izat 26.08.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 to chyba jakaś choroba XXI wieku po raz kolejny będąc na zakupach w sklepiku z ubrankami widziałam faceta podglądacza upajającego się widokiem babeczek w samej bieliźnie ustawia się na linii przymierzalni i podgląda rozbierające się kobitki no po prostu szok !!!! dzisiaj po raz trzeci byłam świadkiem takiej historii podglądacz jest jakby w transie ten pierwszy na widok mojego przeszywającego utkwionego w nim wzroku wyszedł ze sklepu ten dzisiaj nic sobie z tego nie zrobił co ciekawe był to młody mężczyzna, przystojny brunet około 35 lat czy Wy też spotkałyście się z takimi przypadkami???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.08.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 nie wiem o czym mówisz czasem robie zakupy i cos przymierzam i jeszcze mi sie nie zdarzylo żeby jakieś laski mnie podglądały w przymierzalni l... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.08.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Pawson, a nosisz stringi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 26.08.2006 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Pawson, krążysz za mną jak cień :D:D:D pytanie skierowane jest jeśli nie zauważyłeś do dziewczyn a tak swoja drogą, chciałbyś żeby laski Cię podglądały???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.08.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 a gdzie tak dobrze widać ??? tez bym se pofilował jak byłem mały to co sobote zerkałem na taką powabną panią z przeciwka - to były momenty nie to co dzisiaj - gdzie nie wleze tam cycki widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.08.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 oki to spadam z dziewczyńskiego wątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 26.08.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 nie wiem o czym mówisz czasem robie zakupy i cos przymierzam i jeszcze mi sie nie zdarzylo żeby jakieś laski mnie podglądały w przymierzalni l... Kobiety to lepsze podgladaczki niz ci sie wydaje. Moze po prostu nie zauwazyles , bo masz slaby refleks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.08.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 nie wiem o czym mówisz czasem robie zakupy i cos przymierzam i jeszcze mi sie nie zdarzylo żeby jakieś laski mnie podglądały w przymierzalni l... Kobiety to lepsze podgladaczki niz ci sie wydaje. Moze po prostu nie zauwazyles , bo masz slaby refleks. masz kogos konkretnego na mysli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 26.08.2006 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 chyba właśnie ich to kręci, że mało widać!!! dobrze to ma w domu a może właśnie nie ale w wawie to jakaś masówka na to nastała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 26.08.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 nie wiem o czym mówisz czasem robie zakupy i cos przymierzam i jeszcze mi sie nie zdarzylo żeby jakieś laski mnie podglądały w przymierzalni l... Kobiety to lepsze podgladaczki niz ci sie wydaje. Moze po prostu nie zauwazyles , bo masz slaby refleks. masz kogos konkretnego na mysli? Tak zabciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 26.08.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 nie wiem o czym mówisz czasem robie zakupy i cos przymierzam i jeszcze mi sie nie zdarzylo żeby jakieś laski mnie podglądały w przymierzalni l... Bo jak bys o tym wiedzial to by one nie mieli frajdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.08.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 to chyba jakaś choroba XXI wieku po raz kolejny będąc na zakupach w sklepiku z ubrankami widziałam faceta podglądacza upajającego się widokiem babeczek w samej bieliźnie ustawia się na linii przymierzalni i podgląda rozbierające się kobitki no po prostu szok !!!! dzisiaj po raz trzeci byłam świadkiem takiej historii podglądacz jest jakby w transie ten pierwszy na widok mojego przeszywającego utkwionego w nim wzroku wyszedł ze sklepu ten dzisiaj nic sobie z tego nie zrobił co ciekawe był to młody mężczyzna, przystojny brunet około 35 lat czy Wy też spotkałyście się z takimi przypadkami???????????? Ale to nie ja...wiek prawie, prawie, tylko ten "brunet". No i do warszawki mam daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 27.08.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Kilka razy w Galerii Mokotów widziałam Typka, który stał pod schodami (tymi ażurowymi na środku) i gapił się do góry - pod spódnice wchodzących pań. Odszedł, gdy spiorunowałam go wzrokiem. Pewnie nie na długo. Następnym razem zrobię mu zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 27.08.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 O kurde, ale mi lux miejsce podpowiedziałaś ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 27.08.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 O kurde, ale mi lux miejsce podpowiedziałaś ) Takich miejsc jest duzo wiecej , w niektorych trzeba stac w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 27.08.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 A ja pamietam jak bylem dzieckiem(powiedzmy ze to dziecko 10-12 lat) chodzilismy cala banda pod sopockie molo na obcine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.08.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Aboe ze mnie ślepak - albo jestem zdrowa psychicznie :) Opisanych powyżej zjawisk nie zauważam - ale jak sobie chce popatrzeć to dlaczego nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 27.08.2006 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Nefer, niektróre dziewczyny w amoku zakupów nic nie widzą powiem Ci szczerze, że nie bardzo miałam ochotę na jakiekolwiek przymierzanie, po zauważeniu tego podglądacza zepsuł mi zakupy ten ostatni był szczególnie natarczywy w podglądactiwe i robił to z dość bliska aż mnie ciarki przeszły może to jakiś psychol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dr.opsik 27.08.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 nie ma parawanów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.08.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 ... ale jak sobie chce popatrzeć to dlaczego nie.... Zuch dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts