jabko 14.09.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Izat to Ty dajesz nagrodę ?? No to bez kozery powiem "chuuuuje" !! Wygrałem kolejne stringi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 14.09.2006 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.09.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 cholerni ... a jako nagrode wybieram .... (a co bede przy wszystkich gadał ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 14.09.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A moze chamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 14.09.2006 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Pawson brawo!!!!!!! nagroda czeka na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.09.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 dziekuje slicznie ... ktos musi bronic honoru facetow po tych domyslach co tu strzelali od poludnia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 14.09.2006 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 oni chyba tak udawali bo jeśli nie, to ................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.09.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 oni chyba tak udawali bo jeśli nie, to ................ wolałem nie ryzykować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.09.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 oni chyba tak udawali bo jeśli nie, to ................ wolałem nie ryzykować ... A mi sie przypomniał jeden kawał Szef jednej firmy wysyla sekretarke do szefa innej firmy,mowiac: zaniesiesz te dokumenty do Pana Fiota ( tylko sie nie pomyl z nazwiskiem, bo tam jest dwoch prezesow, a mi zalezy zebys te dokumenty zaniosla Fiotowi - mozna to latwo zapamietac - fiot , podobnie do fiut ) Poszla. Weszla do firmy no i oczywsiscie zapomniala nazwiska. Stoi mysli, mysli hmmm jak on sie nazywal .... Nagle olsnienie - dziendobry ja do Pana Choja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 15.09.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 cholerni ... a jako nagrode wybieram .... (a co bede przy wszystkich gadał ...) Powiedz powiedz jesteśmy ciekawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.09.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 gentelmen nie gada o takich rzeczach publicznie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 15.09.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 gentelmen nie gada o takich rzeczach publicznie .... to powiedz mi na uszko na prywatnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 15.09.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 gentelmen nie gada o takich rzeczach publicznie .... to powiedz mi na uszko na prywatnym o TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.09.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 gentelmen nie gada o takich rzeczach publicznie .... to powiedz mi na uszko na prywatnym o TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 15.09.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 gentelmen nie gada o takich rzeczach publicznie .... to powiedz mi na uszko na prywatnym o TY Coś nie tak?? Zazdrość?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 15.09.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 gentelmen nie gada o takich rzeczach publicznie .... to powiedz mi na uszko na prywatnym o TY Też możesz co nie co szepnąć mi do uszka na prywatnym jak nie chcesz publicznie odpowiadać, bo dżentelmeni ponoć o pewnych sprawach nie mówią publicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.09.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 gentelmen nie gada o takich rzeczach publicznie .... to powiedz mi na uszko na prywatnym o TY Też możesz co nie co szepnąć mi do uszka na prywatnym jak nie chcesz publicznie odpowiadać, bo dżentelmeni ponoć o pewnych sprawach nie mówią publicznie Malina a Ty powiedz - po co Ty przyszłaś na to forum? Nic o budownictwie, 75 postow i wszystkie w psycholu na podrywie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 15.09.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 gentelmen nie gada o takich rzeczach publicznie .... to powiedz mi na uszko na prywatnym o TY Też możesz co nie co szepnąć mi do uszka na prywatnym jak nie chcesz publicznie odpowiadać, bo dżentelmeni ponoć o pewnych sprawach nie mówią publicznie Malina a Ty powiedz - po co Ty przyszłaś na to forum? Nic o budownictwie, caly czas w psycholu na podrywie A to tak nie wolno, podoba mi się tu i tyle A o budownictwie zacznę jak kupię działkę i coś zacznie się dziać, na razie to czytam sobie to czy tamto ale wypowiadać sie na razie nie mam o czym, bo jeszcze w tym kierunku nic się nie dzieje, a przy okazji tego forum poznać ludzi chyba nie jest grzechem nie dyskutując o budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.09.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 gentelmen nie gada o takich rzeczach publicznie .... to powiedz mi na uszko na prywatnym o TY Też możesz co nie co szepnąć mi do uszka na prywatnym jak nie chcesz publicznie odpowiadać, bo dżentelmeni ponoć o pewnych sprawach nie mówią publicznie Malina a Ty powiedz - po co Ty przyszłaś na to forum? Nic o budownictwie, 75 postow i wszystkie w psycholu na podrywie czepiasz sie .... najpierw znajdzie Malinka chłopa później on jej dom budować zacznie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.09.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 gentelmen nie gada o takich rzeczach publicznie .... to powiedz mi na uszko na prywatnym o TY Też możesz co nie co szepnąć mi do uszka na prywatnym jak nie chcesz publicznie odpowiadać, bo dżentelmeni ponoć o pewnych sprawach nie mówią publicznie Malina a Ty powiedz - po co Ty przyszłaś na to forum? Nic o budownictwie, caly czas w psycholu na podrywie A to tak nie wolno, podoba mi się tu i tyle A o budownictwie zacznę jak kupię działkę i coś zacznie się dziać, na razie to czytam sobie to czy tamto ale wypowiadać sie na razie nie mam o czym, bo jeszcze w tym kierunku nic się nie dzieje, a przy okazji tego forum poznać ludzi chyba nie jest grzechem nie dyskutując o budowaniu aaa to cos jak boska arnika ( jakos ją wcieło ostatnio ) wolno tak, wolno a grzeszenie to rzecz ludzka, wiec spoko P.S. A dlaczego nie masz o czym sie wypowiadac na budowlanych wątkach,np. mozesz poprosic o skomentowanie projektu ktory wybralas lub chcesz wybrac - oooo wtedy to sie ludkow poznaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts