_bogus_ 03.09.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Zochna ja sobie myslę że lidka jest smutna z kokieterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 03.09.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 ... Lidka, a wlasciwie to dlaczego Ty jesteś smutna ? Bo jeszcze jabka nie spotkała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.09.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Lidzia jest smutna- bo sie nieszczesliwie zakochała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.09.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 W Selimmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 03.09.2006 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Mam pytanko,czy to obecnie nagminne? Nagminnie to zaczyna opadac mi szczeka ze zdumienia. Najpierw czytam na tym forum o pomysle "odsprzedania kontaktu do sprawdzonego fachowca" , potem jak ktos popiera wzrost podatkow , a teraz , ze podobno ktos tam cos tam zalatwia przez lozko. W mediach to samo , festiwal opluwania i brudnych chwytow ...... Nie podoba mi sie to!!! Protestuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.09.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Obawiam się zę twój protest zostanie odrzucony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 04.09.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 O kurcze jak dobrze, że mam szefowa... Mój mąż - zazdrośnik wreszcie spokojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 04.09.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Pracowałam kiedyś w firmie, w której szef mial romans z kolezanką z biura. Mnie to nie przeszkadzało -babka pracowała na innym stanowisku nie mającym nic wspólnego z moim - to ona była zależna ode mnie. Ale ludzie, którzy pracowali równo z nią odczuwali efekt tej zażyłości kobietki z szefem - i co?Znalazł się ktoś "życzliwy" kto napisał o tym do centrali w Wawie - i szef wyleciał. Natomiast jakkolwiek byłoby to nie na miejscu anomin i donos to gorsze ku......o jak romans w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.09.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ciekawe za co ten szef wyleciał ... no chyba że w umowie o prace miał napisane że nie wolno mu romansować z pracownicami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 04.09.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ciekawe za co ten szef wyleciał ... no chyba że w umowie o prace miał napisane że nie wolno mu romansować z pracownicami... No cóz - nie wolno mu było wyjeżdżać z panna na prywatne wyjazdy służbówka - no i widoczne było, że tylko ta panna ma profity mimo średnich osiągnieć. Ale nie wiem do dziś kto ten donosik wysłał. Najśmieszniejsze było to, że szef nas postawił w bardzo niekomfortowej sytuacji - mianowicie poprosił zebyśmy podpisali pismo w jego obronie i wysłali do centrali. Ludzie się bronili - nie chcieli kłamac więc dyplomatycznie zrobiliśmy tak: nie zaprzeczyliśmy treści donosu ale napisaliśmy, że nie zgadzamy się z taką forma przekazywania informacji. Nie pomogło. Gość nie był ostrożny... Zreszta ona potem tez wyleciała. Firma była z kapitałem amerykańskim i bardzo się trzęsła żeby takie "ludzkie" brudy nie doszły do Stanów:) Żałosne w sumie. Ale pouczające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.09.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 kurcze ja poznałem żone na uczelni i później randkowaloiśmy zamiast chodzić na wykłady ... dobrze że się pani z rektoratu nie dowiedziała bo by nas ze studiów wyrzuciła .... PS. donosicieli nie lubimy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 04.09.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 O mamo !! Jak ja bym komuś powiedział o wielu sprawach które znam to łby sypały by się gęstym strumieniem. I szefowie nie są tu żadnym wyjątkiem. Geeralnie człowiek nie jest stworzony przez naturę do "zadawania się" z tylko jedną kobietą przez całe życie. Chyba stąd się biora takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 04.09.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 to ze jestem na diecie nie oznacza ze nie mogę na menu popatrzeć a i degustacja się czasami trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.09.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ja, przez łóżko, załatwiłem z żoną posiadanie potomstwa... A ja zalatwiam z mezem kwestie tzw zbednych wydatkow to straszne Nie sadze, zeby bylo straszne, za to jakie skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 05.09.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Ja, przez łóżko, załatwiłem z żoną posiadanie potomstwa... A ja zalatwiam z mezem kwestie tzw zbednych wydatkow to straszne Nie sadze, zeby bylo straszne, za to jakie skuteczne Rzekłbym jeszcze że w pełni "normalne" W końcu po to natura stworzyła te nasze kobiety żeby je kochać i zadowalać. Po to zarabiamy, wydajemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 05.09.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 kamuś się olimp marzy http://rezulak.pl/gify/rotfl.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.09.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 2005-11-21 09:30 Temat postu: Re: Zabawne rymowanki Gosiaczek IP: 84.10.179.85 gość "Gdy ugryziesz mnie dziś w uszko, To pokaże Ci swe łóżko, Sex analny i oralny, Będzie ze mną nie banalny, A gdy skończą się rozkosze, Będą Ci potrzebne nosze..." Moja Pani mówi mi zawsze....." nie przejmuj sie zawsze mamy łóżko". pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 06.09.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Jak tak głębiej pomyslimy to każdy z nas jest załatwiony przez łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 06.09.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 niektórzy w samochodzie - pokolenie dzieci hipisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.09.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Jak tak głębiej pomyslimy to każdy z nas jest załatwiony przez łóżko No i o co ta afera! Tu padła gotowa odpowiedź: Załatwianie spraw przez łóko jest bardzo popularne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts