Rafal_G-ce 15.09.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 zo do znajomosci z netu mogą mogą się skończyć ślubem ale ja tam zawsze wolałem tradycyjne sposoby poznawania się ... :wink ja tez Co do znajomości z netu to nie szukam kandydata na męża, bo męża już mam,ale znajomości typowo koleżeńskiej netowej, bo zakładać trzeba z góry że i tak pewnie w życiu się nie spotkamy nigdy nie mow nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 15.09.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 No nie robcie z nas pederastow... Malinax2, tak zacytowalas, ze wyszlo na to, ze meza juz mam i nie szukam nowego... A wlasciwie to zrobil to Pawson! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.09.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 No nie robcie z nas pederastow... Malinax2, tak zacytowalas, ze wyszlo na to, ze meza juz mam i nie szukam nowego... A wlasciwie to zrobil to Pawson! hehehehhehe , mi tez tak zacytowalo, ale pozmienialam i teraz w moim poscie nie wiadomo co kto napisal Pawson, kojarze sloneczniki, rozmaryn tez Ale teraz cos na stronie archonu nie ma slonecznikow kojarze je jako duzy dom , cos okolo 200 mkw uzytkowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.09.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 No nie robcie z nas pederastow... Malinax2, tak zacytowalas, ze wyszlo na to, ze meza juz mam i nie szukam nowego... A wlasciwie to zrobil to Pawson! swoje poprawiłem u Maliny nie dam rady :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.09.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 ale jaja rzeczywiście nie ma na stronie kurde mój projekt jest juz nie do kupienia ok 180 m uzytkowej do tego garaz i piwnica ... i jest .... sliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.09.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 ale jaja rzeczywiście nie ma na stronie kurde mój projekt jest juz nie do kupienia ok 180 m uzytkowej do tego garaz i piwnica ... i jest .... sliczny masz indywiduala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.09.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 i to za 1500 PLN .. niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 15.09.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 ale jaja rzeczywiście nie ma na stronie kurde mój projekt jest juz nie do kupienia ok 180 m uzytkowej do tego garaz i piwnica ... i jest .... sliczny Zobacz go dokładnie, bo może nie ma stropu, albo dach kończy się w połowie salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.09.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 ale jaja rzeczywiście nie ma na stronie kurde mój projekt jest juz nie do kupienia ok 180 m uzytkowej do tego garaz i piwnica ... i jest .... sliczny Zobacz go dokładnie, bo może nie ma stropu, albo dach kończy się w połowie salonu spokojnie wlasnie niedawno chodzilem po stropie bedac pod dachem .. wiec wydaje sie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.09.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Pawson, a może tobie wybudowali bez projektu, dlatego masz i strop i dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 15.09.2006 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 ale zboczyliście ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 16.09.2006 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Mam taką prośbę ----- ludzie nie cytujcie cytatow , cytatow , cytatow - od cytatów , bo jak będziecie cytować cytaty cytatow od cytatow to tych cytatow , cytatow , cytatow od cytatów i tak nikt nie zrozumie ... uffff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.09.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Mam taką prośbę ----- ludzie nie cytujcie cytatow , cytatow , cytatow - od cytatów , bo jak będziecie cytować cytaty cytatow od cytatow to tych cytatow , cytatow , cytatow od cytatów i tak nikt nie zrozumie ... uffff. ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.09.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 ale zboczyliście ............... my juz tak mamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DADI 16.09.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Witam A wracając do wątku to przytoczę autentyczną sytułacę. Pracowałem kiedyś ze starszym małżeństwem Pani Renia sprzedawała towar a jej mąż był magazynierem. Któregoś dnia po zakupy przyjechał klient pan Henio i maśli pani Reni jak to ona dzisiaj ładnie wygląda i włosy ułożone i ładna sukienka itd. Temu wszystkiemu przysłuchiwał się z boku jej mąż, w pewnym momencie wstał podszedł do okienka w którym to pan Henio gapił się na jego żonę, spojrzał na niego uśmiechnął się i powiedział „ Widzisz Henio, ty sobie możesz na Renie tylko popatrzyć, ale to ja ją rżnę” Facet w okienku zaniemówił, zabrał fakturę i odszedł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 16.09.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 A ja dziś byłam na zakupach, przymierzałam, przymierzałam i przymierzałam, i co? I nic!!! Ani jednego podglądacza eeeh, spróbuję jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 16.09.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 A ja dziś byłam na zakupach, przymierzałam, przymierzałam i przymierzałam, i co? I nic!!! Ani jednego podglądacza eeeh, spróbuję jutro... Napisz jeszcze do którego sklepu się wybierasz (i o ktorej godzinie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 16.09.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 To moze ja wpadne do przebieralni po te obiecane stringi Żeby Cie nie przemeczać ściagnę zębami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 16.09.2006 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 no to ja miałam wyjątkowe szczęście :D:D:D tzn nieszczęście hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 16.09.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 No dobra. Możecie się nie bajać. W Wa-wie bywam rzadko. 1-2 razy do roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts