogiczne ( ale ogolnie poziom malo zadowalahacy) branzowe ...Rynek Instalacyjny,Izolacje.elektro info, komputer swiat, i nowa technike wojskowa;p a;e tylko niektore rzeczy - reszte czyta malzonek pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 30.10.2003 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 polecam npm i live.Pierwszy dotyczy gór.Drugi nowości klubowych. HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 31.10.2003 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Mam pytanie do Klubu DVD "Gazeta Wyborcza" ostro walczy o swój kawałek tortu na rynku z "Faktem", m.in. dając ostatnio sporo gratisów... Niestety, filmiki zawsze przylepia do papieru jakimś nieściągalnym klejem !!!! Cholery dostaję, kiedy mam oczyscić płytkę z tego czegoś... Inni wydawcy jakoś mogą stosować kleje, które dadzą się oderwać jednym ruchem małego palca, a większość ma takie "gluty", które po prostu dają się zrolować i ciapnąć to do kosza... Może macie swój patent na taki klej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 31.10.2003 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 u mnie zlazlo to chyba silikon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kksia 31.10.2003 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Twój styl, ale chyba zrezygnuję, bo jest coraz słabszy.Cosmopolitan, bo mnie bawi, chociaż taki trochę obrazkowy i czasami głupi.GW, oczywiście nie całąMurator, Moje mieszkanie, inne mieszkaniowo-budowlano-wnętrzarskie przeglądam w pracy i ew. kupuje jak mnie coś zainteresujeKiedyś wszystkie, na które akurat mogłam sobie pozwolić, o dzieciach, teraz już nie bo niestety mało tam jest o starszych dzieciach.No i z rozżewnieniem wspominam Filipinke i Na przełaj sprzed lat.Ostatnio stare roczniki Działkowca, chociaz niewiele z tego rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.11.2003 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2003 No i z rozżewnieniem wspominam Filipinke i Na przełaj sprzed lat. Witaj w "Klubie Na przełajowym" - śmiem twierdzić, że to było jedno z najlepszych pism młodzieżowych tamtego okresu. Wychowałem się na nim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.11.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2003 polityka, wprost, newsweek, ładny dom, murator...a ostatnio...Twoje ogrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kksia 01.11.2003 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2003 Witaj w "Klubie Na przełajowym" - śmiem twierdzić, że to było jedno z najlepszych pism młodzieżowych tamtego okresu. Wychowałem się na nim... Ja też. A pamiętasz, jak przestał wychodzić. A potem, gdzieś tak latem, ostatni, pozegnalny numer. Pamiętam, bo kupiłam gdzieś w trakcie wakacyjnych podróży. To była gazeta! A teraz kupiłam dla swojej córki Filipinkę i baardzo się rozczarowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.11.2003 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2003 Szczygieł, Tochman, wielu których nie pomnę.... wylęgarnia talentów!! A tu>>> dyskusja czym [według niektórych] było "Na przełaj"... Filipinkę "nową" też jakoś przypadkiem podczytałem - sformatowany wg najnowszej mody - wszystko o wszystkim, a naprawdę kalka piątej jakości z większości pism "babskich"; niestety, świetne poradnikowe pismo "Jestem" też podążyło tym śladem i [co w tym wypadku dobre] padło w tym roku... Nie ma to jak stare gazety Padły dodatkowo: Tylko Rock, Prawo i gospodarka, Życie i Maxim [ale tych dwóch ostatnich wcale mi nie żal ] i kilka innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts