smutna lidka 28.08.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 ach!! i jeszcze w szatni radcowskiej w SO Tarnowie jest nieraz na czym oko zawiesić polecam! szatnia jest koedukacyjna? nio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.08.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 co to jest szatnia radcowska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.08.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 aha - i co to jest SO w Tarnowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 28.08.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 co to jest szatnia radcowska ? takie miejsce gdzie się zmienia płaszcz na togę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.08.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 a . to juz tez wiem co to jest SO w Tarnowie a toge sie wdziewa na gole ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 28.08.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 aha - i co to jest SO w Tarnowie ? o! widzę, że Cię zachęciłam ul. Szujskiego 66 [prosze jaka jestem kolezeńska!! a mogłabym trzymać ten aderes dla siebie..] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 28.08.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 a toge sie wdziewa na gole ? nie, z reguły zachowuje się majteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.08.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 dzieki Lidzia oddzwiecze sie namiarami na Sopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.08.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 a toge sie wdziewa na gole ? nie, z reguły zachowuje się majteczki to panowie, radcowie, bardzo sie cieszą, że mają wspólną szatnie z paniami radczyniami co na to ministerstwo przyzwoitości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 28.08.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 co na to ministerstwo przyzwoitości podobno od stycznia nie będzie już wolno nosić stringów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 28.08.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 a toge sie wdziewa na gole ? nie, z reguły zachowuje się majteczki Szkoda - ale może to i lepiej - mniej będzie ciągneło do zmiany zawodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 28.08.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 a toge sie wdziewa na gole ? nie, z reguły zachowuje się majteczki Szkoda - ale może to i lepiej - mniej bęzie ciągneło do zmiany zawodu lepiej, lepiej jest przynajmniej o czym mysleć w czasie rozpraw ja nie lubie jak tak wszytsko widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 28.08.2006 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 ... powiem Ci szczerze, że nie bardzo miałam ochotę na jakiekolwiek przymierzanie, po zauważeniu tego podglądacza zepsuł mi zakupy ten ostatni był szczególnie natarczywy w podglądactiwe i robił to z dość bliska aż mnie ciarki przeszły może to jakiś psychol Toż to znakomity pomysł!!! Jak tylko żona będzie chciała iść na zakupy, trzeba dać jakiemuś gostkowi na piwo żeby za nią połaził, postał przed przymierzalnią... Znakomite... Marcin, nie tak szybko .... najpierw musisz wybadać jaki model masz w domu, bo ponoć niektóre dziewczyny bardzo lubią być podglądane wniosek przy takim modelu nasuwa się sam :D:D NIE WARTO :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 28.08.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Panie, co pan mnie tak podgladasz - masz pan może na mnie ochotę?Nie....skądże!To odsłoń pan...bo może inni mają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 28.08.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 A ja tam uwielbiam patrzeć także na kobiety ubrane "Chętnie się dzielę winą - z ładną dziewczyną." J.Sztaudynger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 29.08.2006 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 A ja tam uwielbiam patrzeć także na kobiety ubrane bo ten sport jest dużo ciekawszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.08.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 to chyba jakaś choroba XXI wieku po raz kolejny będąc na zakupach w sklepiku z ubrankami widziałam faceta podglądacza upajającego się widokiem babeczek w samej bieliźnie ustawia się na linii przymierzalni i podgląda rozbierające się kobitki no po prostu szok !!!! a mnie jakoś to nie szokuje. a niech se paczą jak muszom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 29.08.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Żaba Ciebie to ja "podglądam" w dzienniku i w gębach i wszędzie gdzie się da Wrzuć do dziennika jakieś fotki z przebieralni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.08.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Jabol , a Ty lubisz wredne bo jesli nie- to lepiej nie zaczynaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 29.08.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Insynułujesz że zaiba wredna ?? Lubie diabliczki wiedzące czego chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts