izat 30.08.2006 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 żaba, a mnie mimo wszystko szokuje natrętne podglądactwo może akurat należysz do tych, które to lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 30.08.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Proponuję przeczytać - to wszystko wyjaśni http://www.duzohumoru.pl/galeria_zdjec/fotki/autentyki024.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 30.08.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 to nie jest zabawne .. mnie zdazyło się to samokiedy ostatnio przymierzałem biustonosz nagle w szparze kotary w pewnej odległościnatknąłem się na natarczywe pozbawione dyskrecji wspojrzenie laski,ktora co ciekawe była w towarzystwie faceta o niebo atrkacyjnieszego ode mnie ... a facet nie okazał zupełnie zainteresowania ... lub był subtelniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 30.08.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 a toge sie wdziewa na gole ? nie, z reguły zachowuje się majteczki Szkoda - ale może to i lepiej - mniej bęzie ciągneło do zmiany zawodu lepiej, lepiej jest przynajmniej o czym mysleć w czasie rozpraw ja nie lubie jak tak wszytsko widać czy toga ma jakies małe kieszonki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisga 06.09.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 po raz kolejny będąc na zakupach w sklepiku z ubrankami widziałam faceta podglądacza upajającego się widokiem babeczek w samej bieliźnie ustawia się na linii przymierzalni i podgląda rozbierające się kobitki a gdzie jest ten sklep ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 06.09.2006 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 po raz kolejny będąc na zakupach w sklepiku z ubrankami widziałam faceta podglądacza upajającego się widokiem babeczek w samej bieliźnie ustawia się na linii przymierzalni i podgląda rozbierające się kobitki a gdzie jest ten sklep ? w warszawie zapraszam, zaprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.09.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Proponuję przeczytać - to wszystko wyjaśni http://www.duzohumoru.pl/galeria_zdjec/fotki/autentyki024.jpg Ja tam już wolę, żeby mój małż miał tę asteriosklerozę niż na biusty cudze się wgapiał codziennie Ja się nie wgapiam na cudze tyłeczki. No chyba że czasami pod wpływem impulsu. Ale nie natarczywie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 06.09.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Dziewczynki przecie wy jesteście stworzone dla nas. Istniejecie tylko dla nas Kobiecość bez meżczyzn to jakaą iluzja. Więc jak faceci na was patrzą to chyba dobrze nie ?? Moze to i mile, czasami jak jakis przystojniaczek popatrzy dluzej... Mozna spojrzec ale nie GAPIC SIE! Mieszkam w Rzymie, wlosi to dopiero sie gapia! Wydaje sie ze kazdy to zboczeniec! Bez wzgledu na wiek - gapia sie, gwizdza, mlaskaja i nie wiem co tam jeszcze by zwrocic uwage i na nich spojrzec, staraja sie sciagnac cie wzrokiem. Potrafia zwolnic jadac auem by lepiej sie przyjrzec.... Ja tego nie lubie! A juz na pewno nie w takiej ilosci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 06.09.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 He,he to ja juz teraz rozumiem wszystko. Na zajeciach z rysunku zawsze sie zastanawialem , czemu modelka sciaga gacie za parawanem po czym bez zenady wychodzi z wytrzeszczonym wzgorkiem lonowym, frontem do bandy klientow, prezentujac wszystko w co ja natura wyposazyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisga 06.09.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Ja się nie wgapiam na cudze tyłeczki. po tym co napisałaś i tonie tego zdania ......mysle ze masz cheć zacząć cudze TYŁECZKI .....brzmi apetycznie ps ...nie tlumacz sie ...bo tlumaczą sie "słabi" i "winni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 06.09.2006 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 ja lubię patrzeć na wszystko ale subtelnie nikogo nie pożeram wzrokiem chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisga 06.09.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 nikogo nie pożeram wzrokiem chyba a to zalezy od postrzegania osoby ktora obserwujesz subtelnie przestan ...bo nie zasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.09.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Ja się nie wgapiam na cudze tyłeczki. po tym co napisałaś i tonie tego zdania ......mysle ze masz cheć zacząć cudze TYŁECZKI .....brzmi apetycznie ps ...nie tlumacz sie ...bo tlumaczą sie "słabi" i "winni" Rozpracowałeś mnie Od jutra strzeżcie się panowie! Żaden zgrabny tyłeczek w tym mieście nie uniknie mego wzroku Chrzanić konwenanse, wstyd i skrępowanie.....od dzisiaj będziemy się z Izat bezwstydnie wgapiać w męskie pośladki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisga 06.09.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Chrzanić konwenanse, wstyd i skrępowanie.....od dzisiaj będziemy się z Izat bezwstydnie wgapiać w męskie pośladki oki ..jak opanujecie do perfekcji przechodzimy do nastepnego kroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.09.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Ło matko, to dopiero początki......opanowanie do perfekcji może jednak zająć nieco czasu, a tego następnego kroku żem taka ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisga 06.09.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 a tego następnego kroku żem taka ciekawa spoko spoko ....powolutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 06.09.2006 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 w subtelności gapienia jestem profesjonalistką :D:D:D to co robimy dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 07.09.2006 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ja lubię patrzeć na wszystko ale subtelnie nikogo nie pożeram wzrokiem chyba Skarbie bo jeszcze mnie nie widziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.09.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Jabko, co za skromność Rozumiem, wychodzisz z założenia, że kobiety lubią pewnych siebie......Hmm....niestety masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 07.09.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 izat gdzieś napisała że "leżeć i pachnieć" to też zajęcie. Tak mi sie to jakoś spodobało Lubię jak kobieta pachnie...kobietą Kuleczko słoneczko ja nic nie zakładam. Pewnosci siebie nauczyło mnie życie a głównie własnie kobiety I wielu innych rzeczy także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts