premiumpremium 11.01.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 no to komentuj komentuj nie wiem jak to się stało ze dopiero wczoraj zobaczyłam Twoj wpis z września Bo masz za dużo spraw na głowie Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 23.01.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 domek nieduzy ale bardzo podoba to co zrobil z niego architekt. napewno bedzie bardzo praktyczny i przytulny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 25.01.2008 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 kaloosa, architekt jedynie przelał na papier to co ja mu kazałam... swoją drogą siedzieliśmy nad tym projektem dobre pół roku. Mam nadzieję, ze efekt końcowy będzie ładniejszy niz na rysunkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 25.01.2008 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Bo masz za dużo spraw na głowie za duzo? mi już głowy brakuje do jakichkolwiek spraw ale co ja Ci tu będę pisać zrobie sobie http://www.malinowyzdroj.pl rzecz jasna na emeryturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 21.02.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Cześć mocca. Zajrzałam dzisiaj do ciebie. Doszłam do murku z cegły, która "tako drogo, a tako dziurawo, piaskowato..." Uśmiałam się jak nie wiem. Ja sobie tako cegłe zostawię w kuchni, na kawałku ściany. Wprawdzie u mnie to ona zwykła była, ale po skuciu tynku ze starej części domku to jak ręcznie formowana wygląda Piękne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 21.02.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 zapomnialas dopisac, ze paskudno tez chciałabym mieć w domku taką cegłe, być może wykombinuję kawalek jakiejś scianki gdzieś... sama póki co musze zamówić na kominy i inne wykończenia na zewnątrz, a droga ta cholera jest dzięki za odwiedzinki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.02.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Przeczytałam jednym tchem ) cały dziennik... super Wam idzie ten remont/budowa ) podziwiam i też kibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 26.02.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 ...czesć...ale fajny domek i jak widze żadnego okna od ulicy no to kobitkom na wsi przykrość zrobiłaś....firanek nie zobaczą mnie krytykowano.. że pod las uciekłam (50m od drogi)... a co by dopiero gadały jakby zamurowac okna.....może to i dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 26.02.2008 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 ...czesć...ale fajny domek i jak widze żadnego okna od ulicy no to kobitkom na wsi przykrość zrobiłaś....firanek nie zobaczą mnie krytykowano.. że pod las uciekłam (50m od drogi)... a co by dopiero gadały jakby zamurowac okna.....może to i dobry pomysł firanek tyż nie będzie! żartuję, coś tam powieszę okna od drogi zamurowałam bo były północne i nic nie wnosiły do tego domu. Ale to nie koniec, na dniach powstanie jedno pośrodku, takie wysokie a wąskie, ma doświetlać klatkę schodową. Ale planowane jest ono witrazowe (jak jeszcze będzie mnie stać ) lub cos w podobie, także wnętrza z drogi pooglądac za bardzo się nie da... dzięki za odwiedzinki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 26.02.2008 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Anoleiz dzięki za odwiedziny, jak wyczytalam w Twoim tytule "ruina" od razu wiedziałam, ze musze wejść a jak weszłam to mi się bardzo skojarzyło z moją historią, choc miejsca nieco inne to jednak wszystko podobne... będziemy się śledzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 26.02.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 ja podziwiam.. i zazdroszczę, że już tak do przodu jesteście z przebudową najlepsze dopiero przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 26.02.2008 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 nie podziwiaj tylko bierz sie do roboty! zobaczysz... za rok o tej porze... przegonisz mnie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 11.03.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Fajna ta wasza chatka. Dużo już Wam się udało zrobić, ale też chyba dom nie był w bardzo opłakanym stanie. Ściany wyglądają ładnie i solidnie. Powodzenia w dalszych remontach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 14.03.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Biała dzięki za odwiedziny i dobre słowo rzeczywiście domek jest w dość dobrym stanie, sciany bardzo przyzwoite, całe i suche. Ale roboty jak widzisz... chetnie zagłębię się w Twoj dziennik bo zapowiada się ciekawie. Niech no tylko znajde chwilkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_www 20.03.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 mocca: [...] Aha- wieś przyszla oglądać co "uny wymysliły" i komentarz: tako drogo ta cegła a tako paskudno dziurawo i piaskowo (bo się kruszyla po dotknięciu) no... nie ma to jak aprobata specjalistów [...] :D ale się ubawiłem "Co łuny narobiły?" i "skąd łuny maju na te remonta? Bo aby remuntuju i remuntuju" - z takimi komentarzami sąsiadów "starszej daty" spotykaliśmy się podczas naszych prac. A tak w ogóle to szacuneczek za dotychczasowe postępy i powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 21.03.2008 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 tomek_www widze, ze kumasz z klimatem ale zauważam różnice w wymowie- u nas mówią uny, u Was łuny mąż prosił mnie bym mniej pisała nt wypowiedzi wsi, dlatego troche przestałam... ale byłoby co pisac, oj było... a po świętach rusza z podobną "przebudową" nasz sąsiad przez drogę, we wsi zakłady robią czyj dom lepij robiuny, wincy wytrzymo, no i oczywiście o efekt końcowy... aż się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 21.03.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Dużo miłości i uśmiechu w te Święta http://www.przedszkole134.poznan.pl/ilustracje/wielkanoc33.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 21.03.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/1803.JPG życzy Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 22.03.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Ładnie się już rozkręciliście Wesołych świąt :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 22.03.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 .Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego życzy TomKa http://images30.fotosik.pl/180/b174248b36d15022.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts