Pawson 07.09.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Pewnosci siebie nauczyło mnie życie a głównie własnie kobiety I wielu innych rzeczy także znaczy się gotować, prać i prasować .?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 07.09.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 nie nie Prasowanie zwłaszcza koszul jest poza moimi umiejętnosciami manualnymi. Chyba dlatego że nigdy nie chciałem się nauczyć Jedyne co to faktycznie lubię gotować...ale nie zupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.09.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Proszę, jak się Jabko reklamuje: przystojny (wiem bo widziałam fotkę ) , pewny siebie( ale nie arogancki), ma samochód i umie gotować Pogratulować pani Jabkowej. Ps. to czego Cię te kobiety nauczyły jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 07.09.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Z tym samochodem to troche lipa. To nie samochód - to Fiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Z tym samochodem to troche lipa. To nie samochód - to Fiat No i tu sprawa się rypła............ fiat ???????????........... Jabko - come on .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.09.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 To już wiemy czemu te szyby takie wrażliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 07.09.2006 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Z tym samochodem to troche lipa. To nie samochód - to Fiat faktycznie nie samochód hlipp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ale se człowieku nasr... w życiorys ... jeszcze możesz powiedzieć że to literówka i miał być Ford Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 07.09.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Z tym samochodem to troche lipa. To nie samochód - to Fiat eeeeeeeee zaraz wyjdzie ze szyba wypadła ze starości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 07.09.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ale se człowieku nasr... w życiorys ... jeszcze możesz powiedzieć że to literówka i miał być Ford mała różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ale se człowieku nasr... w życiorys ... jeszcze możesz powiedzieć że to literówka i miał być Ford mała różnica ale jednak troche lepiej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.09.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Mnie tam fiat bardzo miło się kojarzy. Mój pierwszy chłopak fiacikiem mnie nawiedzał i na dysko woził. Oczywiście nie tylko mnie, ale całe towarzystwo bywało że i 8 osób wlazło Fajne to były czasy......takie odległe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.09.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Mnie tam fiat bardzo miło się kojarzy. Mój pierwszy chłopak fiacikiem mnie nawiedzał i na dysko woził. Oczywiście nie tylko mnie, ale całe towarzystwo bywało że i 8 osób wlazło Fajne to były czasy......takie odległe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 08.09.2006 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 ale se człowieku nasr... w życiorys ... jeszcze możesz powiedzieć że to literówka i miał być Ford Niestety to Fiat Tipo 1,6 i.e I panowie nie liczy się marka tylko kierowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 08.09.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 ale se człowieku nasr... w życiorys ... jeszcze możesz powiedzieć że to literówka i miał być Ford Niestety to Fiat Tipo 1,6 i.e I panowie nie liczy się marka tylko kierowca taki sam mit jak stwierdzenie "nie liczy sie rozmiar......" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 08.09.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Niestety to Fiat Tipo 1,6 i.e Maly z wtryskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 08.09.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 ale se człowieku nasr... w życiorys ... jeszcze możesz powiedzieć że to literówka i miał być Ford Niestety to Fiat Tipo 1,6 i.e I panowie nie liczy się marka tylko kierowca Zwłaszcza jak trzeba trochę popchnąć ..... (bo się zepsuł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 08.09.2006 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Panowie,przywołuję Was do porządku ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.09.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Panowie, przywołuję Was do porządku ......... a po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 08.09.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Panowie, przywołuję Was do porządku ......... nie pchnął Cie nigdy inny kierowca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts