wiolasz 29.10.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Hej Monia U Piotrka brakuje jeszcze kilku półeczek na książeczki - mam nadzieję, że w najbliższym czasie Łukasz je zamontuje... Obok biurka stoi taka plastikowa szafka z 3 szufladami z logiem samochodu Zygzak McQueen Piotrek uwielbia tą bajkę http://img.autokult.pl/images/malfeusz/2008/05/14/top/06-zygzak-mcqueen.jpg Pozdróweczki kasia Moja Julka zna te bajkę na pamieć Teraz polujemy na Mariana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 29.10.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 pięknie pięknie a Zygzak McQueen w moim domu też często gości ostatnio w postaci lampki nocnej: http://www.allegro.pl/item470647507_magiczna_laitem470647507_magiczna_lampka_disney_cars_zygzak_kinkiet_nowa.htmlmpka_disney_cars_zygzak_kinkiet_nowa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.10.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 pięknie pięknie a Zygzak McQueen w moim domu też często gości ostatnio w postaci lampki nocnej: http://www.allegro.pl/item470647507_magiczna_laitem470647507_magiczna_lampka_disney_cars_zygzak_kinkiet_nowa.htmlmpka_disney_cars_zygzak_kinkiet_nowa.html a u nas zygzak jest na majtkach , bluzkach, spodniach itd Kasia gratuluję przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.10.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Cześć KAsiu No tak Wy już sobie mieszkacie a ja się znowu spóźniłem Moje gratulacje!!!! No hej Romek Dzięki za gratulacje Ale tak naprawdę to chyba Tobie należą się OGROMNIASTE GRATULACJE !!!!!!! Bo gdzieś w eterze wyczytałam o dwunastotygodniowych cudach pod sercem Twojej żonki Wzruszyłam się strasznie, to musi być niesamowite uczucie Trzymam kciuki, żeby maleństwa rosły zdrowo, dbaj o żonę no i wszystkiego dobrego... Pozdróweczki, kasia Dziękuję bardzo Kasiu Nie dziwię się że już słyszałaś bo chwalę się tym na prawo i lewo JAk się dowiedzieliśmy to nas zatkało ale już doszliśmy do siebie A pokoiki maluchów są śliczniutkie Kiedy ja tak będę miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 30.10.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 jak się sprawuje koza ? grzejecie nią (teraz w sumie to ciepło jest więc pewnie nie)? czy narazie dekoracja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 30.10.2008 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 wiolasz, kropecka, mikopiko - niezłą furorę zrobił Zygzak i to nie tylko wśród dzieci... mój mąż też zalicza się do wielbicieli McQueen'a Romek - jeszcze raz dużo zdrówka dla żonki, no i teraz to będziesz musiał te pokoiki na poddaszu dla Twoich skarbów przygotować Oj będzie się działo przy trójeczce Łukasz - grzejemy kozą wieczorami tak dla klimatu... bardzo szybko na dole robi się cieplutko, myślę, że na zimowe wieczory będzie super Pozdróweczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.10.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Rom, bliźniaki??? Jak ja zazdroszcze takiej parki..Szczere, najszczersze gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.10.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Rom, bliźniaki??? Jak ja zazdroszcze takiej parki..Szczere, najszczersze gratulacje wiolasz dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.10.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Romek - jeszcze raz dużo zdrówka dla żonki, no i teraz to będziesz musiał te pokoiki na poddaszu dla Twoich skarbów przygotować Oj będzie się działo przy trójeczce teraz to ja całe poddasze przerabiam Stawiam ścianki z płyt g-k. Początkow miały być dwa pokoje dla dwójki dzieci i duża łazienka . Ustawiłem konstrukcje ścian i .....dowiedzieliśmy się o bliźniakach - no i muszę wszystko przerabiać - teraz będzie jeden duży pokój dla Martusi, dwa mniejsze dla bliźniaków i malutka łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 31.10.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 teraz to ja całe poddasze przerabiam Stawiam ścianki z płyt g-k. Początkow miały być dwa pokoje dla dwójki dzieci i duża łazienka . Ustawiłem konstrukcje ścian i .....dowiedzieliśmy się o bliźniakach - no i muszę wszystko przerabiać - teraz będzie jeden duży pokój dla Martusi, dwa mniejsze dla bliźniaków i malutka łazienka Myślę, że te pokoje wcale nie będą małe - u nas na poddaszu są trzy pokoje + mała łazienka.... Dla dzieci spokojnie wystarczy Jak poddasze będzie gotowe to proszę wklej zdjęcia Pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.10.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 teraz to ja całe poddasze przerabiam Stawiam ścianki z płyt g-k. Początkow miały być dwa pokoje dla dwójki dzieci i duża łazienka . Ustawiłem konstrukcje ścian i .....dowiedzieliśmy się o bliźniakach - no i muszę wszystko przerabiać - teraz będzie jeden duży pokój dla Martusi, dwa mniejsze dla bliźniaków i malutka łazienka Myślę, że te pokoje wcale nie będą małe - u nas na poddaszu są trzy pokoje + mała łazienka.... Dla dzieci spokojnie wystarczy Jak poddasze będzie gotowe to proszę wklej zdjęcia Pozdrawiam, kasia nie ma problemu ale kiedy to nastapi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.10.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Obyś zdążył przed rozwiązaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 31.10.2008 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Obyś zdążył przed rozwiązaniem no dokładnie to masz jeszcze niecałe pół roku a wiesz jak to zleci pozdrówki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.10.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Nic mi nie mówcie wiem jak to zleci - pamiętam jak to było z córcią Najgorsze że poddasze robię sam wieczorami, i to tylko czasami jak mam czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 05.11.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Chyba jestem najbardziej spozniona ze Wszystkich Ale WILEKIE, OGROMNIASTE GRATULACJE Domek przepieknie wyglada i juz macie praktycznie wszystko wykonczone - wow Super!!! P.S. Arti tez uwielbia TA bajke Pozdrowionka i powodzenia w oswajaniu z new domkiem Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.11.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 I jak się mieszka w nowym domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.11.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 a ja chcę znowu zoabczyc dzieciaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 06.11.2008 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Nic mi nie mówcie wiem jak to zleci - pamiętam jak to było z córcią Najgorsze że poddasze robię sam wieczorami, i to tylko czasami jak mam czas Dasz radę, trzymam kciuki Pozdróweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 06.11.2008 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Chyba jestem najbardziej spozniona ze Wszystkich Ale WILEKIE, OGROMNIASTE GRATULACJE Domek przepieknie wyglada i juz macie praktycznie wszystko wykonczone - wow Super!!! P.S. Arti tez uwielbia TA bajke Pozdrowionka i powodzenia w oswajaniu z new domkiem Marta Cześć Marta, dzięki, dzięki Jeszcze wisi kilka kablów, zasłon brak - ale to już niedługo Pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 06.11.2008 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 I jak się mieszka w nowym domku? Mieszka się super - no jak mogło być inaczej Piotrek czasami marudzi, że "tęskni za starym mieszkankiem" Często przejeżdżamy obok naszego bloku więc mu się przypomina Mamy już sypialnię, z takich większych rzeczy brakuje kanapy i fotela do salonu. Powolutku kompletujemy całość, czasu jak zwykle mało, mało, mało Pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts