zielonooka 27.08.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 ja podobnie jak Neferka - jakos nie zauwazam zeby ktos mnie podgladał hmm... byc moze niewiedza jest błogosławieństwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.08.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Dziewczynki przecie wy jesteście stworzone dla nas. Istniejecie tylko dla nas Kobiecość bez meżczyzn to jakaą iluzja. Więc jak faceci na was patrzą to chyba dobrze nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 27.08.2006 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 patrzenie patrzeniu nie równe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 27.08.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Witam patrzenie patrzeniu nie równe Ale tyle jego co se popatrzy. Nawet dotnąć nie może . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 27.08.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 I pomyślał by kto, że "niektóre bidule" nie pragną choć troszkę adoracji Po drugie jak jest na co gały wywalić, to trzeba się cieszyć .....ja tam zawszę oko zawieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 27.08.2006 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 bidule????? Grzesiek no co Ty!!!!! a takiej adoracji, to sądzę żadnej nie potrzeba ale wiatr Ci mocno w żagle dmucha .............. dobrze, że nie w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.08.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 dajcie jakies zdjecia tego co podgladacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 27.08.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 ... ale jak sobie chce popatrzeć to dlaczego nie.... Zuch dziewczyna hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.08.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Jakoś w przymierzalni mnie chyba nikt nie podglądał. Tym bardziej podczas mierzenia bielizny..... Miałam natomiast w sklepach przypadki "ocieractwa", normalnie się taki oblech przysuwa i niby oprzypakiem ociera......ble.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.08.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Jakoś w przymierzalni mnie chyba nikt nie podglądał. Tym bardziej podczas mierzenia bielizny..... Miałam natomiast w sklepach przypadki "ocieractwa", normalnie się taki oblech przysuwa i niby oprzypakiem ociera......ble.... cos takiego bywa czasem i w komunikacji miejskiej Kiesdys, pamietam taki jeden (nawet na oko nie taki brzydki ) sie o mnie ocierał Juz sobie myslalam ze tak go do mnie ciągnie ze nie moze sie powstrzymac ale okazalo sie ze to był kieszonkowiec i wsadził mi lape w torebke Ja to mam szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 27.08.2006 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 dlatego nie jeżdżę komunikacją miejską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.08.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Za to koło mnie niezłe kino się zapowiada Z tyłu mam rząd szeregowców, wyobraźcie sobie taki obrazek: wczesne popołudnie, sobota. U mnie na budowie tłum ludzi - z 5 brukarzy układa kostkę, jest moja mama, dzieciaki, mąż biedak akurat poszedł gdzie indziej... I nagle otwiera się balkon w jednym z szeregowców i wyłazi na niego ... całkiem naga laska (nienajgorsza ). Leniwie się przespacerowała, przeciągnęła i poszła w diabły do domu. Brukarzom (młode chłopaki) opadły szczęki i wypadły narzędzia. Mąż nie może przeboleć, że widziała to teściowa, nie on i sugeruje niższe tuje w tym miejscu. Sugestia odrzucona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 28.08.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Za to koło mnie niezłe kino się zapowiada Z tyłu mam rząd szeregowców, wyobraźcie sobie taki obrazek: wczesne popołudnie, sobota. U mnie na budowie tłum ludzi - z 5 brukarzy układa kostkę, jest moja mama, dzieciaki, mąż biedak akurat poszedł gdzie indziej... I nagle otwiera się balkon w jednym z szeregowców i wyłazi na niego ... całkiem naga laska (nienajgorsza ). Leniwie się przespacerowała, przeciągnęła i poszła w diabły do domu. Brukarzom (młode chłopaki) opadły szczęki i wypadły narzędzia. Mąż nie może przeboleć, że widziała to teściowa, nie on i sugeruje niższe tuje w tym miejscu. Sugestia odrzucona wpadam do Was oglądac kostkę w następna sobotę wczesnym popołudniem oczywiście bez żony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Łódź 28.08.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 ... powiem Ci szczerze, że nie bardzo miałam ochotę na jakiekolwiek przymierzanie, po zauważeniu tego podglądacza zepsuł mi zakupy ten ostatni był szczególnie natarczywy w podglądactiwe i robił to z dość bliska aż mnie ciarki przeszły może to jakiś psychol Toż to znakomity pomysł!!! Jak tylko żona będzie chciała iść na zakupy, trzeba dać jakiemuś gostkowi na piwo żeby za nią połaził, postał przed przymierzalnią... Znakomite... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 28.08.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 hhihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.08.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 A Smutna Lidka tylko hihihi i hihihihi :) A dopiero towar macany należy do macanta, więc póki patrzą - wszystkiego najlepszego P.S. Gdyby mi się trafił taki co to po jego wzroku przechodzą ciarki to albo bym przykopała albo.... może warto przedyskutować temat ???? Podglądacze mają taką cechę, że są tchórzami - więc może warto wydrzeć sie na cały sklep i zaprosić delikwenta do przymierzalni ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 28.08.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Za to koło mnie niezłe kino się zapowiada Z tyłu mam rząd szeregowców, wyobraźcie sobie taki obrazek: wczesne popołudnie, sobota. U mnie na budowie tłum ludzi - z 5 brukarzy układa kostkę, jest moja mama, dzieciaki, mąż biedak akurat poszedł gdzie indziej... I nagle otwiera się balkon w jednym z szeregowców i wyłazi na niego ... całkiem naga laska (nienajgorsza ). Leniwie się przespacerowała, przeciągnęła i poszła w diabły do domu. Brukarzom (młode chłopaki) opadły szczęki i wypadły narzędzia. Mąż nie może przeboleć, że widziała to teściowa, nie on i sugeruje niższe tuje w tym miejscu. Sugestia odrzucona Niektórzy to mają szczęście Ja mam tylko widok na goły tors sąsiada kiedy paraduje z kosiarką. Sąsiadki nawet się nie opalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 28.08.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 a ja najchętniej podgladam na basenie AWF-u niektórzy pływacy są całkiem mniam [ choć z reguły bez brzuszków ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 28.08.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 ach!! i jeszcze w szatni radcowskiej w SO Tarnowie jest nieraz na czym oko zawiesićpolecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.08.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 ach!! i jeszcze w szatni radcowskiej w SO Tarnowie jest nieraz na czym oko zawiesić polecam! szatnia jest koedukacyjna? Ty to masz zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts