Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy popularne jest załatwianie spraw przez łóżko?

julcik

Recommended Posts

• Odpowiedzi 90
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam pytanko,czy to obecnie nagminne?

Nagminnie to zaczyna opadac mi szczeka ze zdumienia. Najpierw czytam na tym forum o pomysle "odsprzedania kontaktu do sprawdzonego fachowca" , potem jak ktos popiera wzrost podatkow , a teraz , ze podobno ktos tam cos tam zalatwia przez lozko. W mediach to samo , festiwal opluwania i brudnych chwytow ......

Nie podoba mi sie to!!! Protestuje!!!

Pracowałam kiedyś w firmie, w której szef mial romans z kolezanką z biura. Mnie to nie przeszkadzało -babka pracowała na innym stanowisku nie mającym nic wspólnego z moim - to ona była zależna ode mnie. Ale ludzie, którzy pracowali równo z nią odczuwali efekt tej zażyłości kobietki z szefem - i co?

Znalazł się ktoś "życzliwy" kto napisał o tym do centrali w Wawie - i szef wyleciał. Natomiast jakkolwiek byłoby to nie na miejscu anomin i donos to gorsze ku......o jak romans w pracy.

ciekawe za co ten szef wyleciał ...

no chyba że w umowie o prace miał napisane że nie wolno mu romansować z pracownicami... :roll: :roll: :wink:

No cóz - nie wolno mu było wyjeżdżać z panna na prywatne wyjazdy służbówka - no i widoczne było, że tylko ta panna ma profity mimo średnich osiągnieć.

Ale nie wiem do dziś kto ten donosik wysłał. Najśmieszniejsze było to, że szef nas postawił w bardzo niekomfortowej sytuacji - mianowicie poprosił zebyśmy podpisali pismo w jego obronie i wysłali do centrali. Ludzie się bronili - nie chcieli kłamac więc dyplomatycznie zrobiliśmy tak: nie zaprzeczyliśmy treści donosu ale napisaliśmy, że nie zgadzamy się z taką forma przekazywania informacji. Nie pomogło.

Gość nie był ostrożny...

Zreszta ona potem tez wyleciała. Firma była z kapitałem amerykańskim i bardzo się trzęsła żeby takie "ludzkie" brudy nie doszły do Stanów:):)

Żałosne w sumie. Ale pouczające

O mamo !!

Jak ja bym komuś powiedział o wielu sprawach które znam to łby sypały by się gęstym strumieniem.

I szefowie nie są tu żadnym wyjątkiem.

Geeralnie człowiek nie jest stworzony przez naturę do "zadawania się" z tylko jedną kobietą przez całe życie.

Chyba stąd się biora takie rzeczy :lol:

Ja, przez łóżko, załatwiłem z żoną posiadanie potomstwa...

A ja zalatwiam z mezem kwestie tzw zbednych wydatkow ;)

to straszne

Nie sadze, zeby bylo straszne, za to jakie skuteczne ;)

Rzekłbym jeszcze że w pełni "normalne"

W końcu po to natura stworzyła te nasze kobiety żeby je kochać i zadowalać. Po to zarabiamy, wydajemy... :lol:

2005-11-21 09:30 Temat postu: Re: Zabawne rymowanki

Gosiaczek

IP: 84.10.179.85

gość

"Gdy ugryziesz mnie dziś w uszko,

To pokaże Ci swe łóżko,

Sex analny i oralny,

Będzie ze mną nie banalny,

A gdy skończą się rozkosze,

Będą Ci potrzebne nosze..."

Moja Pani mówi mi zawsze....." nie przejmuj sie zawsze mamy łóżko".

pozdrawiam :D :D :D