maryna 08.10.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Kasiu jak wszyscy to i ja przyłączam sie do pochwał, masz ślicznie...................Odpisałam nr telefonu do glazurnika , może mi sie przyda. Tylko kiedy to będzie,jeszcze daleko do płytek i kasy brakuje. Pozdrawiam Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 09.10.2008 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Kasiu przyłączam się do zachwytów nad Twoim domkiem jest uroczy, po zobaczeniu brodzika w łazience zdecydowałam, że też taki chcę pozdrawiam i życzę tylko uroczych chwil w nowym domku Cieszę się Terry, że domek się podoba Co do brodzika to po prostu nie mieliśmy innego wyjścia ze względu na wysokość (a raczej niskość) tego pomieszczenia... Wyszło fajnie więc jestem zadowolona Pozdrawiam i dzięki za odwiedzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 09.10.2008 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Jaki CZAD w tej łazience z lustrem na suficie super!!!! Noooo czad jest Jednak ten mój małż ma czasem fajne pomysły - kilka razy próbowałam go odwieść od tego pomysłu, ale się pieron tak uparł, że żadnych szans nie miałam.... Teraz w sumie się cieszę, że nie uległ Pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 09.10.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Kasia Wasz dom przy każdej odsłonie powala na kolana i oczy stają dęba na takie cudeńka . Ja mam pytanie do Ciebie i do innych doświadczonych w budownictwie. Jaka jest różnica(oczywiście oprócz ceny) między folią dachową 1,2czy3 warstwową. Pozdrawiam Dzięki, dzięki za miłe słowa - bardzo się cieszę, że domek nie tylko nam się podoba Jeśli chodzi o tą folię dachową to wyślę ci numer na priva do chłopaka z lokalnej hurtowni - on ci odpowie na wszystkie nurtujące pytania....Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 09.10.2008 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Kasiu jak wszyscy to i ja przyłączam sie do pochwał, masz ślicznie................... Odpisałam nr telefonu do glazurnika , może mi sie przyda. Tylko kiedy to będzie,jeszcze daleko do płytek i kasy brakuje. Pozdrawiam Maria Marysiu odpisz sobie też numer do malarza - drugiego takiego fachowca w mieście nie ma pozdróweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.10.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witaj Kasiu Drzwi wyglądają naprawdę ładnie łazienki też a połaczenie salonu i przedpokoju naprawdę pomysłowe Z niecierpliwością czekam na schody. Mój synek też w zeszłym tygodniu dostał rybkę. Jest nią tak zachwycony, ze najchętniej nie poszedłby do przedszkola tylko spędził z nią cały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.10.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 No co ja tu mam napisać??!!! Już wszyscy wszystko napisali... No...WOW PO PROSTU, WOW!!!!!!!!!! Cudnie i zajebisciutko! Ślicznosciowo i odlotowo! Elegancko ale oryginalnie! Jednym słowem: BOSKO!!!!!! Kasia, Twój skrzacik to po prostu mistrzostwo świata!!! Koniec kropka! Buziaki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 09.10.2008 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witaj Kasiu Drzwi wyglądają naprawdę ładnie łazienki też a połaczenie salonu i przedpokoju naprawdę pomysłowe Z niecierpliwością czekam na schody. Mój synek też w zeszłym tygodniu dostał rybkę. Jest nią tak zachwycony, ze najchętniej nie poszedłby do przedszkola tylko spędził z nią cały dzień. Hej Monia fajnie, że się podoba Połączenie salonu i przedpokoju jest jeszcze powtórzone w dwóch miejscach. Po prostu woleliśmy jakąś ładną mozaikę tam wstawić niż docinać paseczek płytek na 5 cm Rybki górą!!!! Pozdróweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 09.10.2008 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 No co ja tu mam napisać??!!! Już wszyscy wszystko napisali... No...WOW PO PROSTU, WOW!!!!!!!!!! Cudnie i zajebisciutko! Ślicznosciowo i odlotowo! Elegancko ale oryginalnie! Jednym słowem: BOSKO!!!!!! Kasia, Twój skrzacik to po prostu mistrzostwo świata!!! Koniec kropka! Buziaki M. Noooo Magduśka pojawiłaś się wreszcie!!!!!!!!!!!!!! To choróbsko Cię tak trzymało??????? Wpadnij jakoś na kawuśkę - może po weekendzie - bo schody bendom Czekam z niecierpliwością Buźka, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 13.10.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Witam, wchodzę nawet 2 razy w ciągu dnia i cały czas wyglądam z niecierpliwością zdjęć TYCH schodów, zapewne nie tylko ja . Czekam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 13.10.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Witam, wchodzę nawet 2 razy w ciągu dnia i cały czas wyglądam z niecierpliwością zdjęć TYCH schodów, zapewne nie tylko ja . Czekam i pozdrawiam no właśnie miały być w piątek zdjątka a tu klops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 13.10.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Jak desperat rzucam się na każde powiadomienie , aby zobaczyć jak Wam wszystkim idzie . Cuda, za cudami powstają na Waszych budowach, . A ja biedna jeszcze 5 m-cy zanim ruszymy. Ale cały czas się pocieszam, że być może kiedyś, kiedyś też będę miała i przeżywała to co Wy . Już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 13.10.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 ja też jak zakładałam dziennik to miałam prawie rok do rozpoczęcia budowy. zleci bardzo szybko i ani sie obejrzysz a twoj dom zacznie rosnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 13.10.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Też mam taką nadzieję!!! Tylko jest jeden mały szkopół, bo będziemy budowali 100 km od miejsca zamieszkania, ale kupiliśmy przyczepę i na zmianę z mężem będziemy spędzali urlopy doglądając ekipę. Zaufanie , zaufaniem ,ale lepiej pilnować. Pozdrawiam Kropecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.10.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Noooo Magduśka pojawiłaś się wreszcie!!!!!!!!!!!!!! To choróbsko Cię tak trzymało??????? Wpadnij jakoś na kawuśkę - może po weekendzie - bo schody bendom Czekam z niecierpliwością Buźka, kasia Och kochana, no jak schody "bendom" to przyjdziemy zrobić im homologację Kawa przy okazji mile widziana Ale obawiam się, że dopiero w następnym tygodniu, bo teraz mam urwanie głowy. Tyrknę wcześniej, ok? Buziak M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.10.2008 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Pozwól, że pogratuluję pierwsza i pozazdraszczam tegoż faktu http://www.wsp.krakow.pl/zsp/pages/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 15.10.2008 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Kasiu! Przybywam z szampanem http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/mc/bf/rwse/rb7bZHbooEKkhH7s0X.jpg wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj na nowej drodze życia drodze? w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 15.10.2008 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 no to gratulujęteraz to już na miejscu mozna podziałać nie trzeba dojeżdżać no i można się cieszyć domkiem non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 15.10.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Tak myslałam,że juz jesteś w nowym domku. Kasiu życze Tobie i całej Twojej rodzince wspaniałych chwil w tym domu , jak najmniej zmartwień , a dużo radości i pociechy z dzieci . Ciekawa jestem czy juz masz na miejscu internet i jaki ? Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję i cieszę sie razem z Tobą. Oj jak to miło . Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.10.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Kasia, Lucas Gratulujemy Wam kochani!!!!!!!!!! http://www.par.pl/2003/images/Szampan.gif YOU DID IT! Jesteście wielcy! Dokonaliście tego, do czego wielu z nas ciągle jeszcze dąży. W tak krótkim czasie wybudowaliście prześlicznościowy domek, pieknie go wykończyliście i zajefajnie urządziliście!!!! Nic tylko podziwiać i zazdrościć! Z okazji zamieszkania w nowym domku życzymy Wam z całego serca, aby wszystkie dni, które w nim spędzicie były wspaniałe, dostatnie, pełne radości i miłości, by nie opuszczało Was poczucie spełnienia i zadowolenia oraz aby Wasze cudowne dzieciaczki rosły zdrowo w tym cichym i przyjaznym otoczeniu. Sopelkiewicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts