zielonooka 07.09.2006 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 A skoro o obchodach swoich urodzin mówimy to ja w swoje 45, w środku zimy / luty/ własnymi i męża ręcami - izolowałam poziomo ściany fundamentowe - podwójna papa i lepik . Wieczorkiem wpadli znajomi to zjedliśmy resztki ciasta które w pracy postawiłam / urwałam się o 12 w południe na budowę/ przynajmniej - oryginalnie.... ps. nie macie wrazenia ze czas strasznie szybko ucieka? mi sie wydaje ze dopiero co konczylam liceum , a studia to najwyzej rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 07.09.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ps. 23 pazdziernika koncze 28 lat .... przedostatni raz dwojka na poczatku.... Wow, czyli jesteśmy rówieśnikami. Nie powiem, kto sie lepiej trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.09.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 A psychika co najmniej 40 latki. no nie przesadzaj... czytam Twoje wpisy i jakos psychiki 40-latki nie widze co nas nie zabije to nas wzmocni.... a wydaje mi sie ze slina psychicznie osobka z Ciebie ps. 23 pazdziernika koncze 28 lat .... przedostatni raz dwojka na poczatku.... Powiem w tajemnicy, że mieć 28 lat nie jest źle. Ja tak mam od dwóch miesięcy i jest mi z tym dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.09.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 A psychika co najmniej 40 latki. no nie przesadzaj... czytam Twoje wpisy i jakos psychiki 40-latki nie widze co nas nie zabije to nas wzmocni.... a wydaje mi sie ze slina psychicznie osobka z Ciebie ps. 23 pazdziernika koncze 28 lat .... przedostatni raz dwojka na poczatku.... Dzieciaku :) ja muszę dopisać jeszcze dychę A ja dychę i ciut ciut ( z tym ze ciut z tych wiekszych ciutów ) Życie i tak jest piękne Nawet po 40-stce I jak słyszałam to i po 50-tce i po 60-tce i po 70-tce i nawet jeszcze później ma swój urok , trzeba go tylko umieć a przede wszystkim chcieć dostrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.09.2006 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 mariucha i rafał no to witam...rownolatkow pewnie ze nie jest zle aha cos mi sie przypomnialo - jak mialam ok 7 lat to takie dziewczyny 20 letnie wydawaly mi sie zgrzybialymi staruszkami a teraz : 20 latka to smarkula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.09.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 A psychika co najmniej 40 latki. no nie przesadzaj... czytam Twoje wpisy i jakos psychiki 40-latki nie widze co nas nie zabije to nas wzmocni.... a wydaje mi sie ze slina psychicznie osobka z Ciebie ps. 23 pazdziernika koncze 28 lat .... przedostatni raz dwojka na poczatku.... Dzieciaku :) ja muszę dopisać jeszcze dychę A dychę i ciut ciut ( z tym ze ciut z tych wiekszych ciutów ) Życie i tak jest piękne Nawet po 40-stce I jak słyszałam to i po 50-tce i po 60-tce i po 70-tce i nawet jeszcze później ma swój urok , trzeba go tylko umieć a przede wszystkim chcieć dostrzec Ja słyszałem, że życie zaczyna się po pięćdziesiątce, ale podobno po setce wydaje się jeszcze piękniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 07.09.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ja słyszałem, że życie zaczyna się po pięćdziesiątce, ale podobno po setce wydaje się jeszcze piękniejsze Im więcej (wypitych) setek tym jest piękniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 07.09.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ja słyszałem, że życie zaczyna się po pięćdziesiątce, ale podobno po setce wydaje się jeszcze piękniejsze Im więcej (wypitych) setek tym jest piękniejsze Co prowdo, to prowdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.09.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ja słyszałem, że życie zaczyna się po pięćdziesiątce, ale podobno po setce wydaje się jeszcze piękniejsze Im więcej (wypitych) setek tym jest piękniejsze Co prowdo, to prowdo No chiba że się ktoś na smutno upija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 07.09.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Zielonooka fajny wątek Znalazłam swój pierwszy post: 13 stycznia 2004 roku - a tu kurcze nadal stan surowy Ale ile człowiek się nauczył od tego czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.09.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 O!O!O! Wątek nostalgiczny! Nie mogłem się powstyrzymac bo to w temacie nostalgii ale za... czasami liceum ...Już ci się zdarzyło popatrzeć na innych ludzi w twoim wieku z tym dziwnym uczuciem: Ja chyba nie wyglądam tak staro? Jeżeli tak, to ten dowcip ci się spodoba: Siedziałam w poczekalni u swojego nowego dentysty i rozglądałam się.. Zauważyłam na ścianie dyplom ukończenia studiów, na którym figurowało jego pełne imię i nazwisko. Znienacka mi się przypomniał wysoki, przystojny, ciemnowłosy chłopak o tym samym nazwisku chodził ze mną do liceum jakieś 30 lat temu. Czyżby mój nowy dentysta był tym chłopakiem, w którym się nawet trochę podkochiwałam? Jak go jednak zobaczyłam, szybko porzuciłam te myśli. Ten prawie łysy facet z siwiejącymi włosami, brzuszkiem i twarzą pełną zmarszczek był zbyt stary, by mógł być moim kolegą ze szkoły A może jednak? Po tym, jak mi przejrzał zęby, zapytałam go, czy nie chodził przypadkiem do XXVI LO.? Tak. Owszem, chodziłem i byłem nawet jednym z najlepszych uczniów, zarumienił się. A w którym roku Pan zdawał maturę? zapytałam. On odpowiedział: W siedemdziesiątym szóstym. Dla czego Pani pyta? To Pan był w mojej klasie! powiedziałam zachwycona. Zaczął mi się uważnie przyglądać. I następnie ten wstrętny, pomarszczony staruch zapytał: A czego Pani uczyła?... Ten dowcip mnie powalił I dopisuję się do klubu prawie trzydziestolatków. A urodzinki mam 3 dni po Zielonej - 26 X. Ty też skorpionica jesteś, oj pasuje do Ciebie pasuje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.09.2006 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 nooo... witam Skorpionkę Ja to pierwszy dzien skorpiona a Ty to juz pelnia Prawda ze najfajnieszy znak zodiaku ? ( i niech mi nikt nie mowi ze nieprawda ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 nooo... witam Skorpionkę Ja to pierwszy dzien skorpiona a Ty to juz pelnia Prawda ze najfajnieszy znak zodiaku ? ( i niech mi nikt nie mowi ze nieprawda ) nieprawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.09.2006 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 osszzzz Ty!!!! masz przerabane.... wiesz ze Skorpion to najbardziej zawziety i dyszacy zemsta znak zodiaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 osszzzz Ty!!!! masz przerabane.... wiesz ze Skorpion to najbardziej zawziety i dyszacy zemsta znak zodiaku? o skorpionach to wiem tyle że jak dziabnie to wykańcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MrHyde 07.09.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 osszzzz Ty!!!! masz przerabane.... wiesz ze Skorpion to najbardziej zawziety i dyszacy zemsta znak zodiaku? Mówią też, że i seksualnie niewyżyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 07.09.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Mój pierwszy post był bardzo lakoniczny ...... Post Wysłany : Sob Wrz 20, 2003 6:20 pm A może kurtyna powietrzna? kurcze, to było niemal 3 lata temu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.09.2006 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Mój pierwszy post był bardzo lakoniczny ...... Post Wysłany : Sob Wrz 20, 2003 6:20 pm A może kurtyna powietrzna? kurcze, to było niemal 3 lata temu!!!!! niezle wejscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.09.2006 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 osszzzz Ty!!!! masz przerabane.... wiesz ze Skorpion to najbardziej zawziety i dyszacy zemsta znak zodiaku? Mówią też, że i seksualnie niewyżyty ojjj tam od razu... niewyzyty... namietny ... po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 07.09.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Najgorzej jak skorpionek ma tzw totem - jaszczurkę. wtedy to juz gad niesamowity..Ale Ty zielona bardziej mi lwicę przypominasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts