Gość 03.04.2003 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Doradźcie mi proszę z tą podłogą na poddaszu, bo zarwę kolejną noc.Dziękuję jak nie wiem co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 03.04.2003 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 że niby jaka podłoga na poddaszu? może po prostu wrzuc hasełko do wyszukiwarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2003 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Zadałam pytanie pod tytułem PODŁOGA NA PODDASZU UŻYTK., ale nikt mi nie chce pomóc (a na pewno potrafi), dlatego później ponowiłam "wołanie" o pomoc. Dzięki za reakcję. Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 04.04.2003 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Musisz określić bliżej co chciałbyś wiedzieć. Jaki masz strop, jakie wysokie poddasze, co bardziej byś wolał. Krótko mówiąc podaj szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rammadan 04.04.2003 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Tak tak, szczegóły, brak szczegółów, gdzie są szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts