Agnieszka1 13.09.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Pytanie o kudły było do panow, ale co tam, ja odpowiem tez zawsze pociągali mnie bruneci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.09.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Pytanie o kudły było do panow, ale co tam, ja odpowiem tez zawsze pociągali mnie bruneci no to wtopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Pytanie o kudły było do panow, ale co tam, ja odpowiem tez zawsze pociągali mnie bruneci no to wtopa tam wtopa od razu, zawsze mozna sie przefarbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.09.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Pytanie o kudły było do panow, ale co tam, ja odpowiem tez zawsze pociągali mnie bruneci no to wtopa tam wtopa od razu, zawsze mozna sie przefarbować OK cobys powiedziała na wściekłą zieleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.09.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Albo szatana ?? yyy ... szatyna znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Pytanie o kudły było do panow, ale co tam, ja odpowiem tez zawsze pociągali mnie bruneci no to wtopa tam wtopa od razu, zawsze mozna sie przefarbować OK cobys powiedziała na wściekłą zieleń wow - czadowo !!!!! Kiedys sobie pomyslałam - zafarbuje sobie kudły, a ścisle mowiąc - rozjaśnie nieco. No i co, no co... hmm Zaszlam na uczelnie juz po farbnięciu a tam wszyscy wow Aga czy u was w miescie kwasne deszcze spadly? Czy Ty Pawson wiesz jakie mialam wziecie przez tą zielen jabko a Ty nie brunet? to kogos wkleil tam na wybiegu hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.09.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 swoją Ale w dowodzie mam "szatyn" I włosów nie mam tak całkowicie czarnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 swoją Ale w dowodzie mam "szatyn" I włosów nie mam tak całkowicie czarnych Ale ze co , zaczynają siwiec? W dowodzie? tam nie pisza o kolorze wlosow tylko oczow przeca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.09.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Siwieć nie Jestem niczym młody Bóg. Całe życie myślałem ze jestem szatynem Ale całkiem czarnych włosów nie mam. Siakieś takie ciemne Zielonooka pewnie wymysli na to jakąś dziwacznanazwę ecru mieszane z marengo i turkusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.09.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Siwieć nie Jestem niczym młody Bóg. Całe życie myślałem ze jestem szatynem Ale całkiem czarnych włosów nie mam. Siakieś takie ciemne Zielonooka pewnie wymysli na to jakąś dziwacznanazwę ecru mieszane z marengo i turkusem no bo szatyn nie ma calkiem czarnych , tak wiec skoro nie masz calkiem, calkiem, to jestes szatynem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 13.09.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Coś zboczyliście z tematu. Nie nazwę tego po imieniu bom nie z LPR. Ja nie jestem wybredny i brunetki podobają mi się tak samo jak blondynki. Najbardziej nie lubię kobiet głupich ale to już jest chyba poza tym topikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 13.09.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Jak tak czytam powyższe posty, to przypomina mi sie taka historia, gdzie facet dzwoni do kumpla: - stary, przyjeżdżaj, mam tu dwie laski, zabawimy się..... - no ale mozliwe jakieś ? - stary....wiesz....wypijemy....bedzie dobrze A powaznie to akurat preferuję blondynkę z zielonymi oczami, ale i na tym forum sa pięęękne brunetki (też z zielonymi) . Kiedyś swojemu dorastajacemu synowi (preferującemu brunetkę), przeczytałem w jakimś magazynie że: "dziewięciu na dziesięciu mężczyzn woli blondynkę" - a on odpowiedział : - wiem, wiem.....a ten dziesiąty woli.......tych dziewięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.09.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 mi to sie podobała ta Pani -co w Toskani została we wczorajszym filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.09.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Diane Lane grała też w "Niewiernej" Z Richardem Gere i olivierem Martinezem- piękny, cudowny, wymowny film. Ale ten wczorajszy też niezły...i wątek polski się pojawił A kobitka śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.09.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 mi to sie podobała ta Pani -co w Toskani została we wczorajszym filmie Hmmmm , widzę że lubisz dojrzałe kobiety Takie wiedzą czego chcą i prawie zawsze umieją to osiągnąć Nie ma to jak doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.09.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 co za pani .. mówcie szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.09.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 co za pani .. mówcie szybko Przeca pisałam 2 posty wyżej Diane Line - aktorka, taka już nie bardzo młodziutka, ale piękna http://images.google.pl/images?q=tbn:kKCPyKvsogkVjM:http://wallpapers.skins.be/diane-lane/diane-lane-1024x768-18570.jpg http://images.absolutenow.com/rp/Lane_JS188295170.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.09.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Tutaj ładnie wygląda:http://gfx.filmweb.pl/f/954/ph.74868.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.09.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Diane Lane , fajny złoty rudzielec w tym filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.09.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Diane Lane , fajny złoty rudzielec w tym filmie Ta kobieta ma w sobie jakąś taką dziewczęcość, jest słodka i mądra jednocześnie, dojrzała i głupiutka.... Bardzo mi się podoba. normalnie usycham z zawiści Może przynudzam, ale na prawdę polecam film "niewierna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts