Gość 01.04.2003 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 oj, Luśka, Luśka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 01.04.2003 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 A tak fajnie się czytało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 01.04.2003 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Oj Luśka, Luśka. Kiedy Ty zaczniesz doceniać lydera Sądzisz, że to Redakcja ma takie poczucie humoru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 02.04.2003 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 Dopiero dzisiaj udało mi wejśc na Forum. Frankai - jesteś MISTRZEM, a całej reszcie gratuluję udanej "akcji" !!! Pozdrawiam, Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 02.04.2003 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 bajerek. Żart naprawde cool. Gratuluje pomysłu. No chyba że... nie jest to zart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.04.2003 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Czy wszystko, co pisliście w tym wątku było nieprawdą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 04.04.2003 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Anonimowy - czy data powstania wątku nic Ci nie mówi. Pozdrawiam. Tak na marginesie Frankai to stary kawalarz i figlarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 04.04.2003 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 On 2003-04-01 20:27, Frankai wrote: Oj Luśka, Luśka. Kiedy Ty zaczniesz doceniać lydera Sądzisz, że to Redakcja ma takie poczucie humoru? Oj Frankai, tak to jest, jak się przelatuje co drugi wątek czytając co drugiego posta! Tyle się tu dzieje, że już nie nadążam. Poczekaj, zobaczysz jak Ci chęć na dowcipy zmaleje przy wykańczaniu domu!!!! A co do poczucia humoru Redakcji - lepiej nie wywołuj wilka z lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 04.04.2003 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Luśka - gdyby nie poczucie huumoru, to budowa dawno by mnie już wykończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 05.04.2003 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 On 2003-04-01 15:40, sanipro wrote: Do tego nażałoby dołożyć podatek kastracyjny Uważam, że należy się z mojej strony wyjaśnienie. Pisząc podatek kastracyjny miałem na myśli podatek za dokonanie cenzury tekstów niezgodnych z regulaminem. Jednak twórczość kieruje się swoimi prawami... Tak więc podana przez Opal definicja różni się od mojej. Jednak nie będę podejmował polemiki i nie zamierzam swojej definicji forsować, aby nie być posadzony o mataczenie. Ciekaw jestem tylko czy w USA obowiązuje podatek kastracyjny. Mam nadzieję, że nasz korespondent Frankai będzie mógł zaspokoić moją ciekawość. [ Ta wiadomość była edytowana przez: sanipro dnia 2003-04-05 21:15 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 05.04.2003 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 Sanipro - postaram się zbadać sprawę. Z pewnością jest tu podatek od zysków z lokat, obligacji i akcji. To już wiem, a interesowałem się tym wobec planów wprowadzenia tegoż (od akcji) w Polsce od 01.01.2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 05.04.2003 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 On 2003-04-05 21:01, sanipro wrote: On 2003-04-01 15:40, sanipro wrote: Pisząc podatek kastracyjny miałem na myśli podatek za dokonanie cenzury tekstów niezgodnych z regulaminem. Jednak twórczość kieruje się swoimi prawami... ... swoimi prawami ... taaaak ... myślę podobnie, lecz taki podatek nałożyłbym za cenzurę tekstu nie naruszającego regulaminu podatek za nadgorliwość - powiedzmy a polemizować ? cóż z tego, że miała być wiosna ... (kalendarzowa 21 marca ...) czy polemizować z czymś co nam się tylko wydaje, że tak być powinno ... ? byle do wiosny sanipro pozdrawiam sku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 07.04.2003 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 On 2003-04-05 23:22, skunks wrote: taki podatek nałożyłbym za cenzurę tekstu nie naruszającego regulaminu podatek za nadgorliwość - powiedzmy Widzę, że wywołałem skunksa z lasu. skunks ! Czy ty nie jesteś doradcą ministra finansów? Coś mi to przypomina. P.s. Jeżeli będziesz potrzebował imadła, mogę wskazać kto takim przyrządem dysponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 08.04.2003 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 saniopro słowo "podatek" użyłem jako przenośnie - (utrzymując konwencję wątku) aby zwrócić uwagę, że słowa które wypowiadamy znaczą tylko to co mówimy, a nie to co ktoś sądzi, ze mówimy ... Pewno rozumiesz co mam na myśli:wink: z tym imadłem to jeszcze się wstrzymajmy pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 11.04.2003 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 P.s. Jeżeli będziesz potrzebował imadła, mogę wskazać kto takim przyrządem dysponuje. Oho, znów do mnie pewno piją! W razie czego, Skunksy lubię i są pod ochroną Z mojej strony nic Ci Skunksiku nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 13.04.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2003 Lubisz Skunksy? i nic mi nie grozi ? - muszę się upewnić ! P.s. to chyba zbyt pochopnie odrzuciłem propozycję sanipro bo teraz czuję, że nie broniłbym się zbytnio przed zakolegowaniem z kimś, kto dysponuje takim imadłem ... Lusiu Przycisnęło tak, że zaczynałem się zastanawiać, o której odchodzi ostatni pociąg do Yumy ... :wink: pozdrówka sku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 13.04.2003 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2003 Jak to o której Skunksie? Zawsze 15.10 A moja wierzba wypuściła pięęęęękne baźki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 13.04.2003 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2003 na dzisiejszy do Yumy spóźniłem więc Krzaczek niepozorny, odwdzięcza sie baziami na Wielkanochttp://www.madzia.olp.pl/gify03/drzewo.gif zasłużył na kronikę Na spacerze dzisiejszym smyrknęła po trawie śliczna łasiczka, a była tak zafascynowana oślepiającym słoneczkiem, że nie zwracała na spacerowicza uwagi ... Stójke na dwu łapkach, nosek zadarty do góry wiercił zapachy, a oczka przymróżone od świecącego słoneczka - chłonęły Wiosnę ... [ Ta wiadomość była edytowana przez: skunks dnia 2003-04-13 21:18 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 13.04.2003 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2003 On 2003-04-13 18:58, skunks wrote: na dzisiejszy do Yumy spóźniłem Możesz jeszcze pojechać pociągiem pod specjalnym nadzorem. Radzę jednak abyś nie robił krzywdy pieseczkom, mróweczkom, koteczkom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 13.04.2003 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2003 byle do Yumy http://www.co.yuma.az.us/graphics/YumaLogo-m.gif sanipro byle do Yumy sku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts