kuleczka 04.02.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Ja dokładnie tak samo. Dzieciaki nie spały jeszcze, więc z oglądania nici. Jednak mamy z mężem postanowienie że zobaczymy przy najbliższej powtórce, oby o dogodniejszej godzinie. Bardzo lubię rosyjskie kino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Bardzo lubię rosyjskie kino. ale chyba nie takie pikanteri temu filmowi dodaje informacja ,że to na faktach kręcono ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.02.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Nie wiem czy takie Ewka , bo jeszcze nie oglądłam. Kino rosyjskie nierzadko bywa brutalne, dosłowne, realistyczne i przerysowane jak sami Rosjanie Najukochańsze z moich filmów to klasyki "Mistrz i Małgorzata" oraz "Spaleni słońcem". Z ostatnio obejrzanych "Wyspa" (ostrov). Przepiękny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.02.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 oj, chadzało sie do kina na filmy ze wschodu .....były romantyczne ,przepełnione miłoscią i tragedią , były lekkie ale i dające dużo przemyśleń ......pamiętam jak lata temu obejrzałam -Lecą żurawie i płakałam jak dziecko nad losami bohaterów .....a Los człowieka to film ,który widzialam kilka razy i zawsze robi na mnie wrażenie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 09.02.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Film z Richardem Gere "Flock", tłumaczony tytuł jako "Sfora" lub "Drapieżnik".Film trochę smutny, trochę przerażający i wstrząsający.Film o mrocznej stronie ludzkiej duszy. Zawsze oglądając go szprycuję się alkoholem, wtedy dopiero chyba w pełni go czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arenque 18.02.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Tyle alkoholu się przelewa przy tych Filmach że teraz napiszę o o lekkim filmiku.."It's complicated" ... spodziewałam się maaasy radości jak w Lepiej późno niż później ... ale jest dużo słabszy.. proponuję nie nastawiać się za bardzo na szał radości bo się zawiedziemy..Drugi zawód - Parnasus - za mało magicznego świata i za mało akcji.. poszłam bo mnie połowa wyciągnęła ale myślałam że zasnę w połowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.02.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Tatarak .....niespotykana spowiedź Jandy ,która na ekranie dzieli sie z nami swoim bólem ,miłością i tajemnicą śmierci ...... popłynęły łzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.02.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Randka w ciemno kolejny polski komediowy gniot! brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.02.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 "It's complicated" ... spodziewałam się maaasy radości jak w Lepiej późno niż później ... ale jest dużo słabszy.. proponuję nie nastawiać się za bardzo na szał radości bo się zawiedziemy.. kurde wczoraj chciałam na to pójść, ale nie było chetnych i wyląowałam na filmie jak powyżej Lepiej póxno niż później - jeden z moich najulubieńszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 19.02.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 (...) Drugi zawód - Parnasus - za mało magicznego świata i za mało akcji.. poszłam bo mnie połowa wyciągnęła ale myślałam że zasnę w połowie Jestem totalnie odmiennego zdania. To film do wyjątkowo indywidualnego odbioru. Z jednej strony zazdrość, że nie jestem wyjątkowy i moja wyobraźnia nie jest szczególnym darem. Z drugiej - ulga. Bo im więcej podobnych przypadków, tym większa sznasa na kategorię normalny. Mógłbym napisać tysiąc słów. Ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.03.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dystrykt 9 To wcale nie film SF o "krewetkach". Oklaski na stojąco. Agora Przecudny film o wyborach na całe życie. W tle świat cesarza Teodozjusza. "Most" O tym jak małolaty z błogosławieństwem dorosłych bawią się w wojnę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yarecky 10.03.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Dom zły - nie daje o sobie zaponieć po obejrzeniu, polecam, chyba jeden z najlepszych polskich filmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 10.03.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Dom zły - specjalnie nie polecam, chyba kurw_, że ktoś kurw_ lubi kino kurw_ mocne! kurw_ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 12.03.2010 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 To ja jeszcze raz polece, polecane juz tu:- Chlopiec w pasiestej pizamie- Bez mojej zgody. Zabieram sie za 500 dni milosci. Ogladal ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 12.03.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Harry Brown Łomatko..blokersi, ćpuny i jeden porządny staruszek.Order dla Michaela Caine'a . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.03.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Zabieram sie za 500 dni milosci. Ogladal ktos? Jak dla mnie super, ale sama się przekonaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.03.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Dystrykt 9 To wcale nie film SF o "krewetkach". Oklaski na stojąco. Super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.03.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 (edytowane) Dystrykt 9 To wcale nie film SF o "krewetkach". Oklaski na stojąco. Agora Przecudny film o wyborach na całe życie. W tle świat cesarza Teodozjusza. "Most" O tym jak małolaty z błogosławieństwem dorosłych bawią się w wojnę . Świetny!!! Właśnie jestem po projekcji Edytowane 23 Kwietnia 2010 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.03.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Nareszcie polski dobry film. W niedzielę miałam przyjemność obejrzeć "Różyczkę". Stałam się fanką Boczarskiej, za talent, urodę i nienachalny seks appeal Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.04.2010 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Nareszcie polski dobry film. W niedzielę miałam przyjemność obejrzeć "Różyczkę". Stałam się fanką Boczarskiej, za talent, urodę i nienachalny seks appeal Polecam. Przylaczam sie do opinii Kuleczki - bardzo dobry film! A chociaz jestem kobieta, to mnie sie M. Boczarska w nim baaardzo podobala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts