Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Muszę sie pochwalić - niedługo się wprowadzamy :-) tadaaa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 298
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej hej

Ale ładna ta duża łazienka...swietnie wkomponowana w całośc kabi prysznicowa, musze skopiować obrazek do mojego mini katalogu ( mogę? :D :) moze bedzie ściągą dla mojej przyszłej łazienki.

W ogóle wszystkie wnętrza bardzo ładne....a kiedy będą mebelki??

Ania

Nie ma sprawy. Możesz sobie skopiować :-)

Mebelki stopniowo, narazie chcemy się wprowadzić z tymi co zostały z mieszkania a potem się zobaczy.

Fajnie, naprawdę fajnie :lol: gratuluję

dla mnie kominek :D to moje klimaty no i mała łazienka - chyba ciężko się zdecydował na małą łazienke w ciemnych kolorach ale dla mnie bomba :lol: :lol: kafle super :p

dawać tu szybciutko resztę zdjęć bo coś mi się zdaje że widok na kominek w panoramie i widok z kominka też może być fajny.... 8)

no i poprosze o zdjęcia domku w ogóle (chyba że gdzieś przegapiłem :oops: )

pozdrawiam

Fajnie to wszystko wygląda!

Mam pytanie: co to jest to "coś" na ścianie, pomiedzy kuchenką a okapem? Jakas płyta metalowa? Można poznać producenta i koszt?

Tak, jest to płyta metalowa, a w zasadzie płyta drewniana pokryta warstwą (okleiną) metalową. Nie znam kosztu bo to było ujęte w cenie kuchni całej.

Tak, jest to płyta metalowa, a w zasadzie płyta drewniana pokryta warstwą (okleiną) metalową. Nie znam kosztu bo to było ujęte w cenie kuchni całej.

Może ktoś z Forumowiczów wie coś na temat takiej płyty? Będę swoją kuchnię sam "składał" i nie będzie jej niestety w cenie :(

Tak przy okazji, widzę, że na ścianach w kuchni, nad blatami nie masz płytek. Ściany są malowane czy tapetowane? Zastanawiam się czy takie rozwiązanie zda egzamin, np podcza rozbijania schabowego, albo smarzeniu wątróbki.