Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dawnych wspomnień czar..... :) czyli watek nostalgiczny

zielonooka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 76
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a wklej :wink:

bo sama zaczne szukac :roll: :wink:

aha - bardzo jestem ciekawa 1wszego postu Selimma - ( ale on byl chyba zbanowany (i chyba na poczatku byl Selimem przez jedno m) i jego posty sa jako Gosc - no wiec nie do odnalezienia :lol:

Selek - przypomnij sobie o czym bylo i napisz :wink: :lol:

moj pierwszy post był mało budowlany

wymieniałem sie z dwoma kolegami adresami klinik zdrowia psychicznego.... :lol:

aha - bardzo jestem ciekawa 1wszego postu Selimma - ( ale on byl chyba zbanowany (i chyba na poczatku byl Selimem przez jedno m) i jego posty sa jako Gosc - no wiec nie do odnalezienia :lol:

Pamietam, ze w pierwszych postach bardzo "dziadkow" zaczepiales :wink: :lol:

O w ramach nostalgii - to skończyłam dziś 30 lat!!!

Straszne i smieszne bo wygląd jeszcze nastolatki (tak twierdzi otoczenie:)

A psychika co najmniej 40 latki.

Walka z budową zupełnie oderwała mnie od rzeczywistości.

Zastanawiam się czy jak już kiedys z skończę z tym domem to czy będę taka sama...

Może będe tak "totalnie nieszczęśliwa" jak Herne?

A jak Was zmieniła budowa?

Bo ja gonię resztkami a dopiero strop zalany.

pozdrawiam

Asia

Hmmm powiedziałbym, ze u mnie dokladnie odwrotnie... na chwile obecna mam (cholera, nie byłem swiadom ze to już tyle) 33 lata z przecinkiem.

Przynajmniej od dwóch lat czuje się jakby mi lat ubywało, budowa która prowadze daje mi tyle powera i satysfakcji. Podejrzewam że dóła złapie w zimie, jak nie bede mogł nic robic na budowie, a narazie wszystko działa jak w dobrze naoliwionej maszynie. Zastanawiałem się kiedys co bedzie jak skończe budowe... hmm pewnie zaczne budowac drugi dom :D :D

A wracając do nostalgii, moj pierwszy post był w wątku "Marzenia o domu a rzeczywistość - jakie macie obawy?" a bylo 23 lipca 2002r i było o moich obawach. Dziś .... napisałbym w tym watku dokladnie to samo.

Fajnie czasem powspominac

dziekuje Zielonooka za ten watek

pozdrawiam

m.

i bardzo się burzyłeś o to, że jesteś kotem,

starałeś się wszystkim nazdać od dziadków,

kocie........... :lol: :lol: :lol:

Asiula7771 jestem starsza od ciebie o równe pół roku. Ciekawe że nasz rocznik tak młodo wygląda a tak staro "myśli" nie? :roll: :wink: :D

Mój pierwszy post był u ogrodników ale pod innym nickiem. To już 2 lata?! :o

Wiesz co - to chyba wynika z faktu, ze jesteśmy pokoleniem "przełomu" za czasów naszej "młodości" i dojrzewania w Polsce mialy miejsce wielkie zmiany. Pamiętam, że gdy miałam 16-17 lat bardzow wierzyłam, że bedzie tu dużo lepiej. Z czasem straciłam ta wiare i chyba dlatego myslę tak poważnie mimo, że jestem n a codzień osobą "niepoważną" :wink:

Maksiu - dzieki :wink: to dowod na to ze i mecze naszej repraezentacji moga byc pozyteczne :wink: :D

a tak wspominkowato jeszcze : zastanawiam sie czasem gdzie sa pewne osoby kiedys czesto i gesto obecne na forum (i nie mowie tu o Mimi :wink: :lol: )

Czasem trafiam na ich posty, a teraz cisza....(albo ja nie umiem szukac0 np. kgadzina... Agacka , Mieczotronix

ehhh sie pobudowali wiec moze znudzili juz forum?

Jest ktos taki kto był na forum potem zniknał i wam tej osoby brak? :)

Czasem trafiam na ich posty, a teraz cisza....(albo ja nie umiem szukac0 np. kgadzina... Agacka , Mieczotronix

ehhh sie pobudowali wiec moze znudzili juz forum?

Jest ktos taki kto był na forum potem zniknał i wam tej osoby brak? :)

Owszem, Kodi_gdynia

pozdrawiam

m.

mariucha i rafał no to witam...rownolatkow :wink:

pewnie ze nie jest zle :wink:

aha cos mi sie przypomnialo - jak mialam ok 7 lat to takie dziewczyny 20 letnie wydawaly mi sie zgrzybialymi staruszkami :wink: :lol:

a teraz : 20 latka to smarkula :wink: :lol:

Też tak mam :)

Ja jestem kwietniowa-w przyszłorocznym ćwierć wieku mi licznik wybije... :wink:

A co do wspomnień forumowych-cóż, za krótko tu jestem, aby wspominać. Ale Wasze wspomnienia są bardzo sympatyczne 8) :)

Tak czytam ten watek i widzę, że stachanowców budowniczych jakaś melancholia dopadła. Chyba ta pogoda...albo może zmęczenie budową :o Albo i jedno i drugie :roll:

Tego dnia, kiedy strzeliła mi trzydziestka, to miałem trochę doła. Skończyła się pewna era. Ale to był tylko jeden dzień. Dalej podobnie jak Ty Asiula wg innych wyglądam jak nastolatek, a psychika jak u dzieciaka. :wink:

Coś w tym jest, choć u mnie jeszcze nawet łopata nie wbita.

ps. 23 pazdziernika koncze 28 lat .... przedostatni raz dwojka na poczatku.... :roll: :(

Czyli wygląda na to, że kobitki budowniczowie, to tak 28-32 lata, nie :wink:

Tak czytam ten watek i widzę, że stachanowców budowniczych jakaś melancholia dopadła. Chyba ta pogoda...albo może zmęczenie budową :o Albo i jedno i drugie :roll:

Tego dnia, kiedy strzeliła mi trzydziestka, to miałem trochę doła. Skończyła się pewna era. Ale to był tylko jeden dzień. Dalej podobnie jak Ty Asiula wg innych wyglądam jak nastolatek, a psychika jak u dzieciaka. :wink:

Coś w tym jest, choć u mnie jeszcze nawet łopata nie wbita.

ps. 23 pazdziernika koncze 28 lat .... przedostatni raz dwojka na poczatku.... :roll: :(

Czyli wygląda na to, że kobitki budowniczowie, to tak 28-32 lata, nie :wink:

Czyli wiek budowniczych sięga coraz zniższego pułapu. Jeszcze troche i moja 3 letnia córa stwierdzi, że się buduje.

A swoją droga kto bedzie mieszkał na Piątkowie, Ratajach, i Winogradach jak juz wszyscy się wybudują :o