Pawson 12.09.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 a nie bede sie upierał chociaz swoje wiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 13.09.2006 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 tak to już jest urządzone, że zawsze bardziej pociąga i interesuje to co nieznane ..... podglądactwo też jest tego dowodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 14.09.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 tak to już jest urządzone, że zawsze bardziej pociąga i interesuje to co nieznane ..... podglądactwo też jest tego dowodem Im owoc bardziej zakazany tym lepiej smakuje, ciekawe jak to ma się do jabłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 14.09.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Jablko wychodzi na to ze jesteś baznadziejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 14.09.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Jablko wychodzi na to ze jesteś baznadziejny Zależy od tego czy jablko jest robaczywe, takie nie smakują dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 14.09.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 moge Ci w sekrecie powiedzieć że PODOBNO (tak mówią kolezanki z forum) ma fajowy ogonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 14.09.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 moge Ci w sekrecie powiedzieć że PODOBNO (tak mówią kolezanki z forum) ma fajowy ogonek Ale jabłko ma fajowy ogonek czy robaczek w tym jabłku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 14.09.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 a tego czy Jabłko ma owsiki czy tasiemca to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 14.09.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 a tego czy Jabłko ma owsiki czy tasiemca to nie wiem Nawet z opowiadań? Koleżanki z forum nic na ten temat nie opowiadały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.09.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A wiecie co jak za ch....... nie wiem co znaczy te ch......... w tytule wątku roznie sie mi kojarzy co spojrze na ten watek to sie zastanawiam - jacy ci podgladacze są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 14.09.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A wiecie co jak za ch....... nie wiem co znaczy te ch......... w tytule wątku roznie sie mi kojarzy co spojrze na ten watek to sie zastanawiam - jacy ci podgladacze są? Coś mi sięwydaje ze masz takie samo skojarzenie co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 14.09.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A wiecie co jak za ch....... nie wiem co znaczy te ch......... w tytule wątku roznie sie mi kojarzy co spojrze na ten watek to sie zastanawiam - jacy ci podgladacze są? Coś mi sięwydaje ze masz takie samo skojarzenie co ja charyzmatyczni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 14.09.2006 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A wiecie co jak za ch....... nie wiem co znaczy te ch......... w tytule wątku roznie sie mi kojarzy co spojrze na ten watek to sie zastanawiam - jacy ci podgladacze są? Coś mi sięwydaje ze masz takie samo skojarzenie co ja charyzmatyczni? dobre :D:D:D ale to nie to słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 14.09.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A wiecie co jak za ch....... nie wiem co znaczy te ch......... w tytule wątku roznie sie mi kojarzy co spojrze na ten watek to sie zastanawiam - jacy ci podgladacze są? Coś mi sięwydaje ze masz takie samo skojarzenie co ja charyzmatyczni? dobre :D:D:D ale to nie to słowo To może konkurs na skojarzenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.09.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 a ja wiem a ja wiem co dostane w nagrode ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.09.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A wiecie co jak za ch....... nie wiem co znaczy te ch......... w tytule wątku roznie sie mi kojarzy co spojrze na ten watek to sie zastanawiam - jacy ci podgladacze są? Agnieszka ... to nie to wstydziłabyś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 14.09.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 a ja wiem a ja wiem co dostane w nagrode ? jeśli publicznie pokazesz to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 14.09.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Chciałem tylko przypomnieć ze to nie jest wątek o jabku A podglądacze są na przykłąd CHojnie obdarzeni przez naturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 14.09.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 a ja wiem a ja wiem co dostane w nagrode ? jeśli publicznie pokazesz to tak Zależy jeszcze co ma publicznie pokazać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 14.09.2006 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 no niestety pudło za pudłema nagroda czeka ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts