pokonewka 06.12.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 7 km na północ od Warszawy - ok. 200 zł/m2. Media w drodze kilometr do jeziora, pół kilometra od Wisły, 2 km do Kampinosu. Już prawie nasza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkza 06.12.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Będzin Grodziec - 14,6 PLN/m (czternaście sześćdziesiąt) łącznie z opłatami notarialnymi i pośrednikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwert 08.12.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Zakopane - budowlane od 400 PLN za metr w gore w biurach nieruchomości takie ceny rzucają ale to nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. faktycznie za 170zł/m2 działkę z widokiem i WZ da się kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 10.12.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 mieszkam w prawdziwej Warszawie, tu działek nie ma Tam gdzie buduję ok.60 km na północ od W-wy (pod Płońskiem) średnio 10 zł/m2 nieuzbrojone (głucha wieś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksetvipb 10.12.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 ...koło Krakowa, Zielonki, Januszowice, nieuzbrojona, pochyła... ... około10 000/a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kero 11.12.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Cyla napisał:Tylko nie pęknijcie ze śmiechu. 40 km od Bydgosczy ,wcale nie jakieś straszne zadupie 12 PLN za m2 Sory Cyla ale mówisz chyyba o ziemi rolnej bez planu zagospodarowania.Działki wokoło Bydgoszczy na chwilę obecną to najmarniejsza cena 60zł do 100zł. Ja kupiłem w lipcu po 11,5 ale ziemię rolną i trzeba kupić jej minimum 3 tysiące metrów. Nie jest więc to jeszcze działka budowlana. Ja mam już wszystko załatwione ale normalnie to tak nie idzie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sandokan32 15.02.2018 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Jakie są realne ceny działek w Halinowie koło Warszawy.Zaznaczam że nie interesują mnie ceny z ogłoszeń które wiszą w sieci po kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MhUser 15.02.2018 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 ja kupiłem za około 6k za ar 20 km od krakowa15km od krakowa to 15-20k za ar mówię o najtańszych porządnych działkach nie o działce przy autostradzie o szerokości 15m cenę kształtuje wyłącznie odległość od miastaniema znaczenia czy jest ładna, ustawna, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo.anna 15.02.2018 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Mało kto pisze, czy działki są uzbrojone, czy nie a to -wg mnie- jest akurat dosyć istotne. Po rozmowach ze znajomymi, zdecydowałam się w końcu na działkę może i troche droższą, ale za to W PEŁNI uzbrojoną. Jakoś nie miałam ochoty na trwające miesiące, a czasem nawet lata problemy z uzbrojeniem działki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 15.02.2018 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Mało kto pisze, czy działki są uzbrojone, czy nie a to -wg mnie- jest akurat dosyć istotne. Po rozmowach ze znajomymi, zdecydowałam się w końcu na działkę może i troche droższą, ale za to W PEŁNI uzbrojoną. Jakoś nie miałam ochoty na trwające miesiące, a czasem nawet lata problemy z uzbrojeniem działki... A to zależy od położenia działki,jak na jakiejś pipidowce to tak ale jeśli w cywilizowanym rejonie to "uzbrojenie" działki to żaden problem. Podpisuje się umowę z energetyką czy wodociagami i bez łaski nawet sami robią przyłącze. 8 lat temu płaciłem 150zl/m2 A dzisiaj obok działki chodzą po 180-200zl/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo.anna 15.02.2018 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 A to zależy od położenia działki,jak na jakiejś pipidowce to tak ale jeśli w cywilizowanym rejonie to "uzbrojenie" działki to żaden problem. Podpisuje się umowę z energetyką czy wodociagami i bez łaski nawet sami robią przyłącze. 8 lat temu płaciłem 150zl/m2 A dzisiaj obok działki chodzą po 180-200zl/m2. Fakt, umiejscowienie też ma znaczenie, również do ceny. Jako, że jestem dopiero co po kupnie działki, często dopytuje się znajomych, którzy mają to już za sobą, jak u nich przebiegał cały proces od kupna działki do wykończenia wnętrza domu. Znajomi, którzy -jak mi się wydawało- zdecydowali się na bardziej "cywilizowany" rejon, bo w mieście a nie na obrzeżach, męczyli się z podłączeniem do wody trzy lata! W tym czasie kupili sobie mieszkanie, a działka stała, bo stracili już nadzieje, że kiedykolwiek im się uda coś na niej postawić...Paranoja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 15.02.2018 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 80 zł/m2 ZAMOŚĆ i okolice (5-6km) Uzbrojona (gaz,kanalizacja,prąd) wody w Zamościu w 80% nie ma -studnie głebinowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmm4 15.02.2018 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Kielno k/Gdyni, 80 pln/m2 (na dzisiaj), prąd i woda w drodze, brak gazu i kanalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 15.02.2018 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Rudy Rysie koło Brzeska woj.malopolskie, działka 16 ar (25x65) w cichym spokojnym miejscu, super sąsiedzi(ja:-)),uzbrojona w gaz, wodę i prąd przy działce, wystawilem 30 zł m2 i od 2 miesięcy tylko 1 telefon on marudy co chciał sobie pogadać.10 km wcześniej w Brzesku, osiedle domków cena 250 zł m2 i działki sprzedają się od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo.anna 16.02.2018 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Może zainteresowanie wynika nie tyle z lokalizacji, ale przede wszystkim ze względu na to, że to osiedle? Zawsze to bezpieczniej, sama zdecydowałam się na kupno działki na osiedlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 16.02.2018 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 To nie jest osiedle w dosłownym tego znaczeniu, po prostu 3 bardzo modne ulice gdzie ceny wahają się od 18-30 tyś za ar, ale te po 30 tys to robi się ulica snobów i nie chciałbym tam mieszkać.Nie ma to jak spokój na wsi, dopiero dorosłem do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo.anna 16.02.2018 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 To nie jest osiedle w dosłownym tego znaczeniu, po prostu 3 bardzo modne ulice gdzie ceny wahają się od 18-30 tyś za ar, ale te po 30 tys to robi się ulica snobów i nie chciałbym tam mieszkać. Nie ma to jak spokój na wsi, dopiero dorosłem do tego. Dla snobów czy nie, ceny działek pewnie będą tylko rosły, tym bardziej jeśli będą na niej stały same pokaźne domy Dlatego może się to okazać dobrą inwestycją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pod 16.02.2018 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Gliwice - okolo 350zl/m2, lepsze dzielnice. Takie mniejsze działki poniżej 6Ar są jeszcze droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misterhajt 16.02.2018 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Przy zakupie działki, cena jest sprawą drugorzędną. Wchodzisz na ten kawałek ziemi i podświadomie czujesz, czy chcesz tam mieszkać do końca życia?A czy to będzie większe pole za 10zł, czy mniejszy kawałek za 110zł za m2 - TAM BĘDZIE TWOJE MIEJSCE I DOM.Nie kierujcie się kalkulatorami, zaufajcie intuicji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 16.02.2018 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Przy zakupie działki, cena jest sprawą drugorzędną. Wchodzisz na ten kawałek ziemi i podświadomie czujesz, czy chcesz tam mieszkać do końca życia? A czy to będzie większe pole za 10zł, czy mniejszy kawałek za 110zł za m2 - TAM BĘDZIE TWOJE MIEJSCE I DOM. Nie kierujcie się kalkulatorami, zaufajcie intuicji. I tak było w naszym przypadku Działki szukaliśmy ponad 2 lata,mnóstwo tego oglądaliśmy aż w końcu ta się znalazla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts