kuleczka 08.09.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 yyyy....eeee...ten tego....co to ja chciałała powiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.09.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 ze wolis ciągnąc niz pchać ...ale to nie to co myslisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.09.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ależ ja nic nie myślę w ten deseń Zresztą zimą często ciągnęłam innych kierowców, bo mam napęd na 4 koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 08.09.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ależ ja nic nie myślę w ten deseń Zresztą zimą często ciągnęłam innych kierowców, bo mam napęd na 4 koła Z wrażenia zamiast napęd przeczytałem popęd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadra 08.09.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 mówią, że głodnemu to zawsze chleb na myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 08.09.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 mówią, że głodnemu to zawsze chleb na myśli... my jesteśmy głodni zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 08.09.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 mówią, że głodnemu to zawsze chleb na myśli... Taa, a Ty zamiast nakarmić głodnego to się jeszcze będziesz nabijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 08.09.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Nie wiem czy wspomniałem że mam welurowe tapicerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 08.09.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ej zima idzie a nie wiosna Ja tu budową zajęta, chłop tyż a wy skąd tyle energii macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadra 08.09.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 pewnie gawędziarze po prostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.09.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ej zima idzie a nie wiosna Ja tu budową zajęta, chłop tyż a wy skąd tyle energii macie? Bo Oni mają popęd na 4 koła Chłopaki jak wy tacy głodni, to zapraszam do KFC, jedzenie to może średnie, ale obsługa młoda i nieprzechodzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.09.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ej zima idzie a nie wiosna Ja tu budową zajęta, chłop tyż a wy skąd tyle energii macie? Bo Oni mają popęd na 4 koła Chłopaki jak wy tacy głodni, to zapraszam do KFC, jedzenie to może średnie, ale obsługa młoda i nieprzechodzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.09.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 pewnie gawędziarze po prostu... a erotoman to gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 08.09.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ej zima idzie a nie wiosna Ja tu budową zajęta, chłop tyż a wy skąd tyle energii macie? Bo Oni mają popęd na 4 koła Chłopaki jak wy tacy głodni, to zapraszam do KFC, jedzenie to może średnie, ale obsługa młoda i nieprzechodzona Ej napęd popęd na 4 koła w fiacie tipo??? Macie racje to erotomani - gawędziarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 08.09.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 prowokatorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 08.09.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Gawędziarze erotomani jak nic. Ja na ten przykład wszystko wiem z opowiadań kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.09.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Nie wiem czy wspomniałem że mam welurowe tapicerki zainteresowałam sie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 08.09.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 No dobra. Dementuję plotki - wypchana szyba była w Fordzie Fiesta. We Fiacie była podgnieciona podsufitka. Ale mniejsza z tym Miało być o podglądaniu więc się wywnętrzę: Nie wiem jak wy ale ja uwielbiam spoglądać na kobiety. Najbardziej lubię oczy a zaraz po nich kształtne tyłeczki w materiałowych spodniach i seksownych spódnicach. Następne w kolejności są nogi i dłonie Tylko nie tu o fetyszyzm nie sądzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.09.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Jak na fetyszystę, to masz za mało sprecyzowane upodobania. Gdybyś był w stanie ....... tylko wąchając w trakcie spocone pachy, to co innego Zresztą pisałeś wcześniej, że lubisz jak kobieta pachnie kobietą Kurde, Jabko, przy Twoich wymaganiach, to jestem bez szans nawet na małe spoglądnięcie...cóż...taki lajf..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 08.09.2006 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Nie wiem czy wspomniałem że mam welurowe tapicerki podgrzewane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts