Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaaj- domek na 102

Recommended Posts

• Odpowiedzi 315
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nie mam chwilowo neta, więc chwilowo zejde z eteru, wybaczcie,

na budowie meksyk, myśsle że w tym tygodniu chłopcy dokończą dzieło, ale to tylko teoria nie zweryfikowana jeszcze przez praktykę, a jak będzie to sie przekonamy, od poniedziałku urlop, więc czeka mnie niezłe sprzątanie, no i upragnione święta przy kominku, mam nadzieje że spadnie troche śniegu, pozdrawiam, trzymajcie kciuki

witaj

zaskoczyly mnie bardzo Twoje łazienki

a wiesz dlaczego?

ostatnio robilismy w biurze łazienkę

wymyslilam sobie ze swietnie wygladalaby ona w plytkach INVERNO i je zamowilam

jednak gdzy "przespalam sie" z tym pomyslem stwierdzilam, ze do biura one nie pasuja i zadzwonilam do hurtowni, aby zmienili moje zamowienie

postanowilam, ze lazienka bedzie w plytkach HOMME :D

teraz jest juz ona prawie skonczona i wyglada znakomicie

Twoje lazienki prezentuja sie swietnie

bede podgladac, zeby zobaczyc efekr koncowy

pozdrawiam

dziękuję wszystkim za miłe słowa, przyda się trochę otuchy,

jesteśmy już bardzo zmęczeni i zniecierpliwieni, bo wykończeniówka bardzo się przedłuża, już drugi tydzień grudnia a u nas bałagan konkretny, mam wrażenie że wszystko ciągnie się w nieskończoność, a w dodatku co raz to pojawiają się nowe perypetie,

np. w piątek na nasze zapytanie czy na pewno wystarczy parkietu, makgajwer zapewnił że nie mamy się o co martwić bo jeszcze zostanie, a już dnia następnego nasze obawy sięgnęły zenitu, bo okazało się że tylko 3 metry zabrakło, i co wy na to, niezła jazda, ale na szczęście sytuacja została opanowana, parkiet dokupiony, ale tych nerwów, jakich musieliśmy doświadczyć nikt nam nie cofnie,

takich perypetii jest multum, np. maggajwer stwierdził, że zajmie się zamówieniem luster, było mi to na rękę, zawsze to jedna sprawa z wokandy mniej, ale doświadczenie uczy aby nie wierzyć nikomu i niczemu, jak sam czegoś nie dopilnujesz, to dupa blada, sorki, i tak nie chciałam mieć luster frezowanych, a mam, i co teraz albo się z tym pogodzić albo bić i zamawiać następne, paranoja,

stolarz, kolejny fachowiec za dychę, już nie mogę na nich patrzeć, tak wymierzył kominek, że okazało się że półka na kominku wystaje tylko pół metra, przecież to taka niewielka różnica :x , pomyłki się zdazrzają nawet i półmetrowe,

wszystkich tych fachowców bym włożyła do jednego wora i za okno,

firma montująca drzwi także przesunęła montaż bo okazało się że przy dwóch drzwiach naruszona jest szyba, więc nie przyjechali, i przyjadą w bliżej nie określonym terminie,

i co jeszcze, zaraz zaraz coś znajdę,

aha, elektryk wczoraj montując wąż świetlny w łazience stwierdził że na długości 0,5 metra wąż nie świeci, i przecież można to tak zostawić, no bo co tam,

co nas jeszcze czeka nie wiem, mój mąz wczoraj stwierdził, że należy skombinować na święta więcej opłatka niż zwykle, bo najprawdopodobniej maggajwery spędzą okres świąteczny z nami :wink:

nie wiem jak z tym wszystkim sobie poradzimy, zaczyna być bardzo nerwowo, ale na pewno jakoś damy radę, lepiej lub gorzej byle do przodu,

dzisiaj mają przywieść mebelki do kuchni, no chyba że i ci się spóźnia :wink:

od poniedziałku urlop ze szmatką w ręku, jak fajnie................... :p

kochani trzymajcie mocno kciuki, abyśmy to wszystko przetrzymali i nie sfiksowali, a ja obiecuję wam że podam numerki kolorków i wszystko co was interesuje z mojej strony , ale już po świętach jak się wszystko uspokoi, jak na nowo poukładam nasze życie :lol:

• 2 weeks później...

Radosnych Świąt

i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku.

Niech wszystko ułoży się po Waszej myśli.

Niech spełnią się marzenia i zrealizują pragnienia.

http://www.pcarena.pl/zdjecia/choinka.jpg