kuleczka 10.10.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 I stało się, wróciłam do blondu Nie jakiegoś takiego bardzo jasnego, ale efekt bardzo mi się podoba. Mam na dłowie delikatny balejaż w 3 odcieniach: brązu, miedzi i blondu Póki co jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.10.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Przepraszam, to taki ... damski wątek, ale kiedyś, gdy moja koleżanka małżonka farbowała sobie włosy w domu, i trochę farby zostało postanowiłem... przyznaję, trochę z próżności, przykryć, lepiej powiedzieć "przyciemnić" nieustające od jakiegoś czasu jaśnienie mojej brody. O co to był za smró... amoniaku Wiecej tego nie uczynię A dziś, sorry, wczoraj bo już po 24, moja broda obchodziła urodziny. I jest całkiem naturalna. Choć z roku na rok jaśniejsza i jaśniejsza, oczywiście naturalnie. Farbowanie - czy konieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2006 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Przepraszam, to taki ... damski wątek, ale kiedyś, gdy moja koleżanka małżonka farbowała sobie włosy w domu, i trochę farby zostało postanowiłem... przyznaję, trochę z próżności, przykryć, lepiej powiedzieć "przyciemnić" nieustające od jakiegoś czasu jaśnienie mojej brody. O co to był za smró... amoniaku Wiecej tego nie uczynię A dziś, sorry, wczoraj bo już po 24, moja broda obchodziła urodziny. I jest całkiem naturalna. Choć z roku na rok jaśniejsza i jaśniejsza, oczywiście naturalnie. Farbowanie - czy konieczne? Wszystkiego najlepszego dla brody Życzę jej by pozostała naturalna :) (P.S. pomzs farbowania karkomny :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2006 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Od niedzieli zblondyniałam. Do tego obcięłam włosy praktycznie "na zapałkę". Jak zmiany to radykalne...:) Nie wiem co na to ludzie powiedzą, podobno jest super, ale ja nie jestem przekonana.... cóż.... wszystkiego w życiu trzba spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 11.10.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Niektore babki to maja dobrze hehe moich wlosow nie da sie przemalowac , probowalam kiedys z bardzo marnym skutkiem (w dodatku oczywiscie rozjasnialam sama ale po nalozeniu utleniaczo-rozjasniacza staly sie jedynie brazowe...). Tak wiec bede miala czarne, poki nie osiwieje . Jak ktos ma czarne to moim zdaniem, pasuja mu tylko czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 11.10.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 czasem farbką zarzucić,co nie oszukujmy się osłabia włosy. Zauważyłam, że farba, która nie rozjaśnia, wcale nie osłabia włosów. I zdecydowanie nie szampon koloryzujący, bo wcale nie jest łagodniejszy dla włosów. Za to po jasnych pasemkach, robionych u fryzjera, miałam zniszczone końcówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.10.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 To fakt, rozjaśnianie niszczy włosy, ale kiedy jest przeprowadzane u DOBREGO fryzjera, ryzykojest minimalizowane. Po wczorajszej rewolucji na głowie, zrobiono mi super zabieg odżywiający włosy i są na prawdę w porządku 1950 Tylachna razy byłam u fryzjera i żadnego smrodu nie czułam. Musiała jakaś kiepska farba być Nefer Wklej jakąś fotkę Z tego co widziałam w gębach, to krótkie włosy miałaś Teraz masz jeszcze krótsze Ja tam jestem zwolenniczką długich Małż to by mnie chiba po pupie wychłostał jak bym włosy obcięła, zawsza jak idę do fryzjera przypomina mi, "tylko nie za krótko, nie za krótko........" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 To fakt, rozjaśnianie niszczy włosy, ale kiedy jest przeprowadzane u DOBREGO fryzjera, ryzykojest minimalizowane. Po wczorajszej rewolucji na głowie, zrobiono mi super zabieg odżywiający włosy i są na prawdę w porządku 1950 Tylachna razy byłam u fryzjera i żadnego smrodu nie czułam. Musiała jakaś kiepska farba być Nefer Wklej jakąś fotkę Z tego co widziałam w gębach, to krótkie włosy miałaś Teraz masz jeszcze krótsze Ja tam jestem zwolenniczką długich Małż to by mnie chiba po pupie wychłostał jak bym włosy obcięła, zawsza jak idę do fryzjera przypomina mi, "tylko nie za krótko, nie za krótko........" Kiedyś były krótkie, potem urosły ( nosiłam kok) a teraz na zapałkę A co do zdjęcia : A. nie posiadam B. wstydzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.10.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Od niedzieli zblondyniałam. Do tego obcięłam włosy praktycznie "na zapałkę". Jak zmiany to radykalne...:) Nie wiem co na to ludzie powiedzą, podobno jest super, ale ja nie jestem przekonana.... cóż.... wszystkiego w życiu trzba spróbować ooo... ja toi musze zobaczyc!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Od niedzieli zblondyniałam. Do tego obcięłam włosy praktycznie "na zapałkę". Jak zmiany to radykalne...:) Nie wiem co na to ludzie powiedzą, podobno jest super, ale ja nie jestem przekonana.... cóż.... wszystkiego w życiu trzba spróbować ooo... ja toi musze zobaczyc!!!! Kiedy sobie Pani życzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 12.10.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Kiedyś były krótkie, potem urosły ( nosiłam kok) a teraz na zapałkę A co do zdjęcia : A. nie posiadam B. wstydzam się A, to na avatarku jesteś z tym kokiem, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts