anstak 31.08.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Hej hej Ale ładna ta duża łazienka...swietnie wkomponowana w całośc kabi prysznicowa, musze skopiować obrazek do mojego mini katalogu ( mogę? moze bedzie ściągą dla mojej przyszłej łazienki. W ogóle wszystkie wnętrza bardzo ładne....a kiedy będą mebelki?? Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.08.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Bardzo ciekawe aranżacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 01.09.2006 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Hej hej Ale ładna ta duża łazienka...swietnie wkomponowana w całośc kabi prysznicowa, musze skopiować obrazek do mojego mini katalogu ( mogę? moze bedzie ściągą dla mojej przyszłej łazienki. W ogóle wszystkie wnętrza bardzo ładne....a kiedy będą mebelki?? Ania Nie ma sprawy. Możesz sobie skopiować Mebelki stopniowo, narazie chcemy się wprowadzić z tymi co zostały z mieszkania a potem się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.09.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 przemo, a powiesz nam jaki to kamien z czego jest zrobiony kominek? Czy to breccia (chyba dobrze napisalam )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 01.09.2006 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 przemo, a powiesz nam jaki to kamien z czego jest zrobiony kominek? Czy to breccia (chyba dobrze napisalam )? Kamień to marmur ale jego nazwy nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evita 01.09.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Bardzo podobają mi się Wasze okna, ale mam pytanie o drzwi wewnętrzne. Czy możesz zdradzić kto jest producentem? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 01.09.2006 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Bardzo podobają mi się Wasze okna, ale mam pytanie o drzwi wewnętrzne. Czy możesz zdradzić kto jest producentem? Dzięki. Drzwi są firmy westo - typ Złotopolice, sosna kolor orzech http://www.westo.pl/htm/pl/westo_pl.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 01.09.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Gratuluję !!! I trochę zazdroszczę . Szczególnie łazienek, kuchnia też OK! halszka.ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 04.09.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ladnie nawet b. ładnie. Lodówka nie jest zabudowana,u mnie też chyba nie będzie zabudowana. Jeszcze się zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 04.09.2006 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ladnie nawet b. ładnie. Lodówka nie jest zabudowana,u mnie też chyba nie będzie zabudowana. Jeszcze się zastanawiam. Dziękuję. Jak narazie sprawdza się super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 04.09.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Fajnie, naprawdę fajnie gratuluję dla mnie kominek to moje klimaty no i mała łazienka - chyba ciężko się zdecydował na małą łazienke w ciemnych kolorach ale dla mnie bomba kafle super dawać tu szybciutko resztę zdjęć bo coś mi się zdaje że widok na kominek w panoramie i widok z kominka też może być fajny.... no i poprosze o zdjęcia domku w ogóle (chyba że gdzieś przegapiłem ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fumfol 04.09.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Fajnie to wszystko wygląda!Mam pytanie: co to jest to "coś" na ścianie, pomiedzy kuchenką a okapem? Jakas płyta metalowa? Można poznać producenta i koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 04.09.2006 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Fajnie to wszystko wygląda! Mam pytanie: co to jest to "coś" na ścianie, pomiedzy kuchenką a okapem? Jakas płyta metalowa? Można poznać producenta i koszt? Tak, jest to płyta metalowa, a w zasadzie płyta drewniana pokryta warstwą (okleiną) metalową. Nie znam kosztu bo to było ujęte w cenie kuchni całej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fumfol 04.09.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Tak, jest to płyta metalowa, a w zasadzie płyta drewniana pokryta warstwą (okleiną) metalową. Nie znam kosztu bo to było ujęte w cenie kuchni całej. Może ktoś z Forumowiczów wie coś na temat takiej płyty? Będę swoją kuchnię sam "składał" i nie będzie jej niestety w cenie Tak przy okazji, widzę, że na ścianach w kuchni, nad blatami nie masz płytek. Ściany są malowane czy tapetowane? Zastanawiam się czy takie rozwiązanie zda egzamin, np podcza rozbijania schabowego, albo smarzeniu wątróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 04.09.2006 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Oto kilka zdjęć z zewnątrz - niestety zdjęcia są sprzed roku, ale coś tam widac. http://img407.imageshack.us/img407/4743/obraz003tb8.jpg http://img175.imageshack.us/img175/3028/obraz004vo4.jpg http://img309.imageshack.us/img309/6322/obraz035ry5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 06.09.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Czy w tym podwieszeniu przy suficie umieszczona jest rura łącząca okap z wylotem do komina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 07.09.2006 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Czy w tym podwieszeniu przy suficie umieszczona jest rura łącząca okap z wylotem do komina? Tak, właśnie tamtędy idzie rura wentylacyjna z okapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 07.09.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Bardzo ładne wnętrza i ciekawe pomysły. Gratulacje !!! Pozdrawiam serdecznie i udanej przeprowadzki życzę, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.09.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Piękne wnętrza. Łazienki rewelacyjne!!!! Poproszę o nazwę koloru na ścianie kominkowej Oczywiście życzę wszystkiego najlepszego w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 07.09.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Bardzo fajne wnetrza , a te kafle w malej łazience to chyba z lini TAU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts