Pawson 12.09.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 A jaki masz kolor włosów ?? bakłażanowy My lepsza część ludzkości rozróżniamy tylko niezły blond, brzydki blond, ostre rude, wredne rude, gorace czarne i zmierzłe czarne. Żadnych bażakałanowowych nie znamy. to ja widze że ty i tak jestes ekspert bo wykraczasz poza standardowy zestaw: jasne, ciemne i .... nie pamiętam - nie zwróciłem uwagi (jakieś 90%) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.09.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 to ja widze że ty i tak jestes ekspert bo wykraczasz poza standardowy zestaw: jasne, ciemne i .... nie pamiętam - nie zwróciłem uwagi (jakieś 90%) Koneser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.09.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 to ja widze że ty i tak jestes ekspert bo wykraczasz poza standardowy zestaw: jasne, ciemne i .... nie pamiętam - nie zwróciłem uwagi (jakieś 90%) Koneser dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 12.09.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 A jaki masz kolor włosów ?? bakłażanowy My lepsza część ludzkości rozróżniamy tylko niezły blond, brzydki blond, ostre rude, wredne rude, gorace czarne i zmierzłe czarne. Żadnych bażakałanowowych nie znamy. to ja widze że ty i tak jestes ekspert bo wykraczasz poza standardowy zestaw: jasne, ciemne i .... nie pamiętam - nie zwróciłem uwagi (jakieś 90%) ciekawe jak to jest, że u kolezanek np. w pracy (ale oczywiście tych na które zwracamy uwagę ) zauważamy zmianę fryzury, nowy ciuch itd. a nasze żony musiałyby zmienić włosy z blond na czarne lub odwrotnie żeby zacząć się zastanawiać, że coś się zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 12.09.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Dokładnie I zawsze pamiętamy kolor oczu kolezanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 12.09.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 WŁAŚNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.09.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 A jaki masz kolor włosów ?? bakłażanowy My lepsza część ludzkości rozróżniamy tylko niezły blond, brzydki blond, ostre rude, wredne rude, gorace czarne i zmierzłe czarne. Żadnych bażakałanowowych nie znamy. to ja widze że ty i tak jestes ekspert bo wykraczasz poza standardowy zestaw: jasne, ciemne i .... nie pamiętam - nie zwróciłem uwagi (jakieś 90%) ciekawe jak to jest, że u kolezanek np. w pracy (ale oczywiście tych na które zwracamy uwagę ) zauważamy zmianę fryzury, nowy ciuch itd. a nasze żony musiałyby zmienić włosy z blond na czarne lub odwrotnie żeby zacząć się zastanawiać, że coś się zmieniło Albo piszesz bzdury, albo my jeszcze z M. do takiego etapu nie doszliśmy. Ten mój zauważy najdrobniejszą zmianę...nic nie ujdzie jego uwadze Jeśli jednak kiedyś to się zmieni, to pozostaje tylko zostać czyjąś koleżanką z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.09.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 A jaki masz kolor włosów ?? bakłażanowy My lepsza część ludzkości rozróżniamy tylko niezły blond, brzydki blond, ostre rude, wredne rude, gorace czarne i zmierzłe czarne. Żadnych bażakałanowowych nie znamy. to ja widze że ty i tak jestes ekspert bo wykraczasz poza standardowy zestaw: jasne, ciemne i .... nie pamiętam - nie zwróciłem uwagi (jakieś 90%) ciekawe jak to jest, że u kolezanek np. w pracy (ale oczywiście tych na które zwracamy uwagę ) zauważamy zmianę fryzury, nowy ciuch itd. a nasze żony musiałyby zmienić włosy z blond na czarne lub odwrotnie żeby zacząć się zastanawiać, że coś się zmieniło Albo piszesz bzdury, albo my jeszcze z M. do takiego etapu nie doszliśmy. Ten mój zauważy najdrobniejszą zmianę...nic nie ujdzie jego uwadze Jeśli jednak kiedyś to się zmieni, to pozostaje tylko zostać czyjąś koleżanką z pracy dziwny gość ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.09.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Tylko nie mów MU tego, bo się załamie. W końcu żyje w przekonaniu, że to normalne...kochać żonę i takie tam pierdoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.09.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Tylko nie mów MU tego, bo się załamie. W końcu żyje w przekonaniu, że to normalne...kochać żonę i takie tam pierdoły oj az tak to nie mialo zabrzmiec po prostu facet wg mnie niebardzo zwraca uwage na takie rzeczy z kochaniem nie ma to nic wspolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.09.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Mój mąż na pytanie: "No, kochanie, jak Ci się podoba?" niezmiennie odpowiada : "Byłaś u fryzjera ?????????" A mnie chodziło o nową bluzkę:) Ale nie wpływa to jakoś negatywnie na moje samopoczucie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.09.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ja jak cos mi nie gra u znajomych pci przeciwnej to mowie ... "jakos inaczej wygladasz ..umyłaś włosy ??" zona do fryzjera nie chodzi wiec problem odpada ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.09.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Cóż...choć mam inne zdanie, to nie będę polemizować...w końcu nie jestem facetem (chodzi mi o to zwracanie uwagi 3 posty wyżej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.09.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ja jak cos mi nie gra u znajomych pci przeciwnej to mowie ... "jakos inaczej wygladasz ..umyłaś włosy ??" zona do fryzjera nie chodzi wiec problem odpada ... Pawson Koniecznie powiedz żonie, że pozbawia się ogromnej przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.09.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ja jak cos mi nie gra u znajomych pci przeciwnej to mowie ... "jakos inaczej wygladasz ..umyłaś włosy ??" zona do fryzjera nie chodzi wiec problem odpada ... Pawson Koniecznie powiedz żonie, że pozbawia się ogromnej przyjemności moja A juz pare razy byla pod fryzjerem bo ja kusilo ale jednak zostaje zawsze jak jest .. ladne, dlugie, podcinane w domu ... mi sie strasznie podobaja (zwłaszcza rozpuszczone ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.09.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ja jak cos mi nie gra u znajomych pci przeciwnej to mowie ... "jakos inaczej wygladasz ..umyłaś włosy ??" zona do fryzjera nie chodzi wiec problem odpada ... Pawson Koniecznie powiedz żonie, że pozbawia się ogromnej przyjemności moja A juz pare razy byla pod fryzjerem bo ja kusilo ale jednak zostaje zawsze jak jest .. ladne, dlugie, podcinane w domu ... mi sie strasznie podobaja (zwłaszcza rozpuszczone ...) A tu Cię mam kotku I to mówi ten, uwagi nie zwraca na takie pierdoły Czyli moje na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 12.09.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ja jak cos mi nie gra u znajomych pci przeciwnej to mowie ... "jakos inaczej wygladasz ..umyłaś włosy ??" zona do fryzjera nie chodzi wiec problem odpada ... Pawson Koniecznie powiedz żonie, że pozbawia się ogromnej przyjemności moja A juz pare razy byla pod fryzjerem bo ja kusilo ale jednak zostaje zawsze jak jest .. ladne, dlugie, podcinane w domu ... mi sie strasznie podobaja (zwłaszcza rozpuszczone ...) A tu Cię mam kotku I to mówi ten, uwagi nie zwraca na takie pierdoły Czyli moje na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.09.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ja jak cos mi nie gra u znajomych pci przeciwnej to mowie ... "jakos inaczej wygladasz ..umyłaś włosy ??" zona do fryzjera nie chodzi wiec problem odpada ... Pawson Koniecznie powiedz żonie, że pozbawia się ogromnej przyjemności moja A juz pare razy byla pod fryzjerem bo ja kusilo ale jednak zostaje zawsze jak jest .. ladne, dlugie, podcinane w domu ... mi sie strasznie podobaja (zwłaszcza rozpuszczone ...) A tu Cię mam kotku I to mówi ten, uwagi nie zwraca na takie pierdoły Czyli moje na wierzchu a nie bede sie upierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boska_arnika 12.09.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Poważnie? Nie zauważacie u żon zmian? Co one musiałyby zrobić żeby Wam się ciągle podobać? Żeby wy faceci (mężowie) wciąż zauważaliście swoje żony jako piękne i atrakcyjne? Po jakim czasie uważacie że czas na zmiany? A jaki masz kolor włosów ?? bakłażanowy My lepsza część ludzkości rozróżniamy tylko niezły blond, brzydki blond, ostre rude, wredne rude, gorace czarne i zmierzłe czarne. Żadnych bażakałanowowych nie znamy. to ja widze że ty i tak jestes ekspert bo wykraczasz poza standardowy zestaw: jasne, ciemne i .... nie pamiętam - nie zwróciłem uwagi (jakieś 90%) ciekawe jak to jest, że u kolezanek np. w pracy (ale oczywiście tych na które zwracamy uwagę ) zauważamy zmianę fryzury, nowy ciuch itd. a nasze żony musiałyby zmienić włosy z blond na czarne lub odwrotnie żeby zacząć się zastanawiać, że coś się zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.09.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 a nie bede sie upierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts