Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ch...... podglądacze

izat

Recommended Posts

zo do znajomosci z netu

mogą mogą się skończyć ślubem ale ja tam zawsze wolałem tradycyjne sposoby poznawania się ... :wink

ja tez 8) :wink:

Co do znajomości z netu to nie szukam kandydata na męża, bo męża już mam,ale znajomości typowo koleżeńskiej netowej, bo zakładać trzeba z góry że i tak pewnie w życiu się nie spotkamy :wink:

nigdy nie mow nigdy

• Odpowiedzi 289
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No nie robcie z nas pederastow...

Malinax2, tak zacytowalas, ze wyszlo na to, ze meza juz mam i nie szukam nowego...

A wlasciwie to zrobil to Pawson!

hehehehhehe , mi tez tak zacytowalo, ale pozmienialam i teraz w moim poscie nie wiadomo co kto napisal :lol:

Pawson, kojarze sloneczniki, rozmaryn tez :D

Ale teraz cos na stronie archonu nie ma slonecznikow :roll: kojarze je jako duzy dom , cos okolo 200 mkw uzytkowej?

ale jaja :o :o :o

rzeczywiście nie ma na stronie

kurde mój projekt jest juz nie do kupienia :lol:

ok 180 m uzytkowej do tego garaz i piwnica ... i jest .... sliczny :wink:

Zobacz go dokładnie, bo może nie ma stropu, albo dach kończy się w połowie salonu :D

spokojnie wlasnie niedawno chodzilem po stropie bedac pod dachem .. wiec wydaje sie OK :wink:

Witam

A wracając do wątku to przytoczę autentyczną sytułacę.

Pracowałem kiedyś ze starszym małżeństwem Pani Renia sprzedawała towar a jej mąż był magazynierem.

Któregoś dnia po zakupy przyjechał klient pan Henio i maśli pani Reni jak to ona dzisiaj ładnie wygląda i włosy ułożone i ładna sukienka itd. Temu wszystkiemu przysłuchiwał się z boku jej mąż, w pewnym momencie wstał podszedł do okienka w którym to pan Henio gapił się na jego żonę, spojrzał na niego uśmiechnął się i powiedział „ Widzisz Henio, ty sobie możesz na Renie tylko popatrzyć, ale to ja ją rżnę”

Facet w okienku zaniemówił, zabrał fakturę i odszedł. :-)

Pozdrawiam