jabko 12.09.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Ponoć panowie podświadomie wybieraja blondynki bo te wyglądają na czyst oraz na bardziej uległe. Czarnowłose kojarzą się z dzikoscią. Rude też są odrzucane jako "inne" a przyroda nie lubi wyjatków. A ja niewiedziec czemu lubię czarnowłose diabełki "Blondynki i brunetki za i przeciw, co sądzicie o kobietach? Jakiej poszukujecie? Czy istnieją ideały? Co Was denerwuje w kobietach? Co byście zmienili w swoich paniach?" - żadnej nie poszukujemy - Nie istnieja ideały (Tu mnie nie bierzemy pod uwagę) - Denerwuje nas "brak kobiecości" (np:faja w gębie, niezadbanie) - Nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Mnie też wsio ryba jaki kolor włosów będzie miała , byle nie była ładniejsza ode mnie , bo nie lubię konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 12.09.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Nie szkukam. Mam. Była długowłosą blondynką. Teraz jest krótkowłosą brunetką. Cóż, takie życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.09.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Mnie też wsio ryba jaki kolor włosów będzie miała , byle nie była ładniejsza ode mnie , bo nie lubię konkurencji Coś w tym jest Chociaż lubię czasem popatrzeć na piękną kobietę, a w ogóle to my kobitki chyba bardziej zwracamy uwagę na płeć żeńską........jakby podswiadomie oceniamy konkurencję Przynajmniej ja tak mam i wiele moich koleżanek również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Mnie też wsio ryba jaki kolor włosów będzie miała , byle nie była ładniejsza ode mnie , bo nie lubię konkurencji Coś w tym jest Chociaż lubię czasem popatrzeć na piękną kobietę, a w ogóle to my kobitki chyba bardziej zwracamy uwagę na płeć żeńską........jakby podswiadomie oceniamy konkurencję Przynajmniej ja tak mam i wiele moich koleżanek również Jak najbardziej masz rację kuleczko I niby wszystko robimy dla facetów ( im się tak przynajmniej wydaje ) ale tak naprawdę to chyba chcemy zobaczyć akceptację ( czytaj zazdrość - czasami ) w oczach innych kobiet . I dziwne to ale zazdrość w oczach innej kobiety to najlepszy komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.09.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Mnie też wsio ryba jaki kolor włosów będzie miała , byle nie była ładniejsza ode mnie , bo nie lubię konkurencji Coś w tym jest Chociaż lubię czasem popatrzeć na piękną kobietę, a w ogóle to my kobitki chyba bardziej zwracamy uwagę na płeć żeńską........jakby podswiadomie oceniamy konkurencję Przynajmniej ja tak mam i wiele moich koleżanek również Jak najbardziej masz rację kuleczko I niby wszystko robimy dla facetów ( im się tak przynajmniej wydaje ) ale tak naprawdę to chyba chcemy zobaczyć akceptację ( czytaj zazdrość - czasami ) w oczach innych kobiet . A już myślałam, że jakaś skrzywiona jestem Owszem na atrakcyjnego (oczywiscie z bogatym wnętrzem ) lubię popatrzeć, ale na kobitki to już nałogowo A z tą zazdrością to strzał w 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Mnie też wsio ryba jaki kolor włosów będzie miała , byle nie była ładniejsza ode mnie , bo nie lubię konkurencji Coś w tym jest Chociaż lubię czasem popatrzeć na piękną kobietę, a w ogóle to my kobitki chyba bardziej zwracamy uwagę na płeć żeńską........jakby podswiadomie oceniamy konkurencję Przynajmniej ja tak mam i wiele moich koleżanek również Jak najbardziej masz rację kuleczko I niby wszystko robimy dla facetów ( im się tak przynajmniej wydaje ) ale tak naprawdę to chyba chcemy zobaczyć akceptację ( czytaj zazdrość - czasami ) w oczach innych kobiet . A już myślałam, że jakaś skrzywiona jestem Owszem na atrakcyjnego (oczywiscie z bogatym wnętrzem ) lubię popatrzeć, ale na kobitki to już nałogowo A z tą zazdrością to strzał w 10 Piękna kobieta to dzieło sztuki Powiem coś jeszcze - Szczera zazdrość ( zawiść ) w oczach kobiety to jak niekłamany zachwyt w oczach mężczyzny :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.09.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ...i szelmowski usmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 12.09.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 pozatym kobieta zmienna jest i dzis moze byc blond a jutro czarna a za tydzien ruda jak wiewióreczka i taka to ideał. Zwłaszcza kiedy wypijamy kilka głębszych i nie widzimy że to ta sama Czyli szybko się nudzisz kobietą? A jak jest jedna to najlepiej często pić by po kilku głębszych zawsze wyglądała inaczej ale czy atrakcyjniej? po kilku głębszych każda wygląda atrakcyjniej i po kilku głębszych z każdą mógłbyś się umówić? Oj tam zaraz żeby się umawiać...Po prostu nie ma co odkładać pewnych spraw na później, tylko robić co się należy od razu, co by nie umknęło w onej nietrzeźwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ...i szelmowski usmiech Wskazany bez względu na płeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fisher 12.09.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Myślę, że kolor włosów jest bez znaczenia. Najważniejsze aby kochała, zrozumiała i wybaczyła wszystkie nasze wady. Jedna prośba do Pań. Zakupy a właściwie chodzenie po sklepach to nie jest forma rozrywki dla nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.09.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Piękna kobieta to dzieło sztuki Powiem coś jeszcze - Szczera zazdrość ( zawiść ) w oczach kobiety to jak niekłamany zachwyt w oczach mężczyzny :lol: Maxtorka Czy widzisz tą zawiść w moich oczach Aż się wielkie zrobiły z zazdrości Chociaż widziałam Cię tylko w stroju Teletubisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.09.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Blondynki i brunetki za i przeciw, co sądzicie o kobietach? Jakiej poszukujecie? Czy istnieją ideały? Co Was denerwuje w kobietach? Co byście zmienili w swoich paniach? eeetam maleńka.Trza było zrobić jeszcze segregacje na rude,malowane,szatynki no i łysiutkie.Idealnych kobiet nie ma ale zależy jakie kto ma pojecie ideału.Kobieta powinna być kobietą:delikatny makijaż,,ciepła,ineligentna i nie powinna swoim zachowaniem kusić menów.Zawsze do zdobycia ale nie dla kazdego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 12.09.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Jakoś śmierdzi mi ten temat, 15 postów autora na końcie forum budowlanego i taki temat ?Ktoś to wkręca!Jednym słowem zbokPopatrzcie na jego postyhttp://forum.muratordom.pl/search.php?search_author=boska_arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.09.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Piękna kobieta to dzieło sztuki Powiem coś jeszcze - Szczera zazdrość ( zawiść ) w oczach kobiety to jak niekłamany zachwyt w oczach mężczyzny :lol: Maxtorka Czy widzisz tą zawiść w moich oczach Aż się wielkie zrobiły z zazdrości Chociaż widziałam Cię tylko w stroju Teletubisia Prawda że Teletubiś jest twarzowy , zwłaszcza ten oczochlastający pomarańcz , tak modny w tym sezonie ( jestem ofiarą mody ) kuleczka , ja za to Cię widziałam bez stroju maskującego i moje oczy naprawdę się takie zrobiły Ale dość o nas , bo zaraz zaczną gadać na mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.09.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ale te baby to wredne i zawistne ... chłopy to jednak dużo milsze są ... Patos i co z tego .. skoro i tak nikt poważnie tematu nietraktuje a pośmiać się zawsze można ... ja np od slubu nie mogę nie woleć brunetek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.09.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ja np od slubu nie mogę nie woleć brunetek dooobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.09.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Ponoc panowie preferuja blondynki Z kolei kazdy ale to kazdy facet ktorego znałam czy tam znam (na stopie wiecej niz kolezenskiej) mowi mi ze - zdecydowanie brunetki... Tylko tak sobie wlasnie pomyslalam ..... no co oni bidule moga mowic - przeciez powiedziec mi - zdecydowanie 100% brunetce - ze sie woli blondynki toż to samobój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 12.09.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Myślę, że kolor włosów jest bez znaczenia. Najważniejsze aby kochała, zrozumiała i wybaczyła wszystkie nasze wady. ... łomatko Jakie to romantyczne ide popłakać w ciszy i spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.09.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Ja się też wzruszyłam - jak stary siennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts