jola_krzysiek 02.11.2015 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 (edytowane) Wiem, że na FM jest sporo miłośników kina i motoryzacji. Ponieważ nie da się połączyć dwóch tematów, proponuję taką zabawę w tym miejscu. W wielu filmach samochód odgrywał niepoślednią rolę. Są takie tytuły, w których grał główną rolę i takie z samochodem w tle. Jest sporo filmów, z których zapamiętujemy właśnie jakiś konkretny samochód. Pokażcie i napiszcie coś o tych pojazdach i filmach. Na początek kultowy film "Znikający punkt" dramat z 1971 roku, tzw. film drogi. Reżyser Richard Sarafian, wystąpili: Barry Newman, Dean Jagger, Victoria Medlin, Cleayon Little oraz biały DODGE Challenger 440 RT (Road Track) z silnikiem V8 Magnum o mocy 380 KM! Wersje fabryczne miały silnik słabszy o 40 KM. Tym smokiem niejaki Kowalski, weteran z Wietnamu przemierza kilka stanów Ameryki Północnej by skończyć na buldożerach stanowiących policyjną zaporę. Film naprawdę wart oglądnięcia. Edytowane 2 Listopada 2015 przez jola_krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alix90 28.09.2020 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2020 (edytowane) Odnawiam wątek, żeby polecić serwis filmowy - . Szeroki wybór nie tylko filmów, ale też seriali i różnych ciekawych programów Edytowane 28 Września 2020 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s4lc 29.09.2020 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2020 ktoś już był na filmie o Tomaszu Komendzie? warto wybrać się do kina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachel111 08.02.2022 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 ktoś już był na filmie o Tomaszu Komendzie? warto wybrać się do kina? Byłam na filmie i polecam. Mocna historia, na długo zapada w pamięć. Polskie kino, a dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maroo99 14.06.2022 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2022 ktoś już był na filmie o Tomaszu Komendzie? warto wybrać się do kina? https://www.twojefilmy.online/filmy/thor-milosc-i-grom-caly-film/ Mega dobry film, polskie kino jednak czasem może zaskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinemak 01.07.2022 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) ktoś już był na filmie o Tomaszu Komendzie? warto wybrać się do kina? Ja ogladałem na internecie fajny film Edytowane 22 Września 2023 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnold567 13.07.2022 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 ktoś już był na filmie o Tomaszu Komendzie? warto wybrać się do kina? buzz astral Akurat na tym filmie byłem, ale tego typu filmy można oglądać w domu, a do kina lepiej pójść na jakiś film z fajnymi efektami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkaminsky 11.07.2023 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2023 Ja uwielbiam Interstellar - to arcydzieło. Niesamowita kinematografia, gra aktorska majstersztyk. Fabuła też bardzo wciągająca. Lubię takie filmy, w których nie wiadomo o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 23.08.2023 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2023 Mega dobry film, polskie kino jednak czasem może zaskoczyć .pl/film/disappointment-blvd"]https://[cut spam].pl/film/disappointment-blvd też polecam ten film O, nieładnie. Nie dość że spam, to jeszcze fałszowanie cytatu (oczywiście zepsucie linka to moja sprawka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chris Zielonka 24.08.2023 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2023 (edytowane) W nawiązaniu do samochodów w filmach GRAN TORINO i Clint Eastwood - notabene w roli Kowalskiego -czyżby jednak przeżył zderzenie znikającego punktu z blokadą ? . Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez Chris Zielonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts