roszponka 10.12.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Kaaj gdzie jesteś Czekamy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 11.12.2006 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 nie mam chwilowo neta, więc chwilowo zejde z eteru, wybaczcie,na budowie meksyk, myśsle że w tym tygodniu chłopcy dokończą dzieło, ale to tylko teoria nie zweryfikowana jeszcze przez praktykę, a jak będzie to sie przekonamy, od poniedziałku urlop, więc czeka mnie niezłe sprzątanie, no i upragnione święta przy kominku, mam nadzieje że spadnie troche śniegu, pozdrawiam, trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belial 12.12.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Kaaj mozesz podac numer tego koloru czekoladowego i firme jesli pamietasz. Ile razy trzeba bylo malowac zeby wyszedl taki fajny kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.12.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Ale ładne wnętrza się szykują Podoba mi się kolorystyka, no i podobają mi się płytki w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 12.12.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 witaj zaskoczyly mnie bardzo Twoje łazienki a wiesz dlaczego? ostatnio robilismy w biurze łazienkę wymyslilam sobie ze swietnie wygladalaby ona w plytkach INVERNO i je zamowilam jednak gdzy "przespalam sie" z tym pomyslem stwierdzilam, ze do biura one nie pasuja i zadzwonilam do hurtowni, aby zmienili moje zamowienie postanowilam, ze lazienka bedzie w plytkach HOMME teraz jest juz ona prawie skonczona i wyglada znakomicie Twoje lazienki prezentuja sie swietnie bede podgladac, zeby zobaczyc efekr koncowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 13.12.2006 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 dziękuję wszystkim za miłe słowa, przyda się trochę otuchy, jesteśmy już bardzo zmęczeni i zniecierpliwieni, bo wykończeniówka bardzo się przedłuża, już drugi tydzień grudnia a u nas bałagan konkretny, mam wrażenie że wszystko ciągnie się w nieskończoność, a w dodatku co raz to pojawiają się nowe perypetie, np. w piątek na nasze zapytanie czy na pewno wystarczy parkietu, makgajwer zapewnił że nie mamy się o co martwić bo jeszcze zostanie, a już dnia następnego nasze obawy sięgnęły zenitu, bo okazało się że tylko 3 metry zabrakło, i co wy na to, niezła jazda, ale na szczęście sytuacja została opanowana, parkiet dokupiony, ale tych nerwów, jakich musieliśmy doświadczyć nikt nam nie cofnie, takich perypetii jest multum, np. maggajwer stwierdził, że zajmie się zamówieniem luster, było mi to na rękę, zawsze to jedna sprawa z wokandy mniej, ale doświadczenie uczy aby nie wierzyć nikomu i niczemu, jak sam czegoś nie dopilnujesz, to dupa blada, sorki, i tak nie chciałam mieć luster frezowanych, a mam, i co teraz albo się z tym pogodzić albo bić i zamawiać następne, paranoja, stolarz, kolejny fachowiec za dychę, już nie mogę na nich patrzeć, tak wymierzył kominek, że okazało się że półka na kominku wystaje tylko pół metra, przecież to taka niewielka różnica , pomyłki się zdazrzają nawet i półmetrowe, wszystkich tych fachowców bym włożyła do jednego wora i za okno, firma montująca drzwi także przesunęła montaż bo okazało się że przy dwóch drzwiach naruszona jest szyba, więc nie przyjechali, i przyjadą w bliżej nie określonym terminie, i co jeszcze, zaraz zaraz coś znajdę, aha, elektryk wczoraj montując wąż świetlny w łazience stwierdził że na długości 0,5 metra wąż nie świeci, i przecież można to tak zostawić, no bo co tam, co nas jeszcze czeka nie wiem, mój mąz wczoraj stwierdził, że należy skombinować na święta więcej opłatka niż zwykle, bo najprawdopodobniej maggajwery spędzą okres świąteczny z nami nie wiem jak z tym wszystkim sobie poradzimy, zaczyna być bardzo nerwowo, ale na pewno jakoś damy radę, lepiej lub gorzej byle do przodu, dzisiaj mają przywieść mebelki do kuchni, no chyba że i ci się spóźnia od poniedziałku urlop ze szmatką w ręku, jak fajnie................... kochani trzymajcie mocno kciuki, abyśmy to wszystko przetrzymali i nie sfiksowali, a ja obiecuję wam że podam numerki kolorków i wszystko co was interesuje z mojej strony , ale już po świętach jak się wszystko uspokoi, jak na nowo poukładam nasze życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 13.12.2006 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 ale jak powiadał Kubuś Puchatek " w życiu trzeba być twardym a nie miętkim" DAMY RADĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 13.12.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 CZESC KAAJ mam pytanie donosnie tej łazienki homme , jaki kolor maja te ciemniejsze plytki braz czy szary?? bo gdzie czytalam ze one sa niby szare ale na zdjeciach u Ciebie to bardzij wygladaja jak braz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 13.12.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 sorry mialo byc odnosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 13.12.2006 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 ODNOŚNIE koloru, to jest on jak najbardziej szary, powiedziałabym że grafitowy, zdięcia były robione, jak jeszcze nie było właściwego oświetlenia w łazience, tak więc mogą troszkę przekłamywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 13.12.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Dzieki kaaj , a pamietasz ile kosztuje metr tych plytek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 13.12.2006 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 coś około 40 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 13.12.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 kaaj jeżeli możesz to napisz jaki wymiar ma pdwieszenie w przedpokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 13.12.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 prace postępują w zastraszającym tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 23.12.2006 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 uf, jak gorąco, właśnie wybieramy się po świąteczną choinkę, więc życzę wszystkim,którzy nas odwiedzą zdrowyc,pogodnych, rodzinnych i DOMOWYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 23.12.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Wesołych, spokojnych, radosnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2007. http://kartki.onet.pl/_i/d/stroik2_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 23.12.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 http://www.kartka.net.pl/kartki/g031.jpgWesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.12.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Radosnych Świąti wszelkiej pomyślności w Nowym Roku.Niech wszystko ułoży się po Waszej myśli.Niech spełnią się marzenia i zrealizują pragnienia. http://www.pcarena.pl/zdjecia/choinka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.12.2006 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 To będą niezapomniane Święta w nowym domku Wesołych Świąt!!!!! http://kartki.onet.pl/_i/d/kapliczka_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 30.12.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Kaaj życzę Ci duuużo szczęścia ,zdrowia w Nowym2007 Roku.Kaaj czy już mieszkasz??? http://kartki.onet.pl/_i/d/sylwester_tance_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts