ArtiW 06.01.2007 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 a Ojciec Chrzestny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.01.2007 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Ja uwielbiam bajki... Sąsiedzi + to co mam avatarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.01.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Mnie tam sie podobał GALLIPOLIa juz jakby mniej jego ostatni rezyserski film Apocalypto .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 06.01.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Mnie tam sie podobał GALLIPOLI a juz jakby mniej jego ostatni rezyserski film Apocalypto .... Selimku, Gaillipoli był Weira, a Apocalypto Gibsona. Obaj co prawda kangury, ale w końcu nie wiem, o który Ci chodzi. Pattern Recognition jeszcze nam nie pokazali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.01.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Miałem na mysli młodego Gibona ktory tam grał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 06.01.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Aaaa, bo Gibon - nawet nie całkiem młody - smakwijny jest! Na visus, to w żelaznym repertuarze się mieści - (może nie Mad Maxy, ale lethal weapon mogę na okrągło ). Niestety z drugiej strony kamery to już mu nie bardzo... oj nie bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.01.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Niestety z drugiej strony kamery to już mu nie bardzo... oj nie bardzo... No! inspiracje to On chyba z mordu czerpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 A "Dym" Wanga widzieliscie?I druga czesc, "Szalenstwa Brooklynu"?Jak lubicie klimaciki Jarmuschowe to polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 09.01.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 To z bardziej wysmakowanej półki i ja coś polecę. "Pusty pokój" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.01.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 wczoraj obejrzałam Pachnidło .....byłam niezwykle ciekawa filmu ,ponieważ książka zrobiła na mnie ogromne wrażenie i zastanawiałam sie jak sobie reżyser poradzi z zapachem ......muszę powiedzieć ,że sobie doskonale poradził ....ten film się ....czuje .Książka jest obrzydliwa , film tym bardziej ,ale zrobił na mnie wrażenie ....Muzyka jest cudowna i ta......... cisza w odpowiednich momentach -sala kinowa zamierała w bezdechu -.....to było ....niesamowite http://film.onet.pl/11242,,Pachnidło.film.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregmag 14.01.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Właśnie wróciłem z kina. Oczywiście "Pachnidło". Czekałem na film chyba ponad rok jak tylko usłyszałem, że go kęcą. Moim zdaniem zrobiony dobrze. Choć trwa ponad dwie godziny nie zauważyłem jak czas szybko zleciał. Byłem ciekaw jak reżyser poradzi sobie ze sceną zbiorową. Ale wyszło nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 07.02.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Ktoś juz widział "Rysia"? Jakoś te zajawki niezachecajace!!! Film jakiś diabelsko długi! Może to jakies nieporozumienie... Jakie wrazenia macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.02.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Ogłaszam operację "RYŚ" Bo wszystkie Ryśki to porządne chłopy. Ja chyba sie wybiorę, ciekaw jest co było dalej.......... Dla mnie zajawki wygladają zachęcająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.02.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Z ostatnio obejrzanych: Pachnidło - dobre ale nie wybitne. Miałem chyba zbyt duże oczekiwania których ten film nie spełnił Apocalypto - fajny ale też słabszy niż oczekiwałem Generalnie ostatnio lekka posucha. Czekam na Rysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.02.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 polecam "Zycie na podsluchu". Naprawde warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 11.02.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Ryś, odrobiony. Nie oczekiwałam szczególnej uciechy, więc byłam raczej mile zaskoczona. Kilka gorszych tekstów da się wybaczyć, sporo cichej ale inteligentnej rozrywki, i odjechanego chichotu. Trochę ukrytej nostalgii i smutku. Dużo smaczków do wyłapania przy następnej okazji (rozmaite karteczki i migawki w głębi ostrości). Generalnie: zarzut wtórności oddalam w całej rozciągłości. To zupełnie samodzielny i całkiem osobny film, z kilkoma tylko cytatami i nawiązaniami do Misia. Porządne rzemiosło, rezolutne gagi i absolutnie kapitalna obsada. Zobaczyć Tyszkiewiczową z miotłą! Warto było! Ciekawa jestem: co myślą inni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 15.02.2007 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 A ja wczoraj bylam na Swiadku koronnym i baaardzo mi sie podobal Nawet bardzo, bardzo, bardzo Swietna obsada, calkiem sprawna fabula, ciekawe postaci i swietne zdjecia (zwlaszcza w retrospekcjach). Ciekawa jestem, co Wy sadzicie o tym filmie, chetnie podyskutuje Qrcze bratki, tos mnie zaskoczyla swoja opinia o Rysiu, ja jeszcze nie widzialam i sie waham, ale od nas taka calkiem spora grupa byla i nie podobalo sie ani jednej ! osobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 15.02.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Ktoś juz widział "Rysia"? Jakoś te zajawki niezachecajace!!! Film jakiś diabelsko długi! Może to jakies nieporozumienie... Jakie wrazenia macie? Moim zdaniem lipa. Owszem jest kilka ciekawych gagow sytuacyjnych, kilka tekstow w stylu Tyma, ale niestety bardzo duzo: scen tzw. "dluzyzn", watkow oderwanych od pozostalej czesci, nieudanych tekstow. Ogolnie ocenilbym na 3+ na 5. Warto miec na polce, gdy wyjdzie na DVD, ale do kina bym nie poszedl (gdybym oczywiscie nie byl...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.02.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 wczoraj obejrzałam Pachnidło .....byłam niezwykle ciekawa filmu ,ponieważ książka zrobiła na mnie ogromne wrażenie i zastanawiałam sie jak sobie reżyser poradzi z zapachem ......muszę powiedzieć ,że sobie doskonale poradził ....ten film się ....czuje . Książka jest obrzydliwa , film tym bardziej ,ale zrobił na mnie wrażenie ....Muzyka jest cudowna i ta......... cisza w odpowiednich momentach -sala kinowa zamierała w bezdechu -.....to było ....niesamowite http://film.onet.pl/11242,,Pachnidło.film.html Boję się obejrzeć Pachnidło, ponieważ książka mnie zafascynowała. Moja koleżanka robiła magisterkę z Suskinda. Miałyśmy o czym debatować Obawiam się, że film mnie rozczaruje, jak to zwykle bywa w porównaniu z powieścią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 15.02.2007 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Qrcze bratki, tos mnie zaskoczyla swoja opinia o Rysiu, ja jeszcze nie widzialam i sie waham, ale od nas taka calkiem spora grupa byla i nie podobalo sie ani jednej ! osobie. Powiem tak, kilka razy dusiłam się ze śmiechu w czasie gdy reszta kina trwała w martwej ciszy. Za to na dzień dobry widownia strzeliła kilkoma salwami, do których ja nie widziałam uzasadnienia na ekranie. Każdy kto oczekuje permamentnego masażu przepony - zawiedzie się. Ale to dobry film. Tylko inny niż większość się spodziewa. No i humor dużo cichszy i delikatniejszy niż u Barei. Jeszcze smutniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts