gośka57 27.08.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Czy ktoś z Was ma takie połączenie. Jak to wygląda? Chodzi mi o podłogę na parterze. Na poddaszu ma być klepka. Schody chciałabym też wykończyć drewnem, ale zastanawiam się, czy takie zestawienie "zagra". Proszę o sugestie. Zdjęcia mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 27.08.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Schody mam drewniane - z poddasza na parter - ażurowe, do piwnicy obłożone drewnem betonowe. W holu na parterze gres, na poddaszu parkiet. Niestety, przejrzałam zdjęcia, ale nie widzę takiego, żeby było dobrze widac to połączenie. Uważam, że spokojnie dreno z płytkami może być. Mnie się bardzo to połączenie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 28.08.2006 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Kofi, bardzo dziękuję za odzew. Ja też myślę o gresie w holu, ale schody na poddasze są pełne i chciałabym je obłożyć drewnem. Na górze też planuję parkiet. Szkoda, że nie masz jakiegoś zdjęcia, bo u mnie wyobraźnia plastyczna chyba trochę szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yvett 28.08.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Ja też mam schody pełne, obłożone drewnem, na poddaszu podłoga drewniana, na parterze w holu z płytek i jest bardzo dobrze. Niestety nie mam zdjęcia, które oddałoby w pełni wygląd takiego połączenia. Ale szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doli 28.08.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 moi znajomi będą mieli na dole gres a schody na góre obłożone drewnem - poradziłam im aby podstopnice zrobili z tego samego gresu co dół a stopnie drewniane. Myślę, że będzie to dobrze wyglądało. PzdrDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 28.08.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 A ja mam jaśniutki, matowy, kremowy grs i do tego będą ciemne orzechowe schody i w salonie ciemna podłoga pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 28.08.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 A ja mam gres Karbon Opoczno cały parter tylko pomieszczenia różnią się kolorystycznie, a schody całe drewniane dębowe. Ładnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 28.08.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 I ja tak mam. To jest w holu płytki a schody obłożone drewnem (stopnie, na podstopniach mam tylko listwę).Conieco widać na zdjęciu "schody 2" w mojej galerii - link w podpisie. Jak dla jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 28.08.2006 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Dodaliście mi odwagi, bo trochę się bałam, jak to będzie wyglądało. Chociaż ostatecznej decyzji nadal nie podjęłam. Nie mogę się zdecydować, czy wolę gres, czy drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadra 29.08.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 gośka57polecam drewno z gresem wygląda bardzo dobrze. Ja na parterze mam gres, choć też zastanawiałam się nad klepką. Już po pierwszym sezonie letnim przekonałam się, że gres to super rozwiązanie na parter - klepka dawno musiałaby być cyklinowana (pies, imprezy w butach, piach z piaskownicy, itepe itede) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.08.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Mam podobnie, gres w holu, a schody są drewniane dębowe barwione na złoty dąb. Polecam takie połączenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 31.08.2006 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 A dleczegóż by miało źle wyglądać? Drweno i gres dobrze się komponują o ile tylko kolory są dobrze dobrane. Tylko dlaczego drewno akurat na schody, a gres - na podłogę? Schody się bardziej ścierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samocha 33 01.09.2006 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Na holu proponuje gres. Lepszy w utrzymaniu czystości (woda, piach, koleżanki na szpilkach, domowe zwierzęta itd) mniej sie sciera. Na schodach drzewo. Wycisza i mieszkanie jest przytulniejsze. Ja tak mam. W holu i kuchni- otwartej , gres. Na tym samym poziomie - w jadalni i na schodach dąb. Bardzo praktyczne. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts