kasia w 05.10.2008 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 taką lampę można kupić np. tutaj:http://fabrykaform.pl/Normann_Copenhagen_lampa_norm_06-p5995.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.10.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Kasiu, jak minął weekend bez budowy?Jak przygotowania do "święta ziemniaka"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 06.10.2008 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Ja miałam weekend bez budowy Niestety Łukasz nie zastosował się do moich zaleceń i siedział tam non stop Tak w ogóle stwierdziłam, że jak tylko kupimy łóżko to zwijamy się z naszego mieszkania. Po prostu więcej zrobię jak już będziemy tam mieszkać. Wieczorem jak dzieci pójdą spać to mogę sobie na spokojnie myć, układać, urządać A to nasz plakat "JEDZ I ŻYJ ZDROWO" http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/m/9/5/3/37766971_d.jpg Mam nadzieję, że coś widać Nie wiem tylko czy ten chłopczyk ze świnką w rogu to nie przegięcie, ale wspólnie stwierdziliśmy, że lubimy smażony boczuś Oczywiście w rozsądnych ilościach, coby zbytnio nie odbiegać od tematu pracy Pozdrówki Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.10.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Kasiu, plakat wygląda super świnka też Naprawdę super pomysł Trzymam kciuki za wygraną No i przeprowadzajcie się szybciutko. Takie dojezdzanie i robienie z doskoku jest beznadziejne. Wszyscy się mijają i wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 06.10.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Witaj Kasiu - parę dni mnie tutaj nie było i znów duże zmiany . Juz składam gratulacje z mozliwości sprzatania i przygotowania sie do zamieszkania .Ciesze sie razem z Tobą i kibicuje Wam również . Pozdrawiam maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.10.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Kasiu, ale mnie zaskoczylas cicho, cicho a tu taką bombe na mnie zrzuciłaś pieknie! wszystko mi sie baaardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 07.10.2008 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 hej kasiu zazdroszczę tego sprzątania Kiedy przeprowadzka? Przeprowadzka na dniach Może w ten, albo przyszły weekend Pozdóweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 07.10.2008 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Kasiu, plakat wygląda super świnka też Naprawdę super pomysł Trzymam kciuki za wygraną No i przeprowadzajcie się szybciutko. Takie dojezdzanie i robienie z doskoku jest beznadziejne. Wszyscy się mijają i wogóle hej Monia Dzięki za kciuki Z tym mijaniem to 100% racji Już mnie to wkurza - jakbyśmy mieli tak dalej ciągnąć to rozwód murowany Pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 07.10.2008 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Witaj Kasiu - parę dni mnie tutaj nie było i znów duże zmiany . Juz składam gratulacje z mozliwości sprzatania i przygotowania sie do zamieszkania . Ciesze sie razem z Tobą i kibicuje Wam również . Pozdrawiam maria Dzięki Marysiu, sprzątanie, układanie - to cieszy, ale jeszcze bardziej cieszy fakt, że jak wszyscy jesteśmy w naszej nowej kuchni to tłoku nie ma Pozdróweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 07.10.2008 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Kasiu, ale mnie zaskoczylas cicho, cicho a tu taką bombe na mnie zrzuciłaś pieknie! wszystko mi sie baaardzo podoba Cieszę się Małgosiu, ze Ci się podoba Mam nadzieję, że kiedyś na żywo będziesz miała okazję pooglądać moją chawirę i wypić z nami kawkę Buźka, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 07.10.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 ale dawka nowych zdjęć fajne te łazienki, brodzik bajerapróg pomysłowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 07.10.2008 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 ale dawka nowych zdjęć fajne te łazienki, brodzik bajera próg pomysłowy a będzie więcej bo drzwi mi dzisiaj montują ale to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 07.10.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 ale dawka nowych zdjęć fajne te łazienki, brodzik bajera próg pomysłowy a będzie więcej bo drzwi mi dzisiaj montują ale to cieszy oj drzwi u mnie będą montowane niby w sobotę zobaczymy czy aby napewno a jak narazie to ponad 2 miesiące bez drzwi i jakoś nawet nie odczuwamy tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta84 07.10.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 łazienki i brodzik są super próg też odlotowy ! Trzymam kciuki za dalsze postępy Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 08.10.2008 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Łukasz - ja też nie odczuwałam braku drzwi, ale od wczoraj są zamontowane i jest rewelacja Aneta - dzięki za kciukaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 08.10.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Łukasz - ja też nie odczuwałam braku drzwi, ale od wczoraj są zamontowane i jest rewelacja Aneta - dzięki za kciukaski ja na swoje już długo czekam, znaczy się najpierw czekałem na dostarczenie, a teraz na montaż i mam nadzieję, że w sobotę uda sięje zamontować będzie to ostatnia taka brudna robota w domku i w końcu pozamykamy trochę te powierzchnie acha a gdzie zdjęcia drzwi ??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 08.10.2008 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 zdjęcia drzwi wkleję wieczorkiem pozdróweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 08.10.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Kasiu przyłączam się do zachwytów nad Twoim domkiem jest uroczy, po zobaczeniu brodzika w łazience zdecydowałam, że też taki chcę pozdrawiam i życzę tylko uroczych chwil w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Jaki CZAD w tej łazience z lustrem na suficie super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.10.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Kasia Wasz dom przy każdej odsłonie powala na kolana i oczy stają dęba na takie cudeńka . Ja mam pytanie do Ciebie i do innych doświadczonych w budownictwie. Jaka jest różnica(oczywiście oprócz ceny) między folią dachową 1,2czy3 warstwową. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts