JoShi 07.09.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Az poszlam sprawdzic gdzie ten moj pierwszy post i o czym byl. Znalazlam. W marcu 2004 roku pytalam ludzi o bonie... Poki co zrezygnowalam z nich, a ile ja sie wtedy w sieci naszukalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.09.2006 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Az poszlam sprawdzic gdzie ten moj pierwszy post i o czym byl. Znalazlam. W marcu 2004 roku pytalam ludzi o bonie... Poki co zrezygnowalam z nich, a ile ja sie wtedy w sieci naszukalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.09.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 a wklej bo sama zaczne szukac aha - bardzo jestem ciekawa 1wszego postu Selimma - ( ale on byl chyba zbanowany (i chyba na poczatku byl Selimem przez jedno m) i jego posty sa jako Gosc - no wiec nie do odnalezienia Selek - przypomnij sobie o czym bylo i napisz moj pierwszy post był mało budowlany wymieniałem sie z dwoma kolegami adresami klinik zdrowia psychicznego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 07.09.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 a wklej bo sama zaczne szukac aha - bardzo jestem ciekawa 1wszego postu Selimma - ( ale on byl chyba zbanowany (i chyba na poczatku byl Selimem przez jedno m) i jego posty sa jako Gosc - no wiec nie do odnalezienia Selek - przypomnij sobie o czym bylo i napisz moj pierwszy post był mało budowlany wymieniałem sie z dwoma kolegami adresami klinik zdrowia psychicznego.... Pamietam, ze w pierwszych postach bardzo "dziadkow" zaczepiales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 O w ramach nostalgii - to skończyłam dziś 30 lat!!! Straszne i smieszne bo wygląd jeszcze nastolatki (tak twierdzi otoczenie:) A psychika co najmniej 40 latki. Walka z budową zupełnie oderwała mnie od rzeczywistości. Zastanawiam się czy jak już kiedys z skończę z tym domem to czy będę taka sama... Może będe tak "totalnie nieszczęśliwa" jak Herne? A jak Was zmieniła budowa? Bo ja gonię resztkami a dopiero strop zalany. pozdrawiam Asia Hmmm powiedziałbym, ze u mnie dokladnie odwrotnie... na chwile obecna mam (cholera, nie byłem swiadom ze to już tyle) 33 lata z przecinkiem. Przynajmniej od dwóch lat czuje się jakby mi lat ubywało, budowa która prowadze daje mi tyle powera i satysfakcji. Podejrzewam że dóła złapie w zimie, jak nie bede mogł nic robic na budowie, a narazie wszystko działa jak w dobrze naoliwionej maszynie. Zastanawiałem się kiedys co bedzie jak skończe budowe... hmm pewnie zaczne budowac drugi dom :D A wracając do nostalgii, moj pierwszy post był w wątku "Marzenia o domu a rzeczywistość - jakie macie obawy?" a bylo 23 lipca 2002r i było o moich obawach. Dziś .... napisałbym w tym watku dokladnie to samo. Fajnie czasem powspominac dziekuje Zielonooka za ten watek pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 07.09.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Asiula7771 jestem starsza od ciebie o równe pół roku. Ciekawe że nasz rocznik tak młodo wygląda a tak staro "myśli" nie? Mój pierwszy post był u ogrodników ale pod innym nickiem. To już 2 lata?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.09.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 a wklej bo sama zaczne szukac aha - bardzo jestem ciekawa 1wszego postu Selimma - ( ale on byl chyba zbanowany (i chyba na poczatku byl Selimem przez jedno m) i jego posty sa jako Gosc - no wiec nie do odnalezienia Selek - przypomnij sobie o czym bylo i napisz moj pierwszy post był mało budowlany wymieniałem sie z dwoma kolegami adresami klinik zdrowia psychicznego.... i bardzo się burzyłeś o to, że jesteś kotem, starałeś się wszystkim nazdać od dziadków, kocie........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 08.09.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Asiula7771 jestem starsza od ciebie o równe pół roku. Ciekawe że nasz rocznik tak młodo wygląda a tak staro "myśli" nie? Mój pierwszy post był u ogrodników ale pod innym nickiem. To już 2 lata?! Wiesz co - to chyba wynika z faktu, ze jesteśmy pokoleniem "przełomu" za czasów naszej "młodości" i dojrzewania w Polsce mialy miejsce wielkie zmiany. Pamiętam, że gdy miałam 16-17 lat bardzow wierzyłam, że bedzie tu dużo lepiej. Z czasem straciłam ta wiare i chyba dlatego myslę tak poważnie mimo, że jestem n a codzień osobą "niepoważną" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.09.2006 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Maksiu - dzieki to dowod na to ze i mecze naszej repraezentacji moga byc pozyteczne a tak wspominkowato jeszcze : zastanawiam sie czasem gdzie sa pewne osoby kiedys czesto i gesto obecne na forum (i nie mowie tu o Mimi ) Czasem trafiam na ich posty, a teraz cisza....(albo ja nie umiem szukac0 np. kgadzina... Agacka , Mieczotronix ehhh sie pobudowali wiec moze znudzili juz forum? Jest ktos taki kto był na forum potem zniknał i wam tej osoby brak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.09.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Czasem trafiam na ich posty, a teraz cisza....(albo ja nie umiem szukac0 np. kgadzina... Agacka , Mieczotronix ehhh sie pobudowali wiec moze znudzili juz forum? Jest ktos taki kto był na forum potem zniknał i wam tej osoby brak? Owszem, Kodi_gdynia pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.09.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Kodi to mój GURU. Do tej pory mam gazetkę z artykułem o tym jak budował dom. Nadal jak wracam do tej lektury podziwiam Jego siłę i determinację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.09.2006 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 No ,,, ja pamietam ze czytalam dzienik Kodiegoz wypiekami na twarzy...swoja droga nie wiem czy tylko mam takie wrazenie ze sie dziwnie urwal.... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 08.09.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Kurcze, Twój wątek, też się jakoś dziwnie przeniósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.09.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 mariucha i rafał no to witam...rownolatkow pewnie ze nie jest zle aha cos mi sie przypomnialo - jak mialam ok 7 lat to takie dziewczyny 20 letnie wydawaly mi sie zgrzybialymi staruszkami a teraz : 20 latka to smarkula Też tak mam Ja jestem kwietniowa-w przyszłorocznym ćwierć wieku mi licznik wybije... A co do wspomnień forumowych-cóż, za krótko tu jestem, aby wspominać. Ale Wasze wspomnienia są bardzo sympatyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 09.09.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Tak czytam ten watek i widzę, że stachanowców budowniczych jakaś melancholia dopadła. Chyba ta pogoda...albo może zmęczenie budową Albo i jedno i drugie O w ramach nostalgii - to skończyłam dziś 30 lat!!! Straszne i smieszne bo wygląd jeszcze nastolatki (tak twierdzi otoczenie:) A psychika co najmniej 40 latki. Tego dnia, kiedy strzeliła mi trzydziestka, to miałem trochę doła. Skończyła się pewna era. Ale to był tylko jeden dzień. Dalej podobnie jak Ty Asiula wg innych wyglądam jak nastolatek, a psychika jak u dzieciaka. Walka z budową zupełnie oderwała mnie od rzeczywistości. Coś w tym jest, choć u mnie jeszcze nawet łopata nie wbita. ps. 23 pazdziernika koncze 28 lat .... przedostatni raz dwojka na poczatku.... Czyli wygląda na to, że kobitki budowniczowie, to tak 28-32 lata, nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 09.09.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Tak czytam ten watek i widzę, że stachanowców budowniczych jakaś melancholia dopadła. Chyba ta pogoda...albo może zmęczenie budową Albo i jedno i drugie O w ramach nostalgii - to skończyłam dziś 30 lat!!! Straszne i smieszne bo wygląd jeszcze nastolatki (tak twierdzi otoczenie:) A psychika co najmniej 40 latki. Tego dnia, kiedy strzeliła mi trzydziestka, to miałem trochę doła. Skończyła się pewna era. Ale to był tylko jeden dzień. Dalej podobnie jak Ty Asiula wg innych wyglądam jak nastolatek, a psychika jak u dzieciaka. Walka z budową zupełnie oderwała mnie od rzeczywistości. Coś w tym jest, choć u mnie jeszcze nawet łopata nie wbita. ps. 23 pazdziernika koncze 28 lat .... przedostatni raz dwojka na poczatku.... Czyli wygląda na to, że kobitki budowniczowie, to tak 28-32 lata, nie Czyli wiek budowniczych sięga coraz zniższego pułapu. Jeszcze troche i moja 3 letnia córa stwierdzi, że się buduje. A swoją droga kto bedzie mieszkał na Piątkowie, Ratajach, i Winogradach jak juz wszyscy się wybudują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 09.09.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 A swoją droga kto bedzie mieszkał na Piątkowie, Ratajach, i Winogradach jak juz wszyscy się wybudują Bloki pewnie zburzą, i powstanie tam coś innego Będzie tak jak np. w Niemczech. Większość mieszka w domkach, a w miastach tylko sklepy, sklepy, sklepy i inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts