Bartt 02.04.2003 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 No w tym wątku możecie bez szkody dla innych dowoli popuścić wodzy fantazji i szermierki słownej przekonując się do upojenia o wyższości jednego jedynie słusznego rozwiązania. Proponuję następujące areny walki: 1 - porotherm kontra BK 2 - okna drewniane kontra PCV 3 - paroizolacja kontra pełne deskowanie 4 - ogrzewanie węglem kontra olejowe - kontra gazowe 5 - walka wszystkich ze wszyskimi Dla najbardziej wytrwałego specjalny dopisek fanatyka pod nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.04.2003 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 Bartt spłaszczarz problem do dyskusji dwuwymiarowej i zerojedynkowej filozofii boolowskiej. Proponuję wprowadzić więcej przestrzeni w dyskusji i abstrakcji, która ożywi wątek. A więc : 1. okna PCV w BK i porotermie, a może drewnaine i jak się to ma teraz do roku 2056 z uzwględnieniem zwrotu inwestycji ! 2. rekuperator w dmu z piecem węglowym czy to ma sens w połaczeniu z planami założenia pompy ciepła, oczywiście dach z wełną mineralną ale minimum 30 cm ! Inne propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 02.04.2003 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 Polskie czy zagraniczne.Dom z materiałów naturalnych czy syntetycznych.Dobrych tanich a nie znanych ,czy drogich kiepskich ale krzykliwych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 02.04.2003 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 Muszę się dokształcić, bo nic nie wiem o teorii boolowskiej, chyba że chodzi do brave bull'a revelacyjnie dobry drink: khalua i tequila 1:1 z limonką wstrząsnięta, wymieszana z dużą domieszką lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 02.04.2003 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 Teoria ta o której wspomniałeś to 1lub 0 prawda lub fałsz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 02.04.2003 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 Jak chcesz się kłócić to nie ma sprawy Twoja khalua z tequilą jest o kant tyłka potłóc. Na 50g khalue dajesz 50g wódki i do tego 100g mleka - to jest palce lizać, a nie ten Twój szuwaks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 02.04.2003 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 Jasieńku spróbuj najpierw oryginału. Z mlekiem i rodzimą produkcją też jest OK (Khalua white Russian), ale mnie nazbyt przypomina poczciwego Baileys'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.04.2003 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 no tak, po takiej wymianie to czuć tą przestrzeń, a fantazja i abstrakcja w myśleniu jest nieogrraniczona. A wszystko staje się prostsze, aż do nazajutrz CZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 03.04.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 A może sprowadzić walką na ringu do jednej jedynej kwestii: "Ja mam rację, czy ktoś inny". Temat pozostaje obojetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.04.2003 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 najlepszy jest porothong! lepszy nawet od ytothermu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przmslw 03.04.2003 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 I właśnie tdxls trafił w samo sedno.Wobec tego oświadczam: JA MAM RACJĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugal 03.04.2003 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 03.04.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Zgadzam się z przmslw, bo JA to ja, a ktoś inny to ktoś inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 03.04.2003 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 On 2003-04-02 21:59, Bartt wrote: dobry drink: khalua i tequila 1:1 z limonką wstrząsnięta, wymieszana z dużą domieszką lodu Trafiłam do tej odpowiedzi Nawet nie wiem co to "khaula":sad: Kiedys piłam drink z tequili (w kraju srodziemnomorskim) tak bajecznie dobry, ze do dziś na wspomnienie robi mi sie weselej na duszy. Jednak nie znam składu tej wspaniałej mieszanki. Była to tajemnica lokalu:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 03.04.2003 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 A zagryzałaś robakiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 04.04.2003 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 robak z tequili dobra rzecz... chyba. nie wiem bo mi uciekł. jakisz żywy był czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 04.04.2003 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 No w taki sposób z rigu zrobił nam sie bar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 04.04.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 odwiedzanie baru o 9 rano jest absolutnie w zlym tonie, wiec sobie ide dalej. Moze do kawiarenki. albo na muzykoterapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2003 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Najlepsza jest wielka płyta z 70 - tych lat. Za darmo od tow. Gierka. Ściana - żelbet, płyty łączone na "olkit", okna drewniane, współczynnik U - niemierzalny (chyba, że normą GOST) .Jak postawi się przy takiej ścianie samochód w 10 stopniowy mróż to szyb nie trzeba skrobać.I co na to YTONGOWCY i inni .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rammadan 04.04.2003 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 A my na to, my w niebo ślem rakiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts