anSi 17.01.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 ... wspomniany już Chłopiec w pasiastej piżamie (dzięki Malka - film po prostu odejmuje mowę...) ... Ksiazka Johna Boyne pod tym samym tytulem - tez. Po przeczytaniu po prostu zamarlam na dluzsza chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arenque 18.01.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Obejrzałam "Los abrasos rotos" Almodovara. Dlaczego Polacy nie potrafią zrobić takiego świetnego filmu o niczym? cudny.. i taki powracający do starszych filmów Almodovara zupełnie inny niż Hable con ella i "Volver" - szczególnie to ostatnie uwielbiam - Penelope w tym filmie jest genialna - ta rola i rola w Vicky Christina Barcelona to dwie moje ulubione role Penelope Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.01.2010 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 "Elegia" z Penelope Cruz (gdybym była mężczyzną kochalabym ją miłością platoniczną, marząc skrycie o małym in flagranti ) i Benem Kingsley'em niesamowite studium uczucia w kontekście wieku, kultury.... piękny klimat w tle świetnie ukazana relacja ojca z synem no ryczałam jak bóbr jakiś polecam polecam polecam!!! Jestem też świeżutko po obejrzeniu "Oszukanej" z Jolie Pomimo typowo amerykańskich, wydumanych i nadętych momentów i kilku prostych sztuczek gry na emocjach, film wart jest zobaczenia. To że scenariusz oparty na faktach nie jest bez znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.01.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Planeta 51 Ajajaj, zabawa po pachy Uwaga - to nie film dla mniejszych dzieci ! To film dla dzieci większych ( ) bowiem jest masa dowcipów i nawiązań do sytuacji z przeszłości, oraz sytuacji politycznych , że boki bolą. Cudowna satyra na Hamerykancki styl bycia, życia i podboju wszelakiego. Oklaski !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arenque 26.01.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 bardzo podobaly mi sie tez 7 dusz revolutionary road Revolutionery Road... w tym filmie Leo pokazała jak dobrym jest aktorem i jaką drogę przeszedł od czasów Titanica i Romeo i Juilii po obejrzeniu tego filmu z kina wyszłam z kacem.. zniszczone marzenia bohaterów włączają silną analizę własnego życia.. nie polecam w okresach dołka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 27.01.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Jako że skompletowałem sobie zestaw kina domowego ( wzmacniacz, kolumny) projektor i ekran postanowiłem obejrzeć cześć filmów z mojej kolekcji jeszcze raz i sięgnąłem po: Frida + ( film + mareriały dodatkowe około 5,5h) Gladiator Requiem dla snu Lektor - super ekstra Podejrzani No Cauntry for old man Moje życie bezemnie Malowany Welon ( palce lizać ) Labirynt fauna District 9 Metoda ( kino latino) Sex i lucia ( kino latino) Nieswiadomi ( kino latino) Plan doskonały ( Inside man) Kopia mistrza Kochanek ( film z 1992 roku) HELIKPTER W OGNIU - super ekstra. Zgon na pogrzebie Wszystkie te filmy goraco polecam jak ktoś jeszcze nie widział !!!! Lost in translation Gran Torino Karmel!!!!!!!! Kobiece kino, klimatyczne, świetnie operujace przekazem niewerbalnym Toni Takitani - studium samotności Miasto Boga Factotum Hunger - ( głod) hiper mocny film - kobiety zasłaniają twarz dłońmi i rozchylaja czasem palce by zobaczyc co sie dzieje Droga do szcześcia - o nas, przecietnych szaraczkach w kapelutkach które jak małe trybiki maszyny przyżywaja swoje życie a marzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.01.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Van Diemen's Land Film straszny, bo historia prawdziwa. Niesamowita praca kamery. Broń Boże, by mogły go podejrzeć dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 29.01.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Program TV podpowiada mi, że dziś od 20:00 na TVN-ie najpierw Sztandar Chwały, a potem Listy z Iwo Jimy... Nie bardzo jestem na czasie z przebojami telewizyjnymi, ale chyba dawno w TV nie było takich dobrych filmów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.01.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 ... wspomniany już Chłopiec w pasiastej piżamie (dzięki Malka - film po prostu odejmuje mowę...) ... Ksiazka Johna Boyne pod tym samym tytulem - tez. Po przeczytaniu po prostu zamarlam na dluzsza chwile na HBO jutro i w czwartek .....obejrze jeśli mi nic nie przeszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 30.01.2010 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Wspominany juz chyba tutaj "Ladunek 200" (Gruz 200) w srode o 20.00 na TVP Kultura - ... zastanawiam sie, czy ogladac, troche sie boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.01.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Wspominany juz chyba tutaj "Ladunek 200" (Gruz 200) w srode o 20.00 na TVP Kultura - ... zastanawiam sie, czy ogladac, troche sie boje nie bój się tylko przygotuj flaszkę na "po" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.01.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ... wspomniany już Chłopiec w pasiastej piżamie (dzięki Malka - film po prostu odejmuje mowę...) ... Ksiazka Johna Boyne pod tym samym tytulem - tez. Po przeczytaniu po prostu zamarlam na dluzsza chwile na HBO jutro i w czwartek .....obejrze jeśli mi nic nie przeszkodzi obejrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.02.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Wspominany juz chyba tutaj "Ladunek 200" (Gruz 200) w srode o 20.00 na TVP Kultura - ... zastanawiam sie, czy ogladac, troche sie boje nie bój się tylko przygotuj flaszkę na "po" Ok, to ja tez naszykuję butelkę wina. Albo lepiej dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.02.2010 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Sauna i Sierota ale tylko dla tych co sie lubią bać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arenque 02.02.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 ... wspomniany już Chłopiec w pasiastej piżamie (dzięki Malka - film po prostu odejmuje mowę...) ... Ksiazka Johna Boyne pod tym samym tytulem - tez. Po przeczytaniu po prostu zamarlam na dluzsza chwile na HBO jutro i w czwartek .....obejrze jeśli mi nic nie przeszkodzi obejrzałam oo dobrze wiedzieć! obejrzę w czwartek koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Wspominany juz chyba tutaj "Ladunek 200" (Gruz 200) w srode o 20.00 na TVP Kultura - ... zastanawiam sie, czy ogladac, troche sie boje nie bój się tylko przygotuj flaszkę na "po" Ok, to ja tez naszykuję butelkę wina. Albo lepiej dwie moja juz stoi .....zaczęlo sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.02.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Wspominany juz chyba tutaj "Ladunek 200" (Gruz 200) w srode o 20.00 na TVP Kultura - ... zastanawiam sie, czy ogladac, troche sie boje nie bój się tylko przygotuj flaszkę na "po" Ok, to ja tez naszykuję butelkę wina. Albo lepiej dwie moja juz stoi .....zaczęlo sie obrzydliwy ......ale nie potrafiłam przełączyc na inny kanał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.02.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Wspominany juz chyba tutaj "Ladunek 200" (Gruz 200) w srode o 20.00 na TVP Kultura - ... zastanawiam sie, czy ogladac, troche sie boje nie bój się tylko przygotuj flaszkę na "po" Ok, to ja tez naszykuję butelkę wina. Albo lepiej dwie moja juz stoi .....zaczęlo sie obrzydliwy ......ale nie potrafiłam przełączyc na inny kanał i to jest zastanawiające, czyż nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 obrzydliwy ......ale nie potrafiłam przełączyc na inny kanał i to jest zastanawiające, czyż nie ? bardzo zleciłam obejrzenie tego filmu kilku moim koleżankom .......tylko 3 sie zdyscyplinowały i obejrzały (przerazone ) do końca ...jutro mamy babski wieczór wiec bedziemy dyskutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.02.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 O, a ja swiadomie odpuscilam niestety.Godzina projekcji mnie odstraszyla, bo dziecie u mnie male, tak sobie pomyslalam, ze przeciez nie moze sobie siasc i ze mna poogladac, az zasnie,a znowu jak mam ogladac fragmentami, to sobie daruje i kiedys na spokojnie obejrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts